Grisinfluensan

så här kan det kännas

Hej alla era gamla svin.

Idag i detta vackra solskensväder är det dags för ett litet gäst-inlägg från linas största fashion-inspirationskälla och kvinnliga förebild EMELIE. not!

Idag har jag tagit med min sysslolösa, arbetslösa, parasitliknande vän ut på en fin stund i solskenet. Det skulle bli en vacker dag på en filt i vasaparken, vi skulle äta brunkål och klämma varandras pormaskar. Istället slutade att vi låg ihopklamrade i ett jävla blåshål och frös våra beniga arslen av oss. Nu sitter vi hemma och kollar på folks dåliga bloggar och på dåliga top model. Lina ska iväg och få ut sin ångest i en vild afrodans lite senare, skaka ut sina inre demoner. Det är viktigt att få utlopp för sina känslor.

Ja och dagarna går och går och det blir varmt och soligt men inte fan blir det roligare för det. Sitter hemma som en amöba och sväller ut åt alla håll och förvandlas till en mänsklig cellulit med liggsår. Skrapar ihop sina sista pengar för att köpa sig en lite glasspinne och när man öppnat den är den brun och gammal. Sminkar sig i fyra timmar och går ut på stan men ingen är där. För alla har dött. I grisinfluensan. Jag och Lina är två spillror på livets ocean. Två vilsna själar utan någon rot eller nåt stöd från samhällsorganismen.

hejdå

Ryck

Tja!

Det rycker i levern på mig! Är riktigt festsugen. Känns som det va evigheter sen. Så imorn blir det full fart oavsett vad som hitts på! Förmodligen grillning hemma hos emelie i krokek. Var väldigt tveksam till om valborg va en sådan dag man går ut på...men frågade danne idag och han sa "jaaa" (väldigt övertygad). Trodde jag inte!

I helgen va jag på vildmarkshotellet och jobbade i butiken där. Världens krongligaste kassasystem! Usch va svårt det va...fick slå in namnet på varan på ett tanjentbord vid varje köp. Men det lär man väl sig tillslut.

Nu är det verkligen kris i plånboken och det får resultera i att jag säljer mitt cc skye armand. Det får fortsätta att gå i arv...hör av dig om du är intresserad. Jag börjar väl på 700 för att se hur det går. På blocket eller tradera kan jag nog sätta högre men har aldrig lagt ut nåt där förut så det tar nog sin tid.


We are the people that rule the world
A force running in every boy and girl!
Jag gillar verkligen dom här killarna!


Arrivederci!


Skeptism

Igår brottades jag med mitt eget pekfinger. Jag är arbetslös och urfattig. Men sista tusingen fick ändå gå till denna skinnjacka. Hoppas det blir ett bra köp..!



Sitter och kollar på Ellen Degeneres. Sen kommer Emelie hit och ska berätta om sin weekend i Milano. 
Sen ska vi väl va de eremiter vi är och sitta här hemma i "min isolerade borg" som hon valde att  uttrycka det i ett sms, och lukta illa..
Nä usch va tragiskt det lät! Men vi är lite så...Vi är ett typiskt exempel på folk som tänker för mycket och därför får problem. Grubblar tills man inte ser någon som helst utväg till nåt positivt i livet. Finns ju dom som aldrig funderar över livet utan som bara går omkring i ett vakum utan att fundera på livets stora frågor, till den kategorin hör inte jag och Emelie. Vi stör oss som fan på folk som är just så. Mår superduperbra jämt för att man är dum nog att aldrig tänka efter. Antar att det krävs ett heltidsjobb för att  överhuvud taget komma in i ett sånt tillstånd...Nån gång är det förhoppningsvis min tur.
HAHA. Läs detta med viss glimt i ögat, men alla känner säkert igen sig ibland. Eller kanske inte, är kanske bara vi två som skrattar ironiskt åt allt som jämt ska hända just oss!

Ikväll blir det att befria alla onda tankar i en vild afrodans!
Träning är iaf nåt!
Bild från 2007

Nya favoriter



Empire of the sun - Så bra!!



Nu ska jag gå o köpa yogurt och tulpaner.

Snor

Jag sitter här och snorar!
Massvis med snor! Va i djurparken på introduktionsdag idag. Tre stora solar på smhi:s hemsida resulterade i leggings och kavaj, vilket skulle komma att ångras. Vi va ute hela dagen och större delen av sällskapet bestod av tjejer iklädda upprullade jeans och öppna skor...lite vi frös! Så nu sitter jag här och andas under en kopp te. (funka faktiskt, haha)
Blev tilldelad mycket bra butiker. I seasidestore vid delfinariumet och i vildmarkshotellets egna butik hittar ni mig i sommar. Så det blir mjukdjur, t-shirts, inredning och spa-artiklar för hela slanten. Och markolio på repeat =/
Jättetrevligt och roligt folk, så det kan nog bli kul.

Igår va jag och Daniel och käka pasta på pappagrappa. Det va supermys och superdyrt. Blev det iaf...efter alla grejer servitören lura på oss. Han tyckte väl vi såg måttligt livserfarna ut och börja förklara vilken gård i Italien vinet härstamma ifrån och vilken smak det hade. Vi nickade artigt som om vi aldrig gjort annat än att dricka fina viner från Italien i vår livstid. Nu va det inte det som blev dyrt utan massa annat småskit. Priset på chokladsufflén va väl att kliva något över gränsen, tyckte vi iaf efter vår första restaurangvisit efter Thailand, där vi dela på förätt och efterätt för de va så stora, och kostade oss 8 kr var...I miss that!

Danne på pappagrappa.
Vi på elefant.

Thailand, frosseriernas land ;)
































1 År

suck!
Kom precis hem från första spinningpassat på ett bra tag! Emelie va måttligt optemistiks o sa, du kommer bara få ont i röven...Nej sa jag, i bröstet och i vänster armen...Du är välkommen på begravningen. Hon sa att hon gärna kom och skulle sjunga solo med sin sköna stämma om så blev fallet. Nu slapp hon det. Men det ödet kändes inte lång ifrån.
Skönt att komma igång igen iaf. Nu mår jag toppen när pulsen lagt sig..hehe.

Igår firade jag och Danne 1 år! Hurra för oss! Skulle mysa till det med restaurangmat för första gången på länge men det blev uppskjutet till fredag eftersom pappagrappa hade stängt igår. Men vi kände att vi ändå va tvugna att göra nåt mys på "jubileumsdan" som emelie så fint uttryckte det, så vi gick och köpte brieost, saltiner och glass. "Nam nam!" (du är så söt älskling när du säger de, vill bita dig i kinden!!)
Kolla på ballar av stål och seinfeldt, sen somna vi som stockar.


Diabilder

HELLO

Fint väder idag. Och jag gör inte ett skit för att njuta av det. Jag sitter i en stor t-shirt me knut på skallen och har kollat på web-tv på alla kanalers hemsidor. (mitt nya tidsfördriv) Jennifer ringde nyss och gav mig en liten utskällning för att jag sitter inomhus idag.
Vet inte om det är för att jag va sjuk på riktigt (för första gången i mitt liv typ) förra veckan och att kroppen fortfarande försöker återhämta sig efter chocken men har vart sjukt trött och oeffektiv dom närmsta dagarna. Orkar ingenting...kan bero på annat också men det är ändå inte likt mig!
Men trött va jag iaf inte i lördags då Moas mycket roliga barnkalas resulterade i en riktigt konstig fylla inne på otten. Betedde mig helt lustigt. Vakna igår me största ångesten, kändes inget vidare...hehe. Fick sånna konstiga "diabilder" i huvet, som johan glans så fint uttryckte det, under dagen. En av diabilderna inefattar mig utföra norra europas osexigaste vurpa inne vid sofforna på otten, sätter mig typ i spagat men reser mig snabbt upp igen som om ingenting har hänt, typ vinögd.

Kul att vädret iaf börjar bli riktigt great. Kul att slippa alla fula vinter/höst jackor och ta på sig nåt mkt syggare. Min väldigt begränasade ekonomi tillåter mig ju inte att köpa några som helst nya kläder. Men är iaf glad över att jag lät några slantar gå åt till en kavaj att ha i vårvädret.  Asså, jag försöker återanvända allt jag har på nya sett hela tiden. Minns ärligt inte sist jag gick på stan och verkligen shoppa loss. Kan va ett halvår sen. Ledsen blir man också när man knappt kan köpa en present åt sin käraste när han fyller år. Men han fick iaf en jättefin skjorta av mig. Sen när jag får ett riktgit jobb ska han få tillbaka allt han nånsin varit värd att få! Sådeså!



Varför lyssnar jag inte mer på David Gray?

RSS 2.0