Utkast: Härmed utser ...

Härmed utser jag ananas split till världens godaste glass!! (duridudududuuuuuuu!!!)
Sjukt va god den är! Den både läskande och vaniljglassigt smarrig, perfekt!
Jag och Danne köpte ett 8-pack med vår favoritglass för 3 dagara sen. Den är naturligtvis slut. Ett onödigt sätt att kasta bort världens godaste glass stog ju jag för i förrgår då jag på väg ner till bussen (i värsta stormen) går över ett övergångsställe med en halvsmält glass som fortfarande ligger i pappret och försöker äta direkt därifrån. Efter att ha tagit en tugga flyger helt plötsligt glassen och pappret mot mitt ansikte och smetas över hela fejjat och landar sedan några meter längre fram på gatan. Han i bilen måste fått sig ett gott skratt efter att ha släppt över mig trots röd gubbe...Jag såg oberörd ut och fortsatte att gå i samma takt över övergångsstället, sen smakade jag lite med munnen för att fånga upp den sista smaken från tuggan och såg allmänt uppgiven ut kan jag tänka mig...Haha!

Förra veckan jobbade jag. (Jaaa ni hörde rätt!!) Latmasken har "skaffat" sig ett sommarjobb. Min käre vän Moa fixade det åt mig. Jävligt sjysst och behövligt! Så det blir att stå i godisbutik i sommar. (Hoppas dom säljer ananas split) Kassavana är ju iaf nåt efterlängtat(!) Haha....fyfan, är fortfarande sur över att jag inte fick jobbet på Scorett.
Ska börja den 28 Juni. Får hoppa in lite innan dess. Jobbade i portioneringen på restaurang Safari förra veckan. Och jag behåller min åsikt om att jag aldrig skulle vilja jobba i restaurang...Det va lika stressigt och krävande som jag tänkt mig. Och efter att ha hällt upp mat på tallrikar en hel dag kan jag lova att det finns en tummuskel som man kan få träningsvärk i!
Lite kul också att en av kockarna väljer att påpeka (mitt i all stress) att jag absolut inte får ha armband eller nagellack på mig när jag jobbar, "inte på nån restauragn över huvud taget" på min första arbetsdag...Det visste jag men blev inringd två dagar innan och har aldrig i hela mitt liv arbetat på restaurang...Så jag blev sur o muttrade till ett, "jaha duuu" och fortsatte. Kul med sånna angenäma personer ibland.
I förrgår jobbade jag från klockan 3 på dagen till 2 på natten. Serverade råsslakolans bal på restaurang Safari. Segt men endå ok. 

För två veckor sen var jag och Danne i Sthlm...Bästa helgen på länge! Åt god mat,  shoppade och låg i kungsträdgården och sola. Måste göras om!








Trots min obefinliga inkomst så shoppade jag lite i Sthlm. Men faktiskt köpte jag inte en enda sak jag inte bestämt innan att köpa. Köpte hår på Taj Mahal, skor från Zara och den mkt orginella (not) tröj/jackan från Gina me blommor. Roligt att den tog slut direkt i Norrk. Och sen ser man alla gå omkring med den. Men ey, jag passar bäst i den:p Skorna syns längst ner till vänster på bilden:) Skitsnygga och...skithöga!
Skorna från Zara syns nere i vänstra hörnet.



Vad har mer hänt? Jag och Emelie har återinfört vår fjortis sysselsättning. "Välj den fulaste kombinationen kläder du kan hitta och låt din kompis prova den i provhytten" Jäkligt kul om man är på sånt humör...Men min utstyrsel till Emelie blev ju nästan snygg...Medans hennes skrek "tant som motvilligt klätt upp sig till fotbolls-Em"



Sen har jag klappat lejonungar! Den dan jag och Moa åt frukost på vildmarkshotellt så fixade Maggis så att jag och hon fick klappa lejonungar efter att hon slutat. Det var verkligen ones in a lifetime. Dom luktade jättefräscht!!


Min bror har ju tagit studenten också. Kul för han. Nu känner jag mig verkligen som en pensionär. Som bor hemma...







Igår plocka jag fram min jeansjacka. Haha, det trodde jag aldrig. Men så sant, det är faktiskt på tiden att den fick komma tillbaks.


RSS 2.0