Mr Autumn knackar på

Hej blogg. Jag har inte glömt dig. Bara varit väldigt opepp på att skriva. Lättast är ju att bara lägga ut bilder, av förra inlägget att dömma. Bilden hittade jag i min något egocentriska mapp "me" på datorn och blev lite fascinerad över hur fräsig jag såg ut. Det röda läppstiftet har jag numera lagt ner. Hur kommer det sig att man ena dan kan va skitsnygg i något för att sedan andra dan inte se riktigt klok ut? Sådant är fallet med rött läppstift för tillfället. Men det gäller ju även kläder. Jag har kommit in i en sån period då det är fel på allt. Tappar hår, har gått upp i vikt, ful i alla kläder, sommaren är slut, osv. Jag hoppas innerligt på att den perioden inte är här för att stanna! Men då är det ju alltid skönt att veta att du bloggen finns här för att te emot lite skit.

Var ledig idag och begav mig för att äta frukost på stan me Tessie och hennes lilla Milo. Helt sjukt va söta bäbisar är! Kinderna..Så lena! Fick ursäkta mig lite för att jag kladda så mycket på lilla gossebarent, men jag tillhör inte den kategori människor som umgås så mycket me bäbisar. Kan typ räkna på ett peace-tecken hur många gånger jag ens hållt i en bäbis..Sen att han hade ner sitt leksakståg från bordet femtielva gånger var ju en annan sak ;)

Vilken underbar känsla det är att vika in alla sommarkläder längst in i garderoben igen hörni! Så himla härligt med höst!
Nä men ärligt, känns pissigt nu. Men snart känns det nog rätt mysigt ändå. För i höst har jag en god anledning att göra precis vad jag gjort idag. Efter luchen på stan gick jag hem och krascha i soffan. Vaknade efter två timmar, lagade laxgryta, åt, tände ljus, läste och kollade film. Rätt nöjd endå när allt kommer omkring. Förutom håret då...och fläsket ;)




Hejohå


RSS 2.0