Stå mitt kast

Tjah.

Jag har för första gången i mitt liv ett fullspäckat schema..typ.
Så det här med bloggandet har ju sackat ner. Men snart får jag internet till lägenheten så då får jag väl chans att skriva av mig igen.

Nu ska jag snart till ett genrep för en modevisning i hageby som jag ska gå imorn. Känns som jag skulle stått på mig lite mer när tjejerna på jobbet tjatade. Trodde ju inte att det skulle vara så uppstyrt! "Bye bye Milano, nu är det Hageby som står för catwalken" Haha! Så otroligt löjlig reklam. Jaja, nu får jag stå mitt kast!

Puss


Det snurrar i min skalle

Helt klädd i Vero moda..Äntligen! Men plånboken blöder i dessa tider.
Flytten är klar nu! Flyttade hela söndagen med hjälp av tappra frivilliga som trotsade sin bakfylla. Danne och Emelie såg ut som två varulvar som såg dagsljuset för första gången. Trots en effektiv flyttdag är lägenheten inte inflyttningsbar än. Massa småsaker måste fixas först. Bl.a behöver tvn kopplas in, internet ska fixas, köksattiraljer måste köpas och hyllor och lampor ska upp. Och det värsta av allt...Allt pryttel som ska packas upp. Herre jesus! Vart ska allt få plats? Har en känsla av att mitt hem kommer passa under kategorin "ordnat kaos"
Jag vill bara att allt ska bli klart nuuu. Jag var i lägenheten idag. Men jag hade svårt att komma igång. Jag satte mig i soffan och stirrade runt i rummet med en tom blick utan att orka ta tag i saker. Sen kom Eva och hjälpte mig att flytta omkring soffan. Världens mest svårmublerade rum kan jag lova! Är väl inte helt nöjd än men jag får låta lägenheten växa fram istället för att köpa på mig massa crap med en gång som alla andra gör...Dvs tar lån och åker och köper en divansoffa och en platt-tv. Och vips! så har man ett ytterst opersonligt rum.
Det är inte mina takter.


Det riktigt svider i mina ögon. Idag var jag ledig men fick åka till jobbet en snabbis i morse. Vi skulle gå egenom visual merchandising. Eller som jag säger, exponering. Blir lättare så.
Så det blir jag som står för dekoreringen i butiken. Ska bli himla kul:) Höll på hela dagen i torsdags med skyltdockorna. Dagen gick sjukt snabbt!

Jag har inte tränat på mer än en månad och jag har enbart ätit skräpmat. Jag har ätit mc donalds säkert 10 gånger på en månad. Ibland 2 ggr på en dag. Det är nog rekord. Idag tog jag en cheeseburgare till frukost på vägen hem från jobbet. Eva tog med sig chicken kebab till lägenheten. Och sedan köpte vi fralla och skagenröra, chips och dipp på vägen hem till Danne och satte oss och kollade på hockey. Beach 2010 here I come! Och det värsta är att jag känner att den här snabbmats-orgien inte är över än. Den kommer att fortsätta ett tag till. Tills jag är hemmastadd.

Images I like



Bästa tvprogrammet

Bonde söker fru. Finns det ett bättre program? Fan va jag älskart! Nu längtar jag till hösten. Låt sommaren gå fort!

Jävlas

Känner för att jävlas med min man lite och lägger därför ut denna bild från en dag på durkslaget förra året. Han tycker att bilden är bland det fulaste han någonsin sett. Att den är rent grotesk. Jag fattar inte varför. Jag tycker han är jättefin. Killar ska ha långt hår.


Jag samma kväll. 
Plocktallriken där är sjuukt god.


Mat är det enda färglada i mitt liv...
Det är ju fantastiskt vad man kan göra med en iphone hörni! ;)
Känns underbart att det nu börjar bli dags för sånna här middagar utomhus igen:)

Valborg 10



Ikväll blir det revansch...

Kolla in godingarna som jag köpte igår på jobbet!
Dom ska jag sätta på mig nu när jag drar till världens bästa mormor som fyller år idag:) GRATTIS! 




RSS 2.0