Att basta eller att inte basta, det är frågan.

Jag är trött. Har jobbat i helgen och idag blev det hela 10 timmar. Jag och Sofie inventerade som om vi aldrig gjort annat i våra liv! Så nu ser jag fram emot att få sova ut imorn..
I fredags var jag som sagt hos Pillan. Det blev en supernajs kväll med vin, god mat och bastu. Och trevligt sällskap i form av Pillans bekanta. 
En halvtimme efter att Pillan och en teknisk kille (vi trodde han var teknisk för att han arbetade som utställningstekniker) varit nere och vridit på bastun så var vi rätt snabba ner i badkläderna för att inta uttorkningsposition. Vi var så laddade! Vi sprang med badlakana som flygande mantlar kring våra kroppar i sann baywatchanda för att äntra bastuns omfamnande värme!
Men när vi kom ner var bastun inte alls varm. Den hade aldrig satts igång. Vi satte oss ner i ren protest och "bastade" ändå. Har man bestämt att basta så har man. Efter ca 45 min så lyckades den "tekniska" killen tillslut göra någon slags magisk manöver och vips så var bastun på. Men då va vi rätt uttråkade så vi drog oss tillbaka ganska snabbt.
Nästa gång vet vi att man vrider åt vänster, inte höger.

Näe nu ska jag hämta en bit choklad och göra te.
Funderar på att klippa lugg i veckan! Shall I? Jag tror f*n det!





KUL!

Ikväll blir det att bedöva onda tankar med bag in box med Pillan. Lets dance, käk och eventuellt bastande står också på schemat.
Sen blir det en helg fylld av jobb. Och inventering...KUL!

Kram /Blondinbella



Till alla iphone nördar

Ni vill väl inte vara sist med att skaffa detta påslakansett?!
Förresten så kommer ni nog inte ha allt för lång tid kvar att avnjuta med era kära iphones, snart kommer något nytt! Så då kan ju detta vara ett minne för er tid tillsammans.
Helt ärligt jag har aldrig förstått varför denna hets infinner sig så fort nåt nytt kommer på marknaden. Jag använder mina mobiler tills dom inte funkar längre, då köper jag en ny. Men skulle jag någon gång ha behov av nåt så avancerat som en iphone skulle jag köpa en blackberry istället. Mycket coolare. Hör ni det, mycket COOLARE!
Haha.

Idag har jag och mamma gått svinsjön runt. Riktigt duktiga va vi. För det snöade ju inte så lite. Det gick ju inte att vara sociala mot varann direkt. Vi gick bakom varann som på ett led hela vägen för att slippa gå i oplogad snö med luvorna uppfällda och delade väl 4 meningar på hela 1,5 timmars rutten.
Sen har jag tränat dance och funktionell träning ikväll. Var länge sen jag gick på dance klasserna och blir alltid påmind om att det faktiskt är den jobbigaset klassen konditionsmässigt. Trots att den är svårast koordinationsmässigt. (Som ett danspass med influenser från aerobics) Så grym känner man sig när man sätter alla steg och bara dansar till svetten sprutar till Britney Spears eller Lady Gaga. Får inte hoppa över den nåt mer!

Gambla lungt!
 

Stuff + Cats = Awesome

Jag vet inte om det är för att jag träna dubbla pass igår och är otroligt mörbultad eller om det är rubbning i psyket men har aldrig tyckt den här sidan varit så rolig som idag.
Udda men otroligt rolig humor.

Katten är det djur som alltid lyckas behålla ett sånt lungt och drygt ansiktsuttryck oavsett situation.

Snälla Pillan kan vi inte göra så med Nils på fredag! ;) *blink blink*

Nu ska jag njuta lite (headbanga) åt det här. Arrivederci!


Cookies+Smarties=Sant

Dom här godingarna tycker jag ni ska slå till på nästan gång ni passerar ica nära på kungsgatan. Så jäkla goda är dom! Kakor med smarties i. Just nu är det tillbud (som Emelies mamma skulle säga) på dom också! Två paket för 15 kr! Och ni vet jag måste ju ha kakor till kaffet. Jag gick till och med runt strömmen en dag för att ha en anledning att gå förbi där. Men då va jag också värd en kaka när jag kom hem ;)
Så gå dit (om dom finns kvar efter mina visiter) och ställ till me kafferep!

Nu dricker jag visserligen te på bilden men tänk bort det.

Sen vill jag avsluta med nåt man kan ha i åtanken.

Öppna aldrig upp dig eller blåtta dig för människor som du ännu inte genomskådat. I alla fall inte mer än nödvändigt. Just i stunden kanske det känns som det enda rätta, självklara och behövliga. Men tänk efter två gånger. För det kan komma att ångras. Kör stoneface och öppna dig enbart för familj och vänner som själva öpnnar sig för dig. Någon som aldrig öppnar sig är en enda stor varningssignal.

Med detta sagt citerar jag Ace Ventura och säger, Take care now! Bye bye then..


Me against the world




Mest glädje-relaterade på jobbet idag var när en liten flicka på kanske 3,4 år säger till mig, "Vilka fina smycken du har. Jag älskar de gröna allra mest!" Hon drar sedan i sin stickade kofta och säger "Det här är en underbar kofta" Sen ropar hennes pappa och hon försvinner iväg. Riktigt gulligt när småttingar tar till vuxenspråk.
Imorn blir det tidig morgon och jobb igen. Sen ska mamma och jag färga håret.
Good night 

Och så var en till lördag förbi

Ännu lite mer bilder från helgen

Fotobooth


Hade ingen aning att man kunde bli så där av lite sushi.

Ja aaa

Puss på det förträffliga vädret som det bjuds på denna lördag!
(Gör en tummen upp á la Linda Hammar)

Trrråååk

Kom o ta mig långt härifrån, långt härifrån, långt härifrån. Jaa kom o ta mig långt härifrån, kom ta mig långt härifrååååån.

 

Allt är skit.
Nu, tråkig bodypump.

Helg i bilder

Idag har jag lunchat med Danne på pause. Det blev sallad och jag valde scampin två gånger. Så gudomligt god! 
I måndags fika jag med Emelie, vi snacka bl.a om vad skillnaden är mellan vanliga utvecklingsstörda och mongolider, hur gulligt det är med små gubbar som handlar guldnougat och äter på vägen hem från affären, hur otroligt naivt det är av arbetsgivare att ringa referenser och om hur meningslöst det känns med utgång numera. 

Alltid lika trevligt att ventilera med sin bäste vän!

En anna mycket bra vän är Eva! Vi tillbringade helgen ihop. Det blev lets dance, promenad kring strömmen, utgång och bakispizza.
Så här såg det ut.


Frullelicious

Hej hej hej hej

Just nu sitter jag och kollar på lets dance, typ halvt berusad efter tre glas vin och 2 yatzy omgångar hos Dannes mamma med Dannes mamma, Danne, Dennis och Amaila. Alla satt helt lyriska och skrek medans jag som inte kört yatzi nångång i min oambitiösa barndom satt som en fågelholk och undra vad alla skrek om. Ungefär. 
Idag har Bobas varit ledig så vi har ätit gemensam frukost och gått en promenad runt strömmen. Skönaste med att gå promenader nu är att komma hem. Så skönt att komma in i värmen och sätta på kaffe och tända ljus när man varit ute och gått i den så kallade sibiriska vinden.

När båda är lediga är det frukost tillsammans som gäller och obligatoriskt med ägg och ibland bakar vi scones också. Nam Nam!

Bilder från en gemensam frukost i sommras. Danne tyckte det var jätteskoj när jag drog fram mobilen och lekte paparazzi. Han kände sig som en riktig superstjärna.


Och Emelie och Maggis har varit på badhuset idag. Fy vad snuskit! Jag skulle aldrig sätta min fot där inne. Det är en av mina värsta fobier. Trassla in sig i mörka hår i poolerna, trampa på oidentifierade objekt på poolbotten och blöta mackbitar i omklädningrummen. Näe. Skulle enbart gå med på det om jag på nåt sätt skulle komma undan med att ha nån slags heltäckande rymddräkt på mig. 

Igår jobbade jag. Höll på att frysa ihjäl! Var rätt mycket folk men endå inte supermycket att göra. Jag och Sandra sysselsatte oss med att snacka gojja. Hon råkade exempelvis avslöja att det är en lite flicka som befinner sig i maggen. Skulle egentligen väntat på det avslöjandet till nästa vecka då vi ska ta en svängom på stan och shoppa babykläder. Men det blev lite för svårt att prata om sortimentet på barnavdelningarna utan att försäga sig.
När jag kom hem blev det bio med Danne, John och Wista med respektive. Såg avatar. Den va rätt bra. Hade fint budskap. Jag grät 3 gånger.
 
Nu kom Eve hit. Hon kom hit istället för att gå på fest! Bäst att ta vara på situationen! Sällsynt som sjutton.
Hon släppte precis en bomb. Hon ska till badhuset imorn. Va tar det till folk! Är dom från vettet!? 


Vardagsromantik

Idag har jag ränt på stan och passerat alla tänkbara provrum utan att ha hittat nåt. Tur det kanske. Vet endå inget speciellt jag är ute efter. Va på scorette också för att lämna tillbaka mitt tiamoarmband som jag fick när jag fylde. Det gick sönder juldagen, vilket var grymt tråkigt för jag gillade det verkligen.
Sen var jag förbi ica och "spontanhandlade" Fick för mig att kanske röra ihop nåt av de kräftstjärtar som finns kvar i kylen. Så tänkte vara duktig och överraska min älskling med en kräftstjärtspasta när han kommer hem. Första gången i mitt liv som jag ska laga nåt utan att helt gå efter recept. Matlagningsdyslektiker som man är!
Men det blir nog bra. Det är han värd som gick upp kl 7 häromdagen för att tvätta medan jag låg kvar och sov!
 


Jag <3 diskhög

Jag är ett vrak!
Jag vaknade tio i 3 idag. Kunde inte somna om efter matchen igår som Sverige förövrigt förlorade!
Är så arg på mig själv att jag aldirg lyckas vända tillbaka dygnet. Måste ju det innan onsdag, annars kommer jag vara en katastrof på jobbet.
Har nyss diskat en 2 veckor gammal diskhög. Var dock inte lika jobbigt som det brukar. Det är en befrielse att diska vid argt eller upprört tillstånd. Rekommenderar det starkt! Själv satte jag på spotify och diskade i racerfart samtidigt som jag bjöd grannarna på falsksång.
La till några Keane låtar i listan. Kom på att jag inte lyssnat på Kean sedan urminners tider då jag och Jennifer brukade sätta på en skiva innan vi la oss hemma i hennes lägenhet. Ofta efter en dag i bakisens och singellivets tecken. Sånna härliga falshbacks!;)

David ringde nyss och frågade hur han skulle klippa sig. Om han skulle klippa den frisyren som jag sagt att han skulle. Så nu väntar jag med späning på samtal från brorsan. Han tog med sig denna bild på min begäran. 
  

På tal om min kära broder. Kan ni gissa vad det här är?

Det är hans armbåge som jag satte upp i en toffs!
Ja va gör man inte när man är strandsatt i Kolmårdsskogarna..

Ikväll blir det afrodans. Nu börjar nedräkningen beach 2010!!
Sen ska jag och Danne laga pizza. För att undvika obehagliga pistolskott i lägenheten la vi den här gången degen i kylskåpet..


Lugna ner er lite

Kul att så många kommenterar! Blir nästan lite jobbigt att hinna svara på allt ;)

Gårdagens


Kom precis hem från Dannes moster där vi här ätit en redig middag som var sjukt god. Är proppis!
Sen tänkte vi gå på bio och se Avatar men tar det i veckan istället för vi måste vila upp oss till inatt. Då vankas det semifinal i ishockey Sverige-Usa. Spännande!


2009

Härmed vill jag presentera Lina och Emelies årets-lista!

Årets urinläckage: Linas knipmuskulatur svek henne mitt på drottninggatan efter att Emelie testat hennes nyinköpta "fart-bomb".


Årets mentala och kroppsliga självmord: Sitta på farmors äldreboende och äta jolmig smörgåstårta efter sitt livs värsta fylla och stinka död hud och krossade drömmar.

Årets oidentifierade objekt: Emelie tror att hon har kräkts upp mjälten i badkaret, Joel hämtar gaffel och skär upp objektet som visar sig vara röd vindruva. Lugnet återställs.

Årets skämt som inte gick hem: Diff i kassan på Vildmarkshotellet, Lina skämtar om att hon tagit ut en liten veckopeng inför ekonomichefen. Isande tystnad.

Årets värdaste resa: Lina och Bauer åker till Sveriges partystad Tylösand och ligger som två estniska bärplockare i tältet varje kväll och kollar på "En annan del av Köping"

Årets rån: Digestive
Årets rån 2: Lina blir väskryckt av en inföding på moppe i Bangkok och blir av med sitt nya motherpucker-läppglans.


Årets maträtt: Dannes chilibiffar

Årets könsbyte: Joel får ta på sig BDSM-dräkt och dansa på en scen i Thailand.


Årets temperament: Går till Danne som sulade mobil i väggen så den splittrades till små mikropartiklar och försedde väggen hemma med ett nytt knytnävshål. Behöver vi säga mer?

Årets bajs
: En veckas förstoppning följt av svår förlossning med idomin-kur som följd hos både Lina o Emelie under en 2 veckorsperiod. Vårat svar på anpassad menscykel hos tjejkompisar?


Årets meningen med livet för personer med pungkulor
: PLAYSTATION 3


Årets roligasete: Little Britian


Årets vurpa: Efter att fått äran att träda in på ottens magiska vip-avdelning visar Lina sin klass och vurpar på scen på juldagen och splittrar upp tinningen. Typ.

Årets hybris: Palace. Höjer inträdet till max, släpper in 2 pers i taget fast det är tomt. Har vakter åt den lönnfeta DJ:n. Allt detta när stället ser ut som en skabbig finlandsfärja och bara har gäster från krokek, åby och finspång som ådragit sig själva svåra förlossningskador.


Årets gräva sin egen grav: Otten försöker skaffa sig en finare gästkrets, höjer åldersgränsen och släpper inte in utlänningar. Tomt.

Årets julklapp: Tekopp med tassavtryck från Världsnaturfonden. Tepåsekopp med tassavtryck från Världsnaturfonden. Osthyvel med tassavtryck från Världsnaturfonden. Den stora finalen: Badlakan med säl från Världsnaturfonden. Gästhandduk med säl från Världsnaturfonden.
Folkets jubel!!

Årets Kramer: Eva ramlar in i det Bauerska hemmet med jämna mellanrum med knullrufs och en ny one night stand-historia.

Årets uppesittarkväll: Lina dricker två thailändska red bull och är har dödsångest i 24 timmar.



Årets tidsfördriv: Webb-tv.
Årets tidsfördriv 2: Spinonera på sina grannar och kartlägga deras liv i en liten svart anteckningsbok. Lägenhet 1: gått upp två gånger under natten för att urinera, prostatabesvär?

Årets avund: Grannen har städhjälp. Jävla överklass.

Årets fulaste fashion: Indianfjädrar i håret på hugo.

Årets embryo: Eva Malm i sovande position.


Årets utökade fankrets: Michael jackson. Från att vara en äcklig pedofil till att hela universum tryckte upp hattar och dräkter med hans namn på.

Årets insikt: Lina inser att vi blir bara äldre, att hon har åldrats, blivit hängig och ful och hennes intellekt krymper för var dag.
Årets insikt 2: Man vill inte nuppa med varann varje dag när man har vart ihop i två år. Man vill inte ligga med varann alls! Till alla nyförälskade vill vi säga, vääänta ni bara!

Årets kommentar
: "Vääänta ni bara!"


Årets, deceniets, seklets, milleniets, tidsaxelns mest osexiga: Bonde söker fru-Roger i sina badbraller. Hela livmodern tillbakabildades.

Årets pedofiler: Lina och Emelie sitter och pullar till paradise-hotel Cimon och får sedan höra att han är född 1990. En ostoppbar skam sprider sig över våra förfallna och åldrade lekamen.

Årets hypokondriker: Som alltid vår käre googledrottning Lina som googlat sig till både hjärtinfarkter och hjärnblödningar.


Årets lyckligaste hypokondriker
: Lina får sitt livs första diagnos och gör sitt livs första besök på akuten med en njurbäckeninflammation.

Årets look-a-like: Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.


Årets trend: Amputerat ben. Våra stackars farmödrar =(

Årets ångest: Jobbsökar-turné med CV-utlämning på hela stan, utan utdelning. Ge mig en pistol någon?

Årets jobbigaste fråga: Allt som rör framtiden.

Årets lycka för alla norrköpingsbor med rika föräldrar: Manésa. Där har de nu skapat en oas där de kan komma bort från arbetarklassen.

Årets allt för sena upptäckt: Scampin på PAUS. Mumma!


Årets björntämjare
: Maggis är hundvakt flertalet gånger åt universums största jycke som bajsar elefantbajskorvar och som varje gång man rastar honom drar till sig folksamlingar och 1 miljon frågor.


Årets ekonom
: Lina, som än en gång lyckas spara ihop en förmögenhet trots arbetsbrist.


Årets film
: The hangover


Årets låt
: Inte ny för året men den har gått på repeat ett par ggr. Chris Brown-forever. Eller vad säger du Maggis! Med dom movesen kan man vara elefantmannen och endå vara sexig.


Årets greatest fear
: Bulle i ugnen. Graviditetstesterna har gått åt på apoteket!


Årets introduktion
: Vi äter musslor för första gången på durklslaget. Klassiskt svar men smaka som kyckling. Såg ut som ett könsorgan.


Årets snabbvisit
: Danne och Lina hinner se mörkhyade skumma personer med lustiga blickar på tågstationen och burger king när de besöker Oslo för första gången. Och en kebab. Jävligt god kebab i Norge!!


Årets orättvisa
: Oförberedda superfyllor som resulterar i den grövsta av alla ångesttillstånd som finns.


RSS 2.0