Ny kamera

Min kamera pajja ju av nån kontig anledning. Och jag fick en helt ny. Och bättre. Förra var canon ixus 60. Den här är ixus 70. Tycker det blev bra bilder på helgens bravader

image594image610image618

Shopaholic...nja

Shopaholic.
Är jag faktiskt ganska långt ifrån att vara. Men ja det kan man väl säga att jag har varit iaf under den här stillasittande helgen. Fick för mig att kolla alla kläder på ellos och asos sida. Jag får sån ångest över att jag inte inhandlat några kläder på hur länge som helst och inte springer runt på stan i vår hysterin som jag borde. Men kom ju på att det finns internet. Vilket kanske inte är så bra iförsej eftersom ett knapptryck är det enda som behövs. Men man kan ju skicka tillbaks. Det blev några knapptryck......

image590
image591image592image593detta är leggnings btw

Tacogratäng!

Vilken stillsam helg det här blir. Igår kollade jag mamma och brorsan på lets dance och åt mammas delikata tacogratäng. Jag här lärt mig äta tomat btw! Jag äter det på ostsmörgås och till mat. (skulle aldrig få för mig att äta det som ett äpple, det är bara gott till annan mat!!) Trodde aldrig det skulle bli möjligt. Det stämmer verkligen det där med att smaklökarna förändras med åldern.
Men iaf lets dance va ju bra denna gång med, jag och mamma sitter alltid och asgarvar åt killarna som försöker dansa, det är så gulligt när dom går in för det men utan resultat. Det ser så gulligt halvhjärtat ut. Och Mi Ridell är så fruktansävrt lik mamma när dom filmar henne nerifrån. Haha, det märkte jag och jennifer redan förra programmet, det va så jag fick gnugga mig i ögonen. "Nemen titta, Agge är med i Lets dance!!"
Sen hitta jag och davve hela Jalla jalla på youtube så satt och såg på den. Sååå bra den är! Underbar film.
Sen så är det lördag idag och jag tänkte forsätta mitt svenssonliv i stil med en hemmakväll och kanske lite rester från igår och kolla på melodifestivlaen. image584

Vet ni! Min kamera är pajj igen! hahaha! Men den här gången är det varken jag eller jennifer som har tappat den utan det har blivit nåt fel på batteriet tror jag. Udrar va dom tänker om stackars pappsen som snart har gått in med den på onoff säkert 4 ggr redan. Aja.image585














































Jag har börjat få så härliga vårkänslor. Jag vill att det ska bli vår nu! Försommarn är nästa bättre än sommaren. Så mysigt när solen börjar titta fram och man kan trappa ner från dun till skinnjacka. Sitta på utecafé och se fram emot den riktiga sommaren. Mmm;)
Så blir jag så himla nostalgisk när jag ser kort från förra våren. Speciellt en helg. Den va så fiin och det blev tjejkväll i svärtinge mitt ute på landet och en aning bakis i stan dan efter och med Asad då det blev halvars. Det va tider det :)
image586

Trend in my ass

Helg igen. Visserligen södnag och en söndag ger inte direkt helgkänsla, söndagsångesten står mig ända upp i halsgropen. Snart dags får ännu en arbetsvecka på TC. Fattar aldrig hur jag orkar. Man måste ha ett otroligt psyke för att stå ut med det jag utsätter mig för. All cred till alla försäljare på TC måste jag bara säga.

I torsdags hemtade jag mitt omtalade paket från Roberto Cavalli at HM. Jag blev nöjd med allt och ska behålla allt. Det var bara en scarf som jag tyckte var sådär men den ville mamma ha.
Sen hade jag ju beställt en skjorta som jag egentligen inte tyckte va snygg men jag beställde den bara för att jag ville ha nåt mer. Och vet ni va som ligger i paketet istället för skjortan!? En klänning, som är supersnygg, och som egentligen ska ha kostat 800 spän, men som jag nu får betala för samma pris som skjortan som låg på 500 kr. Dom måste packat fel. Jag säger inget!

Har ju börjat träna lite nu. Det känns bra. Var på step up häromdan. Asså varför är det alltid lika kul/fashinerande när nån lyckas med bedriften att inte ha nån som helst taktkänsla. Jag menar när man själv ska försöka att dansa eller klappa i otakt, så går det bara inte. Okej man klarara av det i de första 10 sekundrarna men sen är man tillbaks i takt igen. Jag ser det lite som en störning att inte kunna hitta takten.

Asså ibland är folk så himla roliga tycker jag. När jag har tränat går jag varje kväll drottninggatan ner till bussen. Då går man ju förbi cafét Skafferiet. Där sitter det ju alltid folk och det går inte att undgå deras hetsiga diskussioner och instämmande nickningar när man går/åker förbi.
Alltså att ta en fika kanske alltid har varit "inne".  Men det är så himla kul att följa norrköpings utveckling i café-livet. Jag menar, ta med sig sin mattebok och miniräknare för att sitta och trängas och konsentrera sig på att räkna i allt folksurr. Och säkert lite spill av kaffelatte på det också. Eller ta med sig sin laptop för att sitta och leka viktig eller bara för att kunna notera live hur trendig man är när man sitter med sin jouice på innecafét.
Ni får ursäkta men ibland tycker jag bara att man kanske kan bjuda hem sin kompis på lite läxläsning lite käk eller en kopp te istället för att sitta på café 24/7, 7 dar i veckan. För det roligaste är faktiskt när man man ser dom som i stort sätt har flyttat in på cafét. 
Kan väl tillägga att jag också tar en fika nån gång ibland, 2 dar i månaden kanske. Men jag är långt ifrån inflyttningsfest. Då blir det oftast Coffehouse eller Fräckis. Det som lockar är då inte själva grejen att sitta på café, och heller inte för att köpa nåt att dricka och en chokladboll för samma pris som en tusen ggr godare meny på mc donalds, nej nej. Utan för baguetter fyllda med diverse smörjor. De inflyttade sitter då oftast med förundrande blickar och snuttar på en pralin medan jag har skagenrörs-skägg över hela fejjat.

Nä slut på mina sjuka tankar jag får påväg hem från träning. Men det finns en anledning till varför jag kallades/kallas dagdrömmarn hela mina skoltid.

I fredags var jag med Eva. Den träffen skulle jag helst vilja kalla taberaset i Haga. För fyfan va vi åt. Det roliga var att det kom fram att båda i princip hade fastat hela dagen, kvällen till ära. Taberaset stog på bordet framför lets dance i form av grillad kyckling, revbensspjäll, ostbricka, chips och dip. Sen avslutades kvällen med lite vitt vin från vissas sida, sanning eller konka, minus konka och after eight choklad. Innan vi somna låg vi och kollade youtube.
Det är så fint Betnér samanfattar skillnaden mellan killar och tjejer när det kommer till utgång. Förutom att vi kan va bra på det med apan som äter bajs så, stämmer det inte sjukt bra? Jag och Eva satt och garva oss trötta så vi tillslut somna.




image582

Jag hitta denna dsignen när jag klicka in mig på min numera favoritsida när det gäller just design. Skitcoola grejer. Den här designen va enligt mig inte så snygg, men annorlunda, haha. Och kanske inte lika proviserande och vidrig som Andres Serranos konstuställning som visades på Skånes största museum härom dan. 
Asså ok, men när jag såg bilden som uttrycker tidelag blev jag fan äcklad.


För att se (varnas känsliga tittare)
http://reactionary-front.blogspot.com/2007/10/vidrig-konstutstllning-tilltet-nglar.html




 


RSS 2.0