Choklad,Ost,Pärontårrrta

Hej bloggen!

Just nu sitter jag och dricker kaffe ur en ny mugg jag köpt på lagerhaus. Hur söt som helst. Ibland faller jag för lite too much 60ties. Men kan inte rå för. Mitt blivande hem kommer se ut som return of the 60-tal, rokoko och romantik. Kommer bli en himla röra känner jag, två stilar går att blanda, men inte 3.
Mamma fyller år om drygt en vecka. Då blir det kryssning till Helsingfors. Mamma fyller hela 50 år så jag har haft lite svårt att bestämma mig för vad jag ska köpa. Antingen en dyr sak. Eller flera paket med lite billigare saker. Men det är så svårt med mamma för hon jobbar i klädaffär så kläder och smycken har hon redan alldeles föör mycket av. Det rinner över där hemma. Och med inredning är det lika dant. Så det får man liksom räkna bort när man ska köpa nåt till henne. Vad blir då kvar..? Jo, upplevelser och skönhetsprodukter. I julas fick hon fotvård så nån "upplevelse" ville jag inte ge igen. Men det blev tillslut att jag köpte flera mindre paket. Roligare att få många paket ändå kände jag...Tänkte först köpa en dyr anti-rynk kräm på kicks men sen ba, nääh. Gud så oförskämt att ge på 50-årsdagen...kanske inte direkt den bekräftelsen man vill ha då...
Så det blev en mascara, en plexi-ring (slarvade bort hennes favoritring) från hm, ett litet clinique-kit från kicks, en skål från lagerhaus, två stakljus och en stor tändsticksask från åhlens och bodylotion från the body shop. (Hon läser inte min blogg så jag avslöjar inget, lugn ba lugn)

Från och med i måndags jobbar jag bara helger. Jag börjar redan bli rastlös och som många andra gånger resulterar den rastlösheten i att jag vill gå o köpa diverse saker till hemmet och göra om allt som nånsin går att göra om. Bl.a så ska vår lilla garderob bli utsatt och bli lite större hade jag tänkt. Ska kasta ut de fula vita garderoberna och sätta in en klädstång med hyllor under. Min kära man har varit så duktig säljare på K-rauta under året så han har fåt en check på 7000 att handla för, perfa! 

Förra helgen blev det otten med Emelie. Vattenpipa för full hals at our house. Skitkul kväll som slutad lite mer olyckligt. Men det va kul så länge det varade. 
  
Hade riktigt kul. Hoppas på en rolig utekväll snart igen. Händer alldeles för oofta nu för tiden!
Jag va lite fräck och tog på mig min "uppstoppad-korv-klänning" kvällen till ära, trots mina "härliga" kilon! OBS, bilden är väldigt förskönad, i avslappnat tillstånd är min arm lika stor som ett lår ;)


Jahopp, vad mer känner jag att jag vill skriva av mig!
Tänk, tänk! Hmm...
Vad skulle kännas bra att få ur sig..
Jo!...
Jag har ingen botten..
Allså jag blir aldrig mätt...
Jag kan äta hur mkt som helst!
Häromdagen kom Danne hem med en bit tårta som blivit över från ett kalas jag inte kunde delta i. Biten var väldigt stor och skulle väl egentligen räckt till 3 personer. Men jag sluka hela med en paus på kanske 2 timmar. Tvingade sedan Danne ringa upp köparen till tårtan, Tessan, som meddelade att det var en "pärontårta" och att den även finns att köpa i bakelser...Hive five!
Mina ögon vidgas som på en haj när han känner lukten av blod när jag blir paniksugen på nåt sött. Riktigt svarta blir dom och jag går in som i trans när jag väl hittar nåt med smak av choklad.
Gravid? Nä...Gått utan träning för länge?...Ja!
Blir alltid så här när jag inte tränar...För när jag väl är inne i min träning så blir jag inte alls sugen på samma desperata sätt som jag alltid blir nu när det gått 2 månader sen jag tränade sist. 
Danne sa till och med att min röv "kanske" hade blivit lite större. Kändes ju bra...Det blev en klassisk "älskling ser jag tjock ut i det här? Säg ärligt!"-situation som alltid slutar i att man får skylla sig själv att man ens fråga...Haha!

Så nu vet ni det! Att det enda jag gör mina lediga dagar är att dricka te och äta choklad och ost. (Har man ätit nåt sött blir man ju alltid sugen på nåt salt därefter, daah)..och så håller det på...no...ending............


På tal om nåt helt annat.
Stor hund som kom på frukost för några veckor sen va!

Ozzy är så stor! Och så söt..

På tal om något helt annat, igen!
Sitt ner, och njut, av något av det bästa (iallafall jag och Maggis) någonsin skådat.
Vår humor, när den är som BÄST!





Kolla det här också! World shut your mouth gör bara roliga saker..
http://www.youtube.com/watch?v=Q-HayDucYAI&translated=1


http://www.youtube.com/watch?v=JZAMUkmyjgU&feature=related




RSS 2.0