Ljushuvud

Grov utväxt i håret och mörka ringar under ögonen! Det är rseultatet efter de här 2 veckorna.
Någon som vet om hemorojdkräm hjälper mot ytliga blodkärl under ögonen eller om det bara är en myt? Vågar man prova? Det har spekulerats lite kring det på jobbet.
Lägg märke till vårat blåa toapapper. Matchi matchi!

Jag och Eva gick förbi myrorna och fikade på knäppingsborg igår.

26 April

Här är bilder från när jag och Danne var och åt på Meze. Det var gott men ack så mycket mat! När vi var som mättast kom det in en stoor tallrik till med massa kött. Det var bara äta och vara glad och halta sig hemåt.


Nu är jag ledig 2 dagar i rad. Ska bli skönt att sova ut. Imorn ska jag till colorama och välja färg till lägenheten.

Just det! Jag vann min kära stringhylla på auktion på tradera förra veckan:) 

Jäkt!

Uppdatering får ske när jag har tid över!
Har jobbat 60 timmar på 4 dagar. Och mer blir det. Men det är superkul:D

Gött

Varför är jag så här glad just nu?


För jag var i affären nyss!

Otten-fredag

Hej!

Det är lördag och himlen lyser knallblå utanför fönstret men jag har legat i soffan och kollat på tv3 play hela dagen med gott samvete! Eller ett besök hos halvars glass hade ju inte varit helt fel idag men min man skulle åka iväg och fiska.
Var ute igår. Var på Grand till en början och senare Otten. Man tror ju inte att det kan vara så farligt..men det var det!! Satan vilken skillnad..Hur? Jag får dåligt samvete över att jag själv nångång i tiden varit 18 år och gjort kvällen till ett helvete för mogna 22 åringar. Stått och hoppat och önskat låtar till kompisar som fyller.
Jag gick hem och åt mc donalds vid 1. Det var skönt.

Sen har jag suttit inne på tradera och blocket och letat stringhylla. Hittat många fina så förhoppningsvis är jag snart en stolt ägare av en! Ett måste att ha i köket.
Sen skenar jag ju gärna iväg och hittar massa andra saker och blev väldigt förtjust i att man kan haffa sig kuddfodral från svenskt tenn. Men nu måste jag hålla mig i kragen. Utgifterna kommer att vara höga nog framöver.

Ikväll har jag och Danne bokat bord på Meze. Någon restaurang nere på bråddgatan som serverar libanesisk tappas. Ska tydligen vara det absolut godaste Dannes jobbarkompisar någonsin ätit. Så nu har jag höga förväntningar!

Tjingeling


P.s Tack alla som önskat mig lycka till med lägenhet och jobb! Betyder jättemycket och känns hur bra som helst!


Nångång vänder det(utropstecken)

Nu jäklar vänder det hörni!


Flyttar till eget 1 Maj! Och så fick jag nytt jobb igår! Jag är utan överdift den minst bortskämda människan i min omgivning och känner mig som den starkaste personen på jorden efter att behövt gå igenom dom här 2,5 åren med allt för lite jobb, självständighet och självförtroende!
Gud vad jag är värd detta!
Gud vad många utropstecken det blev!

2 År idag


Webcam

Hur en webbcam förändrade ett liv.

Så här ser man ut när man för första gången på 8 år ser sig själv röra sig i en webbkamera. Man är så jävla imponerad!
Sedan sammlas merparten av familjemedlemmarna som ett gäng nyfikna apor framför datorn. Mammas söta ansikte blev suddigt. Bäst så kanske. Någon personlig intigritet måste man ju få ha kvar!

Sen börjar posandet

Pose!


Jag flyttar 1 Maj!
Jag är såå glaaad! =D

Det blir typ bloggmaraton på jobbet vissa dagar när det inte är så mycket att göra. Idag läste jag ett inlägg i Michaela Fornis blogg och annars är jag väl inte sådär upp över öronen förtjust i alla hennes "ljupa" inlägg om kärlek, även om jag tycker det är bra. Jag är ingen romantiker direkt om man säger så. Men när man läser saker som detta så förstår man varför hon fått en bok utgiven. Vem känner inte igen sig i det här? Jag gört iaf! Bra skrivet!

Citat"
Har ni någon gång varit med någon med vetskapen om att det bara är för stunden? Det är en speciell känsla. Att ligga i någons armar och veta att det inte kommer att vara för alltid. En sommarflirt eller någon man träffar på mormors landställe. En blick på ett dansgolv ett one night stand. När man vet att det är sista gången.


Så bitterljuv blir en sådan tid. Du passar på att njuta fullt ut eftersom du inte vet när det tar slut men du kan inte riktigt slappna av när du vet att du inte kommer ligga i den famnen resten av ditt liv. Du kanske inte ens ligger där imorgon.


Jag minns exakt den känslan men inser hur svår den är att beskriva. Jag kommer ihåg när jag vaknade av att solen värmde upp sängen med två koppar te och ett askfat bredvid. Dagg och fåglar som kvittrade. Jag drog mina fingrar över hans bröstkorg tills sängen blev för varm och jag gick utan att säga hej då. Han var inte mannen i mitt liv men ändå kunde jag inte sluta låta mina fingertoppar trippa över hans mage.


Jag låg i sängen en kväll och skulle somna när jag vände mig om och tittade på min älskade som låg bredvid och just i det ögonblicket insåg jag – det här blir min sista natt i denna säng. Jag flätade mina händer i hans och lät hans läppar röra mina trots att jag visste att när jag går imorgon så kommer jag aldrig mer att komma tillbaka.


Det kändes ibland sorgligt då och det känns ibland sorgligt nu. Men jag minns varenda andetag. Jag minns formen på händerna och exakt hur leendet såg ut, jag glömmer inte någon som varit nära. Det var vackert och sorgligt på samma gång, så många gånger. Personer."

I denna mening kan jag väl erkänna att jag någonstans i min lilla kropp gjort utrymme för lite romantik och skörhet. 

Puss och Kram!

P.s Gjorde jag något olagligt nu?


Flytt

Det borde bli förbjudet att se så här bra ut.


Nu ska jag äta lite paj med mamma, pappa och prästen som ska va med på farmors begravning på måndag.
Sen så ska jag vara glad över att jag fick lägenheten:) Nu är det bara att flytta så fort besiktningen är klar!

 


Hemmaspa

Hemmaspa. Eva var verkligen proffs på det där. "Och så måste vi måla naglarna och massera varann. Och dricka te! Har du doftljus?" Haha.

Resultatet

Eva mitt i sin ljupaste avslappning

Eva ser ut som skurken i Batman

Ansiktsmask motverkar rynkor! Eller hur va det nu..?

Exklusivt urval av nagellack

Massageolja


Detta var för någon månad sen. Är för lat för att skriva nya inlägg.:p


Ulalaa..

Sätt nu på basen på högsta och njut av detta mästerverk!
Imorn är jag äntligen ledig..Yeah!


Oh love, dont you let me go!
Wont you take me where the street lights glow?

Oj det var just filmhistoriens bästa sexscen på tv:n..Var tvungen att springa från datorn när jag hörde musiken. Kom av mig lite. Josh Hartnett i Pearl Harbour måste ju vara SEXIEST MAN ALIVE EVER!!..?

Påsk

Jag är så jäkla trött efter påskens bravader och jobb att jag inte orkar skirva nåt ens en gång. Men kan säga så mycket som att jobba 11-timmarspass två dagar i rad är aningen påfrestande i det tillståndet jag befunnit mig i. På tisdag är det jag som tar igen all sömn jag kan!
Har bl.a träffat Jennifer som kom hem över påsk. Ett kärt återseende som slutade med ett ottenbesök med tjejerna och möjligtvis en cider för mycket.

Obs, bilden är ej från kvällen. För stilla satt vi minnsan icke!

Hmmm

Vilka skor ska jag köpa? Dom svarta funkar väl bara på personer med långa ben? Lr?

RSS 2.0