På me mössan gott folk

Nu e det kaallt!
Men mys. Vad jag har längtat efter att få tända alla ljus!!!:D

<3

Har alltid tyckt att Enrique är töntig men...suck

Jobbet

Superläckra nagellack som vi får in i nya färger varje månad! 30 spän styck! Eller 3 för 80! Som taget!
Favvisar så här i partytider

Ögonskuggor 40 kr. Inget stort fan av skuggor men de här glänser och skimrar som tusan om man gillar det!

Pieces får in grymma skor titt som tätt som inte går av för hackor! Kommer in ett par läckkerbitar så småningom som jag publicerar snart! Ledtråd: hög träklack och nitar..

Den här koftan, ett par tajts och kängor. Eller med ett par stickade strumpisar på julaftonsmorgon, mjo tack!

Festliga shorts! Ett par guccistövlar och outfitten är komplett! Lite dyr dock ;)

fuck is nice..but not 24/7



Women are pigs

Kommer sakna Jack & Jones-reklamen när den försvinner bakom kassan..

B-day i bilder!

Denna uppenbarelse skapade jag åt mina arbetskambrater. Den överlevde några få timmar inne i lunchrummet. Rest in peace.

Så här såg jag ut efter att jag varit hos ögondoktorn. Skyhög! ;)

Igår var jag bjuden på middag hos Maggis. När jag kom dit sa Maggis att hon och Ante skaffat ett husdjur. Hon sa att husdjuret låg och sov inne i sovrummet. När jag gick in så va det inget djur, bara nästan. Det var Emelie som hade tagit sin tajta kropp hela vägen från Halmstad till Norpan för min skull! (sa hon iaf) Vad glad jag blev!

Det bjöds på världens godaste pastasås! Tyvärr hann jag inte dokumentera den i sin helhet för den slukade vi fort! Jag ville slicka stekpannan men jag fick inte det för Emelie.

Jag vet vi ska stämma dom på kliniken...

En film jag aldrig kan få nog av.

Äntligen kan jag rosta bröd!

Fylld med choklad:)

Fick ett armband och ostbågar av världens bästa chefer!

Malin var i New York och hade me sig en present från victorias secret till alla på jobbet. Så nu äger jag min första vs-produkt i form av ett ljuvligt doftande läppglans. Näst på tur måste bli bodysplash! Fy satan va goda lukter!
Färgade håret igår. Så skönt att jag hittat en färg som jag e nöjd me. Inte för guldigt, inte för blont. Perfect!

Onsdag den 24e blir det mer firande hemma hos mig eftersom jag inte kunnat nån helg den här månaden. Jag kan ju inte låta bli att ställa till med kalas!

Lanvin + H&M

Jag vet en som ställer klockan och går upp den 23 november för att försöka haffa nåt från den här kollektionen.

Kavajen!!!

Kappan...suck va snygg.



Och hur söt är inte den här kavajen! Ge mig en man att klä upp!


speedad

Här sitter jag och är speedad som vanligt sånna här söndagar då man mår lite dåligt efter en skvätt överdrivet alkoholintag. Jag borde sova. Men jag är bara trött till sisodär kl 6. Sen blir jag bara piggare och piggare! Då är det extra roligt att man börjar kl 8 varje måndag. När man vet att man inte kommer att somna förns 2 på natten. Ingen rehab här inte!
Men älskar man sitt jobb så gör det inte så mycket! Tycker det e rätt skönt att stå själv på morgonen o lyssna på musik och styra med sitt. I torsdags va distrikts merchendaisern hos oss. Jag blev så glad för jag fick så mycket beröm! Hon blev precis häpen när hon såg min temavägg. Hive five! Så nu är man extra pepp när man fått lite bekräftelse:)
Idag har jag varit hemma i krokek o blivit firad. Fyller ju halvvägs till graven på fredag;) Så presenter i form av cash kom sjukt lägligt eftersom jag e pank den här månaden. Jag mitt brainhead gick ju o shoppade innan jag betalat räkningarna utan att tänka efter. Well bye bye money!
I övrigt gillar jag den här veckan. Ska träffa min bror på stan på tisdag. Frillan ska fixas och lite nya kläder ska handlas. Kan man inte shoppa åt sig själv får man göra det åt nån annan! Han kommer bli så fin. Nåt som jag inte gillar med den här veckan är ju att jag på min födelsedag ska till ögonläkaren på vrinnevi. På min födelsedag ska jag det:( Hoppas det inte blir nåt tråkigt besked:/ Får operera bort ögat kanske..haha, nä fy.
Tjejer det e bara att höra av sig om man känner sig manad. Jag vill att han ska sluta spela dataspel:(

En tankte som slagit mig som jag måste dela med mig av innan jag avrundar. Min granne måste tro att jag lider av grov skitzofreni!..Varför? Jo för detta är vad som kan strömma ur mina högtalare på de mest oväntade tidpunkterna under dan..

spice girls - viva forever
mio min mio - swedish version
coldplay - warning sign
busy signal - da stylez deh
thomas di leva - miraklet
erik linder - ingen kan älska som vi
verska serduchka - dancing

Det är vad som kan spelas upp på rad på min spotifylista. Jag hade misstänkt att personen ifråga led av en grav störning. Sjuk blandning av viss patetisk musik. Men men. Sån e jag.




Trappan igår






En glittervind som är vi två

Hallå har jag blivit nåt sorts Di Leva-fan här nu eller vad är det frågan om? Men vilka härliga texter och melodier. Snacka om 20 år försent! Hade gärna sett en kosert.
Idag har det varit en effektiv dag på jobbet. Har fixat fest-temaväggen och blev väldigt nöjd.
Det är kul att gå till jobbet, jag känner mig så himla lyckligt lottad som får jobba med det jag vill och med alla underbara personer. Tänk att komma dyngbakis en söndag till jobbet men ändå ha skitkul pga av sköna arbetskambrater som mår precis likadant och som köper iste åt än. Och bjuder på resorb-shots. Haha. Blev till och med min bästa säljdag på länge! Det trodde man inte när man klev upp på morgonen.
Imorn är jag ledig och det ska bli skönt. Tänkte träna om jag inte hittar på en bra ursäkt för att slippa.
Halloween detta år var lika roligt som alla andra. Älskar att entra hugos dansgolv och se alla härliga människor stå och röja järnet i diverse dräkter! 

RSS 2.0