Blond Tjock Konstig

Hallå där!

Uppdatering:
(Could I care less?...typ)

Jennifer har hittat en partner. En mycket efterlängtad sådan som förövrigt är för bra för att vara sann. Allt klaffar, inget minustecken så långt ögat når. Dom matchar varann utmärkt. Hoppas bara inte på nåt bakslag som tex att han är satanist eller något sådant, det skulle ju va lite jobbigt. Så låt oss nu tro att det faktiskt finns perfekta matchningar.
Träffade uppenbarelsen förra veckan. Min första dejt med paret bestod i en fittutställning vid kraftstationen. Mycket avslappnat...Haha, näe men ärligt talat, efter ett par glas vin på ballen innan så fanns de ju inga direkta gränser för vad jag kläckte..."vilken är du?! JAG ÄR NOG DEN! haha!!"

I onsdags va vi på "onzda". Efter att spontanbestämt det samma dag så blev det en rätt trevlig tillställning tillslut med massa folk på otten. Jag och Emelie lyckades efter några minuters pistolhot få följa med på förfest hemma hos Dannes kompis John. Kände ju inte direkt för att sitta hemma själva. Det blev en mycket lyckad kväll!
Förutom en sak. Varför innfinner sig en känsla av tomhet, någon sorts äcklig vrede, ilska och sorg som inte på något sätt går att dämpa när man efter en utekväll på vägen hem inser att mc donalds har stängt? Det finns ingen större besvikelse! En efterlängtad hamburgare med pomme och cheesedip går inte att ersätta. Och vad gör man i ett sådant tillstånd? Det  är som en heroinmissbrukare utan sitt knark. I mitt fall måste det ersättas och det i form av mackor med 3 lager smält ost och svartpeppar. Och så blev det även denna kväll. Dagen efter förstår man dock inte vart alla smulor på bordet kommer ifrån...Men efter några flashbacks står det klart...Ångest.

Sen fick jag jobba tor, fre, lör. Jobbade kväll på hotellet. Sov i krokek då men igår landade jag äntligen i min älsklings bostad och idag kom Emelie hit och vi har legat och kollat på Robinson reprisen och Ace Ventura.
Jim Carrey är allt bra uppmuntrare dagar som denna (dagar då man kommer på sig själv att sitta hemma i blekrosa mjukisshorts me stjärnor på och plyschtröja som luktar svett när solen står i typ zenit på hilmen och vädret är allt annat än dåligt)
Förutom massa annat ologiskt flummande lyckades vi hitta våra dubbelgångare. Emelies numera kända dubbelgångare är egentligen Robert Wells. Men efter att ha utsätt Lars Brundin ("Blond, tjock, konstig" från spermaharen) som slutgiltig dubbelgångare till mig hittade vi till vår förvåning en till dubbelgångare till Emelie. Henrik Schyffert var även han sjukligt lik Emelie i denna scen.

Sorgligt nog är iaf jag väldigt lik Lars Brundin..


I veckan som kommer så händer följande.
Imorgon ska jag och Emelie äntligen träna tillsammans eftersom Emelie hittat en gratiskupong på nautilus till mig. Så vi ska köra box imorgon. På tisdag bli det storhandling med Daniel. Tycker allt att det är mysigt att storhandla med sin partner! Sen på onsdag tänkte jag och Emelie ta oss till Maxi och kolla in alla nya affärer som öppnat där. Torsdag blir min enda lucka denna vecka. Sen blir det jobb fre, lör, sön igen. Men inga sena dagar denna gång så blir förhoppningsvis utgång på lördag.




Dom här skorna funderar jag på att klicka hem. Är dom inte läckra?...
Hitta ett par andra också som va skitsnygga men nu verkar dom inte finnas längre. Såg precis ut som dom på balmains vising med nitar, näst intill identiska. Typsikt också! Har en bild på dom men den gick inte att lägga upp.
Balmain gör förövrigt grymt snygga kläder. Dom prickar in min smak precis. Tänk om man kunde ha råd med nåt..
Kolla va snygg, jag ryser!


Ja ni, nu är det dags att avrunda. Snart kommer baby hem och vi ska laga våra underbara, ökända chilibiffar, (sällskapet i onsdags var inte direkt förtjusta i doften av våra rapar, vilka vi förgäves försökte dölja)

Tjillevippen!

Bröllop och parkhäng

Vad har nu hänt sen sist?

Bröllop och några dagar i parken med mina nära och kära. Sen det vanliga, några få dagar jobb och träning värvat med några panik-fika-i-solen-medan-den-är-framme-med-kompisar-stunder. Fikade med emelie och maggis härom dan, åt ben & jerrys gb-glass och kan inte säga mycket mer än att den faktiskt va värd 25 spän! Jättegod!

Bröllopet blev så himla lyckat! Dom va superfina och vi hade en jättekul dag/kväll. Danne va så stilig att de lite äldre kvinnorna i sällskapet inne på toan senare på kvällen erkände (säkerligen efter ett flertal gratisdrinkar) att de stått och kikat och undrat vem den stiliga killen med blombuketten var, "honom ska du hålla hårt i!"

Brudparet

The one and onlies

Rustad för bröllop

Vinpimlpar'n och snusar'n

NamNam!

Dagen gryr och......

några börjar bli på lyset

Klänningen hade brudgummen ritat och låtit sy upp, imponerande!

Den här (arga) människan ska jag hålle hårt i!

Det va den dan på slottet...





Vädret kan ej bestämme sig men några trevliga stunder i solen har man ju vart tvungen att uppleva, "om det nu ska va så märkvärdigt!" För att citera en god vän...

Snyggare pose kan du!

Så jaaa, det är min tjej!

1 Maj bjöds de på ostpopcorn och vaniljbulle!

NamNam!

Det bjöds på östra sveriges största dubbelhakor också!

Så möjsigt döh!

Bländade.com



Valborg kanske man inte får missa heller. Det blev en trelvig kväll med grillning och alias till en början, och ett jädra röjj på otten lite senare.

Grillning i Krokek

Nora bjöd på shots

och Asad på en dans, som på den gamla goda tiden


RSS 2.0