Traktor

"Här står du och visar klittan"
Hahahaha. Moa kläcker den finkänsliga komentaren när jag står och smörjer in benen framför henne med ett omedvetet hål i trosan. Så kul. Lite vi garvar när hon sover här. Nu är ju båda trogna djurparkskämpare så hon sover här så fort hon får chansen.
Förutom fötter i ansiktet och bråk om täcket så har vårt skavfotsliggande haft sina ljusglimtar. Det roligaste av allt har nog varit när Moa på mornarna berättar om när jag har pratat i sömnen. Första drömmen, den roligaste:
Moa vaknar av att jag ligger o gnäller och pustar och stånkar..
"oooh ååh ohh"
Moa: Lina va är det? Tjuter du?
Lina: det är en traktor, på båtten...
Moa: Vadå traktor på båtten?
Lina: Ja en traktor me sjögräs i skopan, och så har den rostat..
Moa: Ehhh....(Somnar om)

Andra drömmen. Moa vaknar av att jag gnäller/skrattar(?)
Moa: Lina tjuter du?
Lina: Nä jag skrattar
Moa: Varför?
Lina: Jag drömmer att du och jag dansar i en ring...
Moa: HAHAHAHA!!
Lina:HAHAHAHA!!

Ibland undrar man ju va det ör för fel...hahaha

Jag och Danne var i djurparken förra veckan. Va ju tvugnen att utnyttja mina förmåner. Det va jättefint väder och jättemycket folk, men jättemysigt!



Sen har det ju vart midsommar. Der blev partaj på sandras land på ett traditionellt sätt med sill och potäter, tipspromenad, grillning och nattliga bad.


Sen så har Danne fått stå ut med min rastlöshet. Häromdan va jag så fashinerad av hans ögonfransar att jag va tvungen att ta till make up...Haha, mina lilla ängel. "Lägg inte upp de här bilderna!!!" Sorry, men måste dela med mig älskling


Och innan jag slutar måste jag meddela att jag ÄLSKADE Sex and the city filmen! Trots att den va lång ville jag aldrig att den skulle ta slut! Lyckligtvis har jag börjat samla på mig alla säsonger..



    PussLina!




RSS 2.0