Det kn***ar i mun!

Exakt 3 veckor kvar, om jag inte räknat fel, kvar till jag och Danne far iväg till Thailand för att stanna där en månad.
Det är nu tålamodet börjar svika och nedräkningen har börjat. Det ska bli så underbart skönt och kul!
Tror inte vi orkar skaffa oss nån resedagbok, så länge ska vi ju inte va borta. Men händer det att vi lägger upp bilder eller vill uppdatera om tarmsystemskollapsen, andra gradens brännskador eller om när vi gick vilse så lägger vi upp det här.



Det är inte mycket man kan unna sig i sånna här tider, när man ska resa bort. Hemma hos Danne är det inte mycket i kylen.
Härom dan låg vi ashungriga i sängen. Jag kom på den briljanta idén att berätta för varann exakt alla saker vi va mest sugna på just då. För det kanske liksom skulle funka som en slags terapi för att få bort suget och hungern. Jag vet inte riktigt om det funka. Efter min QP meny, filé oskar (butlers hörna), capricciosa med mild sås, Ben and Jerrys glass, thaikyckling me cashewnötter, baguette med skagenröra, mormors kalops, broccolisoppa med vitlöksbröd, ostbollar med rödvin och salta kex med brieost så låg vi rätt risigt till...
När man tänker tillbaks på det där så är man rätt kaxig här efter en oxfilé med klyftpotatis hemma i krokek. Då är ovanstående inte riktigt lika intressant längre. Men just då va det så man kände salivet sippra upp under tungan kan jag lova..
Låter som jag är värsta matfantasten nu men faktiskt så har sista tiden handlat mycket om att ta sig i skinnet och stå ut. Inte direkt så att man löper ner till video west lika ofta längre för att genomföra den femte dödssynden. Det blir för dyrt i längden. Jag har inte råd med en årsförbrukning av marabouchoklad i frysen (för det är där den ska ligga och bli hård och kall) För jag tar ju gärna min favoritkombination i form av en kopp citronte och några mjölkchokladrutor till kvällsmat...
Som tur är så finns det ju tillfällen då man kan fylla ut tomrummen i magsäcken. Som idag. Råkar man va hemma i krokek så är det ingen brist på marabouchoklad. Här finns minsann en hel låda med alla smakar som världens bästa rimmarpappa har vunnit!



Men hallå...Måste bara forsätta på samma röda tråd.
Jag va helt säker på att Ben & Jerrys glass va nån överskattad "brat-glass" för modebloggare. Men oj så fel jag hade. Jag tror aldrig jag kommer hitta en glass som smakar godare än Ben & Jerrys i smaken "Bohemian Raspberry"
Den är stööört god. Jag hatar chokladglass, alltså brun glass, chokladbitar i vaniljglass går bra. Men den ultimata idén att ha små browniebitar i glassen fick mig att storkna sist jag var bakis och gick upp och hämta rester i frysen. Det kn***ar i mun! Som min käre kompis Moa så fint skulle sagt. Har du inte smakat den, GÖR DET!
 
Nä, slutpratat om mina sjuka matvanor, eller va man nu ska kalla det.
Tror inte det blir nåt mer inlägg innan avfärd.
So wish me good luck!
Och vad passar bättre nu än en bild med "sko-kräms-inställningen" på kameran, som jag och Danne kallar den.
LAR KORN! (hej då!)


RSS 2.0