Sweet home

Denna lediga dag har jag verkligen tagit vara på. Har varit me mamma o pappa på ikea och ikano.
Som vanligt springer jag o mamma runt som yra höns och hittar för mycket för vårat eget bästa. Men vi blir allt bättre på att begränsa oss. Pappa är som alla andra pappor, han får typ hjärtflimmer av att stvå i klädbutiker och vänta. Så han går alltid iväg till nån intressant burik, typ bokia eller kjell & compani för att lugna själen lite.
Har köpt tavelhyllor på ikea. Kan behövas lite på mina väggar. Jag är sämst på att sätta upp saker på väggarna! Tavlor speciellt. Är det inte fult me tavlor? Har folk ens tavlor längre? Förutom alla fula new york skyline eller marlyn monroe tavlor från gallerix. Tavelvägg e snyggt. Det har jag funderat på. Blanda tavlor me foton. Men känns jobbigt att spika upp massa tavlor på väggen om det skulle bli fel. Så dom här två tavelhyllornba får fylla den funktionen
Denna lediga dag har jag verkligen tagit vara på! Har varit me mamma och pappa på ikea och ikano.
Som vanligt springer jag och mamma runt som yra höns och hittar för mycket för vårat eget bästa. Men vi blir allt bättre på att begränsa oss. Pappa är som alla andra pappor, han får typ hjärtflimmer av att stvå i klädbutiker och vänta. Så han går alltid iväg till nån intressant butik, typ bokia eller kjell & compani för lite lugn och ro.
Köpte tavelhyllor på ikea. Kan behövas lite på mina väggar. Jag är sämst på att sätta upp saker på väggarna! Tavlor speciellt. Är det inte fult me tavlor? Har folk ens tavlor längre? Det folk ofta har är sånna fula New york skyline eller Marilyn Monroe tavlor från gallerix..inte min grej.
Tavelvägg e snyggt. Det har jag funderat på. Blanda tavlor me foton. Men känns jobbigt att spika upp massa tavlor på väggen om det skulle bli fel. Så dom här två tavelhyllornba får fylla den funktionen.

Jag trivs så himla bra i min lägenhet nu. Är så nöjd med hur bra jag lyckats få det ändå. Såg ut som ett mission impossible när jag såg den första gången. Stora fettfläckar på blåa och gula tapeter med bård och en odör av kattmatslukt som spred sig i hela lägenheten. Men simsalabim! Och snart ett år senare visserligen..Läskigt hur fort det går.

Dessa godingar stod o damma på jobbet. Vi fatta aldrig vad dom gjorde i butiken så jag släpa hem dom. Ska måla dom i en klatchig färg.
Här följer en ledtråd för vilken färg det blir på ljusstakarna. Nej inte snorgrön. Solgul! Hörde jag ett nää!? Jo så blire!
Kryddhylla alá kitch. haha!
Den här bilden e tagen i julas. Tror jag va mitt uppe i skarpt läge. Ni vet när man gör flera saker samtidigt. Sen stannade jag väl upp och fick ett annat perspektiv på saken och va tvungen att dra fram kameran. Hjärtramen med min gamla hamster i har jag gömt undan nu. Har fått allt för många elaka kommentarer!
Jag har en förkärlek till plastblommor..Vet inte om man ska skratta eller gråta. Lättskötta är dom iaf!


Vilken inkik det blev hos mig nu kände jag!
Men blev så himla imponerad av mitt eget val av inredning när jag kollade på efter tio i morse. Dom pratade om skuldbelaga människor. Om köphets och modernast hem vinner-eran vi befinner oss i. De drog upp boken Ljust och fräscht av Henrik svhyffer och Fredrik Lindström. "Idag kan man likna kök med jasplan. De har samma funktion och båda är till för att hota grannen"
Blev mycket sugen på att köpa den här boken.

Giv mig Fiest

Tre helger hemma. Men den här släpps jag lös igen!
Ber till gud att det inte blir som sist.

$

Inte slösa mer pengar, inte slösa mer pengar...försöker jag intala mig själv. Men hur lätt e det när man stöter på dom här goingarna för ett slående pris på nelly.

rockigt harem


Min bror

Hoppas min unge blir sådär söt! Jag skulle nypa sönder kinderna!

hej



Nu går jag till jobbet. Eller åker gör jag ju. Spånkan. Älskar spånkan.

RSS 2.0