Random

Iblad blir jag arg på mig själv för att jag inte hunnit längre när det gäller min inredning i min kära etta.
Kan ha att göra med att jag trodde att detta skulle bli en kortvarig lösning, men det har visat sig att jag stormtrivs i lyan och gärna bor kvar ett tag till.

När jag säger att jag inte kommit så långt så menar jag att det fortfarande står en ful tjock tv o dammar på en ful glas-skänk från 80-talet. Plus en stor vit tom vägg som ser väldigt naken ut. Den väggen har jag tänkt göra till en tavel/fotovägg. Men fan, det är lättare sagt än gjort! För att få det som man vill ha det..Har köpt svarta moderna ramar på ikea och fyndat äldre ramar second hand och framkallat massa fina bilder i svartvitt. Men jag vågar liskom inte börja spika upp ifall att det blir fult. Istället har jag bytt ut ramar på min tavellist..känns tryggare så

Vad tycker ni? Ska man enbart ha svarta ramar på en tavelvägg eller är det snyggast att blanda? Och ska tavlorna sitta tätt intill varandre eller är det snyggast när de är ostrategiskt utspridda?

Jag googlade fenomenet och de här blev mina favoriter



Svårt det här..hinner säkert flytta innan mina idéer träder i kraft.

Julemys har jag minnsan ordnat iaf :)


De här gobitarna hittade jag när jag för första gången på länge besökte knäppingsborg i veckan. Dom får mer än gärna flytta in hos mig! Kolla lampan! -Älskar kartell!!


Imorn ska jag till stockholm och julshoppa med Moa bla. Hoppas på en lyckad dag med lagom mycket spenderande av pengar!




RSS 2.0