Äntligen!

Äntligen!! Nu kommer fler kort från Hultan! Så kul, jag vill dit igen =)
image103

Fritt fall & fjortisar

Hej hopp.
En hel vecka har gått på min semester! Och man kan ju lungt säga att den började bra...Har typ vart fint väder hela tiden. Förutom idag då.
Jag har mest legat på baksidan och pressat. Sen har det blivit några svängar in till stan till jennifer och hennes lilla hem. Sen fyllde pappa och min morbror år i tisdags. Så då satt vi uppe hos morbror i hans nya lägenhet vid strömmen o pimpla dyrt vin och åt ost och kex. Sen käka vi på palace. Människan hade världens största balkong och ett vin värt 12 000! My god tänkte jag. Det är väl att slösa pengar och bjuda mej på sånt. Men sen visade det sig att han inte alls tänkte bjuda på de. Fick ett för 500 spän istället. "Det va ju inte så dyrt"- tyckte han.

Sen åkte jag och Emelie till sthlm i lördags på hennes sista helg innan jobbet. Nu e det bara jag som har semester och det är faktiskt tråkigt. Ingen att umgås med:(
Iaf så var vi på Gröna lund. Jag har blivit så himla känslig om man gämför me när jag va mindre och kunde åka allt utan det minsta illamående. Berg och dalbanan va värst! Fyy! Jag åkte fritt fall också :) Så himla stolt blev jag. Kul att Emelie som tjatat så mkt typ ångra sej på vägen upp. Too late!! mohahaha!
Sen gick vi ut på kvällen me kära vänner. Och jag fick än en gång bekräftat att jag verkligen börjat dricka lite väl kraftigt när jag väl gör det. Inget kul alls faktiskt:( Drägg är va jag är!! Måste sluta upp med en gång!
Roligast va nog när jag kom på och emelie berättade att jag tjutit när en person berättade att han hade gift sig. Inte likt mig alls. Säger som emelie sa, så romantisk är jag inte! Haha...eller jo i smyg kanske :)
image152
Prutt!

 image83
Nu sitter jag vid den stora datorn för min har det hänt nåt med...Och det va rätt kul att gå in och kolla på bilder på den här datorn!! Haha shit va gamla bilder. Finns bilder från jag var 14 år. Sitter i camen och tror jag är snygg. Sen hitta jag bilder från åre som jag tydligen glömt lägga in på min dator. Bla en grym bild på Jennifer där hon ser exakt ut som djuret i Iceage...han som springer efter nöten.
Nu ska jag gå och käka prinsesstårta








image84image93    
Eva & jag=Fjortisar + nåra år till:P         

Och lyssna på det här. Emelies vykort från cypern har jag garvar åt ett tag nu...mer ironisk person får man leta efter(!)...................

"Hejsan min högaktade vän!
Vi har det mycket intressant här på denna fascinerande ö! Värmen är lite besvärande dock, speciellt under gårdagen då vi vandrade uppför urgamla pilgrimsstigar för att betrakta kejsar Papadopius tempel med de gamla urstenarna och väggmålningar av Jesus Kristus. Vi satt kvar en lång stund min själsfrände och jag, och kände historiens mäktiga vingslag ovanför våra huvuden!"   


Och sen så ringer Eva härom dan och ba:"Jag tänkte om vi kunde ses nån dag nu innan jag sticker till sunny. Jag tänkte att jag vill träffa så många som möjligt nu innan jag åker, om jag dör eller så." Säger människan helt allvarligt typ som om hon planerat att dö...haha! Ajjabajja min lilla Sally



Jippie nu kom massa kort från Jennifers birthday!
image85




Jag har så himla kuuul. Kristoffer Appelquist är ett geni! Jag och Moa är två fans som sitter o garvar tills vi tjuter till denna sjuka människa..! Kolla del 3 också när han snackar om särskrivning..

                                                                                                               

Rastlös

I förrgår va det skitkul hos jennifer. Alla va som förvänatat skitcoola i sina utstyrslar. Kul att Ante kom me största "väälvät rivolvär-peruken" Klockren va han!

Men måste jag utse kvällens plagg måste det faktsikt va den otroligt sexiga jeansjacka jag hitta på vinden. Jag kommer sakna den lite nu tror jag..haha. Lite kul måste det ha sett ut när folk samlades i köket för att röja till slagsmålsklubben i värsta joey tempest kläderna/frisyrerna. Kunde ju bli lätt förvirrande, haha..Det va riktigt kul att stå o hoppa i jennifers kök...energin bara flöda ur oss! :D
Tyvärr har jag inga kort för min kamera är ju på lagning för tredje gången..haha. Jennifer tog däremot massa kort men hon sitter ju och mökar i sin nya lägenhet utan dator så det blir nog inget av det. Jäkla skit!

Jag är rastlöös. Jag önskar jag vore lika lättroad som förr. Jag har mina perioder jag kan läsa och mina perioder där en film kan lösa en sådan sak. Men nu förtin räcker det inte. Enda som funkar är att äta..haha!
image81
Iceage är allt min bästa dvd :)


Himla statiskt damm har förstör mitt liv! Här har man vart ett babyface i stort sätt hela sitt liv och nu ser man ut som ett jävla pizza-fejs efter att ha börjat jobba framför en dator. Det är nästan höjden av ångest. För skiten har inte försvunnit sen jag börja jobba där. Får gå med 2 centimeters lager smink för att det inte ska synas, blää. Jag läste att statiskt damm kan ha den påverkan på huden, kul att jag får ärr efter utslagen oxå som inte försvinner.

Hahaha, nä nog tjatat om sånt äckel. 4 dagar kvar till semester!! Weii. Förhoppningsvis blir det några sjyssta trips me girlsen. Bla till sthlm där det blir Gröna lund. Och sen shopping såklart! Sist Jennifer va där och kolla modevisning passa hon på att lista ut vart de bästa secondhand butikerna fanns. Och nu kan hon det förhoppningsvis. För förra gången hon skulle till nån sån affär fick jag gå två varv runt södermalm i ganska tunn höstjacka i typ 10 minusgrader utan resultat, haha! Hade ju suttit fint med typ en vecka camping eller nåt liknande på Gotland, men det hinns ju inte. Gotland är annars min favorit på sommaren, klockrent :)
Sen blir det ju Rhodos...har googlat lite och ett ställe jag är sugen på är Tsambikastranden! image75Tsambikastranden image82 
Förra utlandsresan satte inga spår i ekonomin...haha
       


Juvelen som jag och jennifer råkade stöta på utanför backstage på hultan sjunger sjukt lustigt men bra. Hur kan han? Den här låten är grym http://www.lastfm.se/music/Juvelen/_/Watch+Your+Step


Kalas

Idag ska Jennifer ha födelsedagskalas:D Grattis i efterskott min lilla fladderimage59!

Filmen igår va väl lite väl långdragen och seg imellenåt men annars rätt bra..En rolig insident om skedde var när asad skulle köpa popcorn och ett kinderägg...När vi va på väg in i biosalongen börja han asflabba o peka på kinderägget, "jag tror jag glömde en sak"..Han snodde det den jäveln! Haha! Pinsamt om nån sååg..lixom hallå. Vilket psyko 20 år snor ett kinderägg?! Men han råkade ju faktiskt bara..
image66


Gissa vad jag gjorde igår?
Jag köpte massa saaker på stan...igen. Det här är en sjukdom!..nästan iaf. Asså jag behöver kläder, det är säkert. Men jag måste verkligen spara pengarana! Om jag och Moa ska kunna komma iväg nästa år..Jag måste verkligen iväg.
Och längtan blir ju inte mindre av att alla i mitt skepp på jobbet sitter och snackar resor hela dagarna! Haha, Maria har varit på ticket och hämtat massa resekataloger som alla sitter och glor i. "Dit skulle man åka, och dit och dit!"   

Nu sitter jag och kollar på någon gala  "live earth" som ska informera om klimatförändringarna i väärlden. Just nu spelar linkin park...rätt bra faktiskt men jag väntar febrilt på att Coldplay ska spela som nån av programledarna nämde att dom skulle. Men jag kanske får sitta här ett tag då för galan höll visst på i 22 timmma och visas från massa olika länder..too bad.
Nähä nä, nu sa som visst att coldplay inte skulle spela...ajajaj.

Vardagsglamour i "mammaklänningen"   Och tur att man inte är på arvikafesrivalen, haha!!
image63image65

                                                                                                                           

Waasaabi

Hallå däääär. Här sitter jag o käkar wasabinötter och dricker te. Imorn är det fredag och jag tänkte dra på bio. image46Pirates 3 blir det nog. Det blir nog en fröjd för ögat tredje gången gillt. Stiliga grabbar det dära :D
Men guud jag måste nog skaffa starka hakkedjor att låsa fast kring mina armar så att det i princip blir omöjligt för mig att äta mc donalds! Gud jag kommer få abstinens när jag tvingas gå förbi där!
Pooommes och cheesedip! Ooooh!
Jag ska fan beställa kyckling nästa gång jag är där så att jag blir avskräckt från skiten. Har ni känt? Den stinker kattmat!!




Idag var jag en sväng på stan och fixa present åt Joppan..När jag lite halvstressad går ut från affären för att springa till bussen är det precis som om nån demon tar över mig och jag kastas likt en Exorcist in i bik bok butiken och köper en onödig kofta för 350 spän..haha. Ops I did it again!

Och imorn är det ju en lycklig dag på jobbet då större delen av folket på min avdelning går på semester. Det ska serveras smörgåstårta, det ska blåsas serpentiner, det ska spelas Thomas Ledin och det ska pratas semesterplaner..och där sitter jag..Ensam som
en liten kyckling medvetandes om att jag har en heeel vecka kvar.

Haha, naae, så överdrivet är du ju inte...Och faktiskt så börjar det kännas nästan lite skönt..
Jag ska sitta där och softa..leka chefsredaktör på nån tidning och flänga omkring med armarna som om jag våre nån boss som bestämde över image47alla..haha. Steeekigt :P
Förhoppnignsvis har den där finska lilla bävertanten i hörnet också gått på semester så jag får spela så hög musik jag vill på stereon!

Känns dock lite överspänt på vissa fronter då det ibland är ganska uppenbart vad folk är ute efter på jobbet. Haha...Gud jag kan verkligen inte tackla sånt på bra sätt...Va e det nu?..4de personen som visar lite för mkt intresse...Men man ska ju inte klaga men jag tycker ofta det blir jobbigt när det är sÅ uppenbart.
Kul iaf att min extremt roliga chef kallar än älskling och som innan man går hem skriker "äälskling, köper du hem kina tills ikväll!"..haha!..lilla Kjällman.


                                                                                                                                                              Stekarn


                                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                   
Jag måste verkligen köpa batterier! Och nu gäller det inte den lilla lila saken som ligger dammig under sängen..haha! Näe, utan min mp3 som jag på nåt sätt lyckats bli beroende av..
Jag mår jättedåligt om jag glömmer den på morgonen! Jag får jordens ångest! Hela resen till och från jobbet blir liksom förstörd...
Låtar som just nu strömmar ut ur snäckorna är bl.a:

Slagsmålsklubben- hänt. Har just upptäckt att vissa låter gör än sjukt glad. Speciellt denna!
Howie day- collide. Kan det bli mer mys! =)
Eskobar- someone new. Shit vilka minnen! Sommaren 03*
Coldplay- a message + alla andra. Dom är helt enkelt bäst..
Pontiak Johnzon- hallå tjejer. Warning: Har man högsta volym på, ja då vänder sig alla om på bussen vid "ni tjejor blir så jävla kåta"
Anna Ternheim- little lies. Tjejen har grymt skön röst jöh!
Moby- Porcelain. Asså den låten + jag och nån söting på en strand långt härifrån->my dream!image48 hehe.
Paolo Nutini- rewind. Denna italienare sjunger bra, är lika gammal som jag och är mkt söt! 
Till råga på allt ska han retas genom och ha en sverige tröja på sig. Kom hit då! haha..

image49
 wii så bra :)


Leopard & tunna blusar

Gud vilken drastisk turn det blev nu då! Jag som gått och räknat ner som största desperata personen till min semester...och så skjuts den upp! I och försej för positiva skäl, dvs resan till Rhodos som också den blev uppskjuten. Men endå! Herre gud jag trodde härligheten skulle börja på fredag. Istället får jag nu sitta typ helt ensam på jobbet hela nästa vecka..oaa..what a nightmare! Menmen..får la se det positivt..jag är ju ledig den veckan alla andra börjar jobba igen :)


image35
Har beställt lite grejsamojs från eleven.se som jag skulle ha hämtat ut idag..men jag är ju så himla lat. Beställningen i form av en kylande ansiktsmask för bakfulla och cocosolja för pigmentfria får ligga kvar på ica ett tag till antar jag. Hehe.







Och så blir jag ju så himla less på att jag hela tiden måste shoppa massa nytt. Manin för skor tycks ju aldrig gå image34över...Vill bara ha och ha. Men jag använder ju knappt pjucksen när jag väl köpt dom. Lite irriterande när jag går och ruinerar mej själv på ett par skor som jag inte ens använder.."nej inte ikväll det passar inte outfiten" , "nej inte idag heller jag sparar dom till nästa helg"  Men herregud ta på dig skorna kvinna! Mina don donna skor som jag köpte för drygt två månader sen tycks ha den effekten på mej. Dom är ju skitsnygga men funkar tydligen inte endå..






Och sen har jag nåt slags behov av leopard utan att egentligen veta om det. Tycker inte ens om det egentligenimage52 men det blev bara så att jag inkasserade lite väl mkt när det var "inne"..för nu känns det väl lite passé. Även om jag slänger på mig vissa grejer ibland. Som tex min supersjyssta leoparsblus från indiska. Den går aldrig av för hackor!


Nån gång leopard o annat djuriskt känns helrätt är ju nu på lördag då min kära vän Jennifer ska ha 20-års fest som går i tema pudelrock. Ett par leopard eller zebraleggings skulle ju inte sitta helt fel då. Men jag lyckades bara finna ett par guldiga i garderoben..så dom får duga. Vi kommer va så fruktansvärt coola. Jag ser verkligen fram emot festen:) Släng er i väggen Europe! Och alla andra pudelband också för den delen :P
image37


Sen så måste jag ju faktiskt säga att jag är så himla stolt över mig själv som lyckats hålla nyårslöftet! Alltså med andra ord lyckats hålla träningen igång enda sedan starten på det här året.
Meeen till min förskräckelse har jag nu helt ovetandes (ok, inte helt) gått och säckat i säkert 5 veckor utan att ens röra på lilla vickevire...My god det känns inge bra! Hur ska jag se ut när jag väl kommer i min leopardbikini (faktiskt sant..en sån finns också, usch va jag ångrar mej) Därför ska jag nu svälta mej själv resten av dagarna till semestern! Näjj dåe..skojja bah!. Jag ska bara spara på allt onödigt jag slänger i mig när jag kommer hem på kvällarna efter jobbet. Dvs 10 ost-knäckes, mackor med skagenröra, fil med musli, te med 1 kg socker, potatissallad, rostbiff  och allt annat skit jag slänger i mig.
 Jag borde flytta hemifrån...Gud jag skulle end up like Nicole Richie och byta namn till Ben Rangel...

Näe jag ska faktiskt inte spy galla över Nicole. Hon har sina plus. Bla för att hon bytte stil totalt och nuförtin går i grymt snygga kläder...Synd bara att hon tydligen inte har nån egen stil egentligen med tanke på hur hon gick klädd förut. Det är väl egentligen hennes stylist Rachel Zoë som ska ha cred..Men hon ser så mager och skrumpen ut hon med så det vill man inte ge henne heller..haha.

Förutom leopard så har jag nån slags förkärlek till tunna fina blusar...Men jag har upptäckt att min kropp inte är image40byggd för vissa typ av kläder. Bla en del av de här blusarna jag gillar som jag bara ser ut som nån slags porrdrottning i pg.a mina bomber. Sen också tunna fina linnen typ carlings-style som alla netta små tjejer ser så tjäcka ut i. Och sen finns det ju de här charmiga små jeansshortsen som går lite längre upp över midjan som också bara passar de lite mer netta tjejorna. Men vaad ska man gööra!


image42
Paris goes tunn fin blus! haha..:P



Här har vi enda blusen som funkar trots det som ibland förhindrar...

Lailec

Hej kärste blogg. Det här är den första dagen på sista veckan innan min semester sätter igång! Vet inte riktgt va image22som kommer att ske dessa förhoppningsvis 4 soliga veckor :) Blir det som planerat blir det en liten tripp till Rhodos me la familja. Det skulle vara trevligt :)
Det här blir typ mitt första inlägg i en så kallad blogg. Har lust att gå egenom typ hela det här jäkla året men det blir väl lite väl långsökt.
Men jag tänker jag förtusan göra ändå!







Året började med en mycket uppskattat trip till Åre. Perfekt slut/början på det gamla/nya året! Trots att det sa kabrak i min image24lilla plånbok efter att tre betalda skiddagar minimerats till en ! Jag i min rosa bakelse-liknande lilla skiddräkt hade inte tålamodet för dessa livsfarliga backar! Hade de hört talas om barnbackar?..nee tydligen inte!
Medan de andra svischade som största "sällskapsresan-look a like:s!" ner för backarna satt jag på hotellrummet med ett nyinköpt guldnagellack framför skid-VM. Men det gjorde väl inget! Partystämningen på Bygget jämnade ut det hela. Och att se Jennifer ploga killarna bättre än snön, en ful norsk hälla ut champange för 7000 på bordet och Ortiz otroligt sexiga underställ var bara ett plus!
image25


Sen har det hänt lite smått och gott mellan allt jobb o träning. Jag har bl.a vart nere i Skåne och jobbat som image38värdinna på turnén singelringen..haha..alltid lika skojj!
Och sen har jag och Jennifer vart på weekend i sthlm där vi shoppat festat och ätit ostbågar. Besöket drabbade André och Robin som vi träffade i Åre..Det blev också nattklubbsbesök som slutade mkt oväntat både fredan och lördan. Milt sagt,  jag och Jennifer var lite för snurriga för att få stanna hela kvällen..

image12
                    Tjejorna i Tomelilla                                                     




Sen så har jag faktiskt varit i Hultsfred...nej då du läste inte fel...JAG var på hultsfredsfestivalen. Ja vissa hade ju uppenbarligen svårt att inse att jag skulle besöka den galet smutsiga folkfesten. "Du ser lixom bara..ehm..för pryd ut"..haha..jag tackar jag!
Helt ärligt var jag faktiskt mkt skeptisk från första början...hur skulle jag klara mej utan högklackat..!? Skämt åsido..jag KAN faktiskt gå i sneakers, flip flops och sånt pjosk...jag förderar till och medimage26 det...Ett fynd i form av ljusblåa blommiga stövlat från Rusta fick pryda mina små fossingar de kvällar det regnade. Gud så stiligt! Bortsätt från de mörka ringarna under ögonen, risiga håret och de fula kläderna som jag motvilligt packat med mej med tanke på att tält inte går att låsa...
Festivalen var riktigt rolig och jag och Jennifer kan som så många andra gånger gapflabba åt våra bravader..Det är så det ska vara!
Nåt som var extra festivaligt var ju att jag på nåt lustigt vänster lyckats skaffa så pass bra kontakter att jag och jennifer "vann" en träff med självaste Ozzy Osbourne!
Jajjamensan...där stog två nervösa och nytankade småtjejer utanför backstage området och väntade på mötet med stjärnan...
Han var cool..han stog där med sitt slarvigt kammade hår i en mittbena och de mkt attraktiva runda glajjerna med lila glas...Pg.a av de stränga reglerna så var de enda orden jag lyckades byta med honom: "Tack så jättemkt!" "Your welcome"...wiii!
Och sen så fick vi en varsin autograf på våra vita linnen. Jag varken lyssnar på  hans musik eller har speciell koll på honom över huvud taget, det enda jag vet är att han är känd, och det räcker! Jag gick därifrån stolt och med en rätt läskig moderskänsla för honom..han lixom stog ju bara där som en vilsen liten hundvalp...lr så va det han som var så hög att han trodde han var en!
Måste bara tillägga att bäst på festivlane var Juvelen, 50cent, Anna Ternheim, slagsmålsklubben och Gula gubben.


image27
Gula gubben, jag, Sandra och Jennifer!

image28
Slagsmålskubben





Sen har det ju varit midsommarafton. Då bar det av till Gryt med Moa och co...Där satt vi på ett mysigt litet land med image34massa personer jag inte visste vilka det var...Men märkte ganska snabbt att det var ett gäng sjukt galet roliga männsikor som jag snart satt och skrattade halsmandlarna ur mej åt. Det blev bl.a tipspromenad och luftgevärsskytte vid tretiden, då redan en markant del av besöket befann sig i ett "efterfest-skede" och nästan hade ballat ur totalt..Men jag och Moa satt där och sörplade i oss vårat vin utan att känna oss det minsta roliga...Men sen kom räddaren i nöden -Joel! med redbul vodka...och det hela slutade naturligtvis med att jag och Moa dansade på borden enda in på småtimmarna medan de andra sov..Hell yeah!

image50
Sill å potäter!  Och längre upp har vi sötis-Moa!




                                                                                                                                                                 

Ray-Ban och torra tungor

image67
Jag är så stolt över min pappa! Att han fixa fram ett par fake ray-ban åt mig va nog det bästa han gjort på länge. Haha, han hade två par. Dom är ju förfasen helrätt nu ju. Rätt så fläschigt tycker jag :)

Gud vad sugen jag blev på rött vin, ost och kex! Namnam...och så choklad till det också! Mmmm..Men det är också enda gången rött vin faktiskt funkar.
Annars så är rött vin ganska så svin-äckligt...För det första så smakar det äckligt och sen för det andra så blir man helt torr på tungan..Sen de där äckliga missfärgningar man får på tänderna..Ser ju ut som man plötlsigt blivit tandlös juh! Vitt vin är ju det som gäller annars:)
image70
Förra årets vin&kex kväll me Jen..va vi mådde dåligt sen..haha
image69


Sen är jag lite trött på mig själv. Jag har lyckats dra på mig nån dålig vana att alltid blunda vid onyktert tillstånd. Eller dra på mig har jag väl inte gjort, tror det alltid har funnits där men folk har inte börjat lägga märke till det förän nu. Men sen när jag tänker efter har det hänt många gånger under rätt lång tid att folk dykt upp och sagt saker i stil med: "varför står du jämt och blundar?", "varför blundar du hela tiden när du dansar?" och "varför blundar du när du pratar med mig?"..haha. Men jag har inte tagit till mig nåt för jag tror det är dom som är konstiga som tror att jag blundar när jag egentligen bara står och håller koll på fötterna medan jag dansar.
Men efter att ha kännt efter nu de senaste gångerna så har jag till min förskräckelse upptäckt att jag faktiskt står och blundar! Det är smått pinsamt med tanke på att jag inte ens tänker på att jag gör det. Och det går lixom inte att träna bort eller nåt sånt. Känner mig ju rätt så otrevlig också. Hur kul kan det va för andra att umgås med mig då.
image72Watch out, here I come..And I´m bliiind! haha!





Read my mind med The killers ~ såå braa !
Jag vill va den gröna mjuka figuren i deras video!
http://www.youtube.com/watch?v=3Oec8RuwVVs
                                                       image39




































RSS 2.0