Sommaren är här!

Hallå hallå.
Igår jag va och provjobbade med Moa i djurparken. Kassan var ganska lätt men mjukglass är tamejfan inte så lätt att göra som det ser ut! Ni skulle sett speciellt en glass som jag serverade till en mycket snopen kille i 15-årsåldern. Jag log lite genant efter att ha övervägt att kasta glassen och sa "den ser lite rolig ut, he he..." Men herregud, glassen blev ju iaf stor...Asg!!!! Tur att det inte är i någon glasskiosk jag ska stå om jag får jobbet. Då blir det godiskiosk. Passar nog mig bättre.
Imorn ska jag och Moa äta hotellfrukost gratis på Vildmarkshotellet. Maggis jobbar där imorn. Anledningen till att vi åker dit är inte (som man kan tro när det gäller oss) maten. Utan mest för att Maggis ska åka iväg och jobba i Norge om nån vecka och vara borta ett tag. Och vi kan inte komma på hennes avskedsfest som blir av i helgen. Så det blir ett farväl på morgonkvisten imorn.
Orsaken till att jag dissar Maggis avsked är för att jag och min älskade ska åka upp till sthlm över helgen. Det ska bli så skönt! Och kul! Och mysigt!:) Fick låna hans kompis lägenhet som tydligen ligger typ mitt i stan=)
Resan upp blir nog också ett sant nöje. Så snäll som han är så brände han ihop en skiva med mina bästa coldplaylåtar! Och döpte den till "Snörets Remix" För er som inte fattar så är han besatt av motsatsord, Lina-Snöre.
Ja jag har gått och skaffat pojkvän...Vi har så jäklarns kul ihop!. Vårt umgänge har hitentills bestått av att youtuba och äta. Men frågar ni mig så är det great!:p Men ska bli skönt med lite omväxling.
Min och Dannes hemgjorda pizza med EXTRA CHEESE!!!!! Så som jag skulle kalla den iaf....Godare pizza har jag aldrig smakat!
image805Puss på dej min "gylliplutt"

Bästa låten från Coldplays nya album!
;





Det börjar bli sommarvärme minnsan! Detta är visserligen bilder från 9,10 och 11 Maj. Så snabb var jag med första doppet:)
Jag och Moa red en sväng med Galdur i skogen också. Det ver jävligt kul. Var längesen jag fick rida loss ordentligt(på häst) haha. Skitkul när vi byggde egna hinder med stockar. (Är det bara jag som har snuskig fantasi eller låter de två meningarna snuskiga?)
Jag och mamma garva ihjäl oss åt stillbilderna jag tog av filmen Moa gjorde på mig när jag hoppade hindrena i skogen. Sååå jävla ful. Speciellt när jag hade solglasögonen och ridhjälmen.

Här kommer lite bilder från första doppet, ifk-match, ridningen och 25-årsfest!

image789image792                                                                                                         




















                                                                                                                    

Rubrik

Hej det va ett bra tag sen jag skrev nu.
Har hänt massa roligt. Här är en bild från bussfesten till Jönköping. Hur grym kväll som helst****
Jag Emelie och Maggis var helvilda. Hade ca 300 kort på kameran efteråt och varje bild bestod av nya personer. Måste ha umgått me typ alla på hela Olearys.image764



Har ju varit helt underbart väder på sista tiden. Eftersom jag inte gör nåtimage762 om dagarna så har det blivit mkt tid över för soltimmar. Som så många andra gånger så tänkte jag mig inte för förra veckan och la mig på vår vindstilla baksida för några timmar i solen (utan solskydd). Resulterade ju i mkt snygg solbränna ala Johan Glans. "Jag tänker ju inte vara tjock OCH rosa!!" Haha..
Sen har det blivit många fikastunder på fräcka, dom gångder det funnits plats(!) Maffia in my heart! Emelie och Moa ser ut att trivas på uteserveringen:)
Sen har jag hjälpt Jennifer lite med inredning av hennes ballkong. Den har blivit riktigt mysig:)
Hon köpte en jätteläcker vaxduk på indiska. Fick inte me den på nåt kort men den syns dock lite på ett kort. Fråga inte va jag skulle ta kort på..kan vart min bakis-tisha som skulle plåtas...asg*
image760




Sen va det ju meningen att vi skulle på tatueringsmässan när denimage788 va. Men blev inte så. Blev alldrles för fint väder för att gå omkring inomhus. Det blev lite förkrök slash baguette med tzatsiki på världens bar istället, sedan partyglatt hemma hos Emelie och sedan lite mellankrök på harrys för att sedan gå hem till Emelie igen. Då jag och Maggis gjorde några desperata försök att se gravida ut. Tycker jag lyckades skapligt..Och killarna ville visa sig från sin bästa sida..!





Dagen efter denna kväll slutatde i bakis-fnatt hemma hos Maria med Moa och Maria. Var längesen jag skratta så mkt på en kväll. Kvällen började med att vi satt och skrattade HYSTERISKT åt något som inte alls va kul på en barnkanal. Var nån hajfilm. Och när en av hajarna droppa kommentaren "det är pärlan som jag har gett min fru" och pekade på en stor pärla som låg i en liten bur så sprack det för både mig och Moa..Det kallar jag sjukt störd humor...Moa skratta till tårarna rann. Och det blev ju inte bättre av att Maria tog fram en stor Elvisperuk.
Sen så sänkte sig nivån bara lägre och lägre ju senare det blev. Vi kom på den briljanta idén att skicka iväg ett sms till eniros nya nymmerupplysning dit man kan skicka vilken fråga man vill och få ett svar. Vi skickade frågan "varför luktar det mer när man fiser i badkaret?". Och fick värsta seriösa svaret!!! Asså jag garva tills jag dog! Sen hittade jag massa miniostbågar i ostbågepåsen. Alltså dom var sjukt små. Belv jätteglad för dom små är dom som smakar bäst! Sen gjorde vi ett konstgjort stånd på mina haremsbyxor...aaa Gud vet allt vi gjorde den här kvällen!image780





























På tal om tatueringsmässa och tatueringar så måste det snart bli dags för en. Jag och Jennifer satt och skissa lite häromdan. Själv har hon en asgrym idé om en pinuppa som hon ska ha på sidan typ under armen. Själv vill jag bara göra nåt diskret på handleden. Men vet inte vad jag ska skriva. Jag har ju lagt ner idén om en fotlänk ala Nicole Riche fast med ett ankare istället för ett kors. Vågar inte göra den. Hennes andra tatuering är fin. En spn skulle jag vilja ha, fast inte med samma text ;p



Sen va det ju Valborg för en vecka sen. Jag och Jennifer var verkligen optimistiska in i det sista. Men från att va helt säkra på grillning i folkparken, slutade det med grillning på innergården. Och inte nog med det, efter tappra försök att få mer fjutt på engångsgrillarna blev det till att steka skiten inomhus!
Men man ska inte klaga. För satan så gott det blev!!!
Kvällen var rolig. Det blev singstaryra, diskmedelsbubblor gjorda med mun och hysteriskt dansande som resulterade i två glassplitter-insidenter hemma hos Sandra. Men slutade dessvärre inte alls kul.
Till min stora förvåning hade jag ingen väska på axeln när jag skulle kliva in i porten för att gå upp och lägga mig när kvällen var slut. Jag hade tappat min väska! Som tuuur va så hade jag hunnit att stoppa både mobilen, kameran och nycklarna i jackfickan. Men bankkort, legg och p-pillerkartan försvann med väskan. Fick gå hela vägen ner till Hugo igen men hittade inget. En liten brun seconhandväska som vägde typ 0 kg va det. Så vet ni nåt så kan ni ju säga till...Inte för att jag tror det men..
Aja, sånt som händer ibland (lr 100 ggr) om man råkat döpas till Lina Eriksson.
image772



Hahaha! När jag kom ner i köket nyss står pappa och steker strömming i köket med värsta blippblopp musiken på. Jag: "Klockan är halv ett på natten!" Han: "Jag vet men jag va tvungen!, Davve kom hem med massa idag!" 
Jag måste ner igen och göra en macka!


RSS 2.0