Blä på er!!! Usch! Fy!

Ja här sitter jag och är festsugen för ovanlighetens skull. Många som ska ut denna påskafton ser det ut som. Men inte jag inte. Nee. Och för en annan ovanlighets skull så är det ju inte beroende på att jag inte vill, utan pga av homie-brist.
Ibland känner jag bara blÄää. Antingen så vill ingen ut. Eller så ska dom ut, men med andra personer, och då är det tydligen svårt att bjuda till. Och så har vi dom som myglar med att dom ska se på film eller softa men som egentligen är sjukt festsugna och tillslut drar ut endå fast med andra...
Så sitter man här i Krokek. Och äter ägg tills man skiter på sig och kollar på nån dålig film.Väldigt sjysst, mkt! ...
Thank you god for giving me too much friends that I almost cant handle it...Undertecknat IRONI!

Sen finns det ju dom som bjuder till men det är bara killar... Två stycken som vart sjyssta ikväll men finns ju ingen vän som kan kompanjera. För ett höns i en tuppgård vill jag fan inte bli! Hehe, den passade bra såhär på påskafton....Ooof, sjukt dålig humor man har.

Svaret på frågan ska du ut ikväll på msn, har blivit lätt: Nää, jag vill ut o alla mina kompisar ska ut..men jag kan ändå inte gå ut...

hmm...confused?

Jag ställer mig frågan. Hade det vart en anna sak om jag bodde i stan?
Jaa, det tror jag!

image675image676
Byter ut vin mot rabarber-te ikväll då! Så här kul har jag haft idag.....................................


Moa var här igår. Vi åt gott och jag drack lite vin. Lekte lite med käre Kattarina the Cat också. Moa va lite rädd för henne...
Imorn ska hon sova här igen. Då ska vi spela bingolotto och ta hand om våra fötter. Ska smörja in fossingarna i fotmask och lite fotbad på det också...Lätt att glömma bort dom små liven ibland ju!
image685image686image687image688Åå! Fotmask. cant wait!!!!...Skämt o sido
image683image681image684
Vad ett glas vin kan göra för en kväll..(?)

Ta en kaka också om du vill

Hallåå hallååå

Här sitter jag och skrattar eländigt åt mig själv. Är så sjukt rastlös. Fast inte lika mkt som tidigare idag. image673
Vaknade i en soffa på stockholmsvägen klockan halv 10 imorse. Skulle lätt kunnat ställa upp i världsmästerskapen i huvudvärk. Inte lite uttorkad jag va efter en kul kväll med bl.a Eva på Palace och Hugo. 
Nej ni läste inte fel. Jag hade rätt kul på Palace. Sen att kvällen slutade med Hugo var för en gångs skull inte min förtjänst utan Eva som trångt skulle dit av olika anledningar.
Sen blev det en äkta "den-fulla-och-jobbiga-kompisen-som-måste-följa-med-hem-och-sova-för hon-har-ingen-annan-stans-att-sova-stämningen" när jag pg.a av brist på övernattningsställen fick följa med Majsan och hennes ragg hem till honom. Efter att ha tjatat om fyllekäk så kände sig nog killen tillslut tvungen till att bjuda på något. Det blev hans infrysta lasange som han hade tillagat alldeles själv.
Där satt jag och de två parningsobjekten i ett ungkarlskök med en diskhög på 2 meter. Och bara jag åt. Dom satt och stirrande på mej som om jag vore ett djur i en bur. "Ta en kaka också om du vill" säger killen och sträcker fram en burk med kakor framför nosen på mej efter att jag har svullat i mig en lasangehög stor nog att två fullvuxna karlar kunnat dela på den. Jag säger nej först. Men sen tar jag två kakor, tackar för den godaste lasangen jag ätit på länge och går och lägger mig och somnar som en stock.
Så fisförnäm och fin i kanten som jag är.
image667

Och rätt låt vann melodifestivlen denna kväll också! Go Perelli! Och Go vattenpipa!

Jag la mig framför tvn och kollade på en repris från debatt när jag kom hem imorse. Intressant diskussion om modebloggar bl.a.
Fan jag hade ingen aning om att det fanns nån "blondinbella" som lyckats med bedriften att bli miljonär på sin blogg. Helt sjukt. Och pengarna hon tjänar shoppar hon bara för. Så tipsar hon om olika grejer på sin blogg då och då. Ett eget företag har hon startat.
Personligen tycker jag att själva grejen debatten handlade om, att unga tjejer kan känna sig otillräkliga och stressade av att se alla modeförebilder och deras bloggar var jävligt kul att kolla på. Själv bryr jag mig inte särskilt mkt. Det enda jag störde mig på som faan är att hon blivit rik på sin blogg. Jag va inne och kika. Och det var verkligen inget att ha...Hade förväntat mig värsta bästa bloggen. Men det va som alla andra bloggar. Mkt personligt och hitta inte alls mkt mode tips och sånt. Bara livet ur ännu en bortskämd sthlmstjej som hänger med bakåtslick och dricker chai latte 7 ggr om dan. Och som får en spontan present av sin mamma i form av 2 diornagellack medan hennes farsa drar till Alperna på affärsresa. Vem villl läsa det?
Usch jag blir så avis, hur stor är chansen att en 17 årig unge går och blir rik på sånt pjosk. Burrrr. Det ska va svårare än så.

Såååå......Jag tänkte här och med inviga min nya blogg. Den ska bli motsatsen till blondinbellas.
Medan hennes slogan är "Driven och målmedveten tjej som bor i innerstan vars största intresse är att shoppa dyrt..." Ska min bli  "Arbetslös tjej som väntar och ser vad som sker och som försöker få det att gå ihop på bästa sätt" Känns som om lite fler kan indentifiera sig med den typen av blogg. Men miljonär, det lär jag ju inte bli!

Haha, skämt o sido. Jag sa ju att jag va rastlös(!)

image671Tjollavippen!

Falafel

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

asså ja funderar på att flytta ut i ett tält eller nått

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

är sjukt trött på mamma & pappa

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

är du på eller?

L i n a says:

ja vi kan göra som vissa uteliggare slå upp nåt tält i skogen

L i n a says:

o ett stormkök

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

ja ska göra en egen dokumentär

L i n a says:

ja så säljer vi den så blir vi rika

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

den ska heta... att bo hemma mot sin vilja

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

fatta oss... bah hej vi har bott här i 10 dagar nu, vi har 2 korvsnuttar kvar och inget vatten. I morse var det ´- 5 grader i vårat tält och gasolen i stormköket var slut

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

vi låg i samma sovsäck för att behålla värmen

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

men på morgonen hade kondensen gjort att våra kroppar frysit i hop

L i n a says:

HAHAHAHAHA

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

så vi fick ligga kvar tills solen gick upp och temperaturen i tältet steg

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

bah dag 2

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

i dag har lina & jag grävt ett hål som vi kan göra våra behov i

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

vi har även gjort en fälla för att kanske ha tur och fånga en hare

Skogsmoa | Wild & Crazy says:

moa har nemligen gått en snabbkurs i slackt

Skogsmoa | Wild & Crazy says:vi ska försöka hålla oss vakna hela natten för att kunna dricka harens blod innan det levrar sig

Lite roliga konversationer man haft...

I helgen blev det partajj me Moa. Var först och förfesta med Moas kompisar sen drog vi till Hugo där det var ganska segt för femtielfte gången. Fan det är så typsikt...När man börjat tröttna på Otten så fann man Hugo. Och nu när man är trött på Hugo, ska jag verkligen behöva sträcka mig så långt och behöva gå till Palace..??! Tydligen.
Får verkligen hoppas att Palace lördagar knäcker Palace fredagar, för Palace fredagar...nä jag vågar inte ens skriva här va jag tycker om Palace dom gångerna jag varit där och FÖRSÖKT ha kul. Bland skumma personer i pokemontröjer som står och hoppar som freak ensamma på dansgolvet, eller tysta panelhöner som står och snuttar på drinkar, dåliga husband som inte går att dansa till och "roliga" teman som alltid slutar med barnkalasfaktor. Neeeeee. Och JA, jag föredrar hellre "mörkt" dansgolv med bra musik inne på Otten...

Aja, efter att ha haft sådär kul på Hugo så gick vi till nån pizzeria på kungsgatan och jag beställde falafel för första gången i mitt liv. Och det visade sig vara ett mkt bra köp, det va skitgott ju!! Så nu ska jag fortsätta köpa det istället för vanlig kebab. Har tröttnat på kebabkött så mkt att jag inte kan äta det längre. 
image627image663GLÄDJESKUTT?!

Nu innan vår och sommar blir man ju som alla andra shoppinggalen. Men jag är ju arbetslös och fattig! Jag får panik. Jag vill ha sååå mkt!
Jag blev så himla sur på myrorna häromdan. Hade hittat fulaste långklänningen i väärldens gulligaste tyg som jag tänkte att Jennifer skulle få sy om till en kort kjol till mig. Svart tyg med små blommor på va det. Men tror ni inte att den fula klänningen va borta två dar efter när jag skulle köpa den. Asså den va så ful och jag har svårt att tänka mig att nån tänktt lika kreativt som jag när jag såg den...men tydligen, så typiskt! För nu är faktiskt myrorna det enda jag har råd med, om knappt det...
Sen vill jag ha massa annat. Listan tar aldrig slut. Höga jeansshorts och nån cool jeansjacka (dock inte tillsammans) och sen vill jag ha nån t-shirt me nåt sött på, typ musse, och så vill jag ha en orange chanel-fejk, och massa annat. Villhavillha! "Köpe och köpe, än hör aldrig annat"..som min pappa skulle sagt/säger...
Och har surfat runt lite på diverse sidor för att hitta en speciell typ av solbrillor jag vill ha. Har hittat röda fejk ray ban som jag tror ska köpas för dom pengarna jag inte har. Men sen är det ett annat par som jag bara har sett på bilder i massa tidningar bl.a men som typ inte går att hitta.image664
Ungefär så ser brillorna ut
Det närmsta jag kom va dessa

Annars så hann jag med lite shopping innan ruineringen, bla den här jeansvästen från hm


RELEASE!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och sagt upp mig. Efter 1 och ett halvt år på Transcom så kändes det ganska aktuellt. Med tanke på att det från början bara va meningen som ett "tillfälligt" jobb till jag skulle hitta nåt annat. Sa upp mig med omedelbar verkan i måndags. Känns underbart. Dags för ett nytt kapitel i mitt liv nu, som Asad så fint uttryckte det. Så nu är jag ledig och softar av mig, om man ska säga det på ett finare språk. Vill ju hest inte bli kallad arbetslös.
Det känns helt sjukt att va ledig och inte veta hur länge man ska gå hemma utan att göra nåt. Så här i början känns det underbart, helt overkligt, men blir nog jobbigare med tiden. Tur för mig att jag bor hemma och inte själv, då hade situationen varit en helt annan.

Igår åkte jag in till stan och träffade Moa. Vi tog en pastasallad på fräcka. Jag kände mig tjock efter att ha ätit upp allt medan Moa typ lämna allt.
Disskuterade bl.a Moas plötsligt, akuta pojkvänsbehov. Efter nu ca 2 och ett halvt år av singellivet så kunde jag fortfarande inte säga annat än att sluta stressa och njut istället. Den där känslan har man alltid vid den här tidpunkten på året då vårkänslerna dyker upp. Hade människan haft en parningstid hade det förmodligen varit nu, så det är bara att ignonera känslan att behöva någon med en gång. Har man för bråttom kan det lätt bli så att man släpper in vem som helst på livet, och det är inte bra! Jag tror/hoppas hon insåg det efter ett tag. Jag kan inte sticka under stol med att jag också känner att jag vill bli kär och allt det där men jag väntar tills det dyker upp. Nån gång måste det väl göra det...även om jag är bra på att dissa och ångra mig skarpt efteråt när det redan är försent. image621 
















































Sen tog vi en runda på stan och till myrorna för att senare gå tillbaka till fräcka för att unna oss lite fika också :) Sen gick jag och träna dance på sol & motion och sen bar det av hem.
image625

Idag vakna jag halv 10 och gick en promenad runt svinsjön. Tog 1 timme och 10 min. Jävligt skönt, var underbart väder men blåste lite för mkt.
image626
Så hurtig i min nya adidas ;D

RSS 2.0