Hemma hos reportage

Hello!

Efter nästan 2 veckor i rad hemma i krokek känns det som jag har landat igen hos min kära pojkvän. Tillbaka till verkligheten! Kändes faktiskt för en gångs skulle bra att sova hemma. Men beror nog mest på att jag jobbat. Annars hade jag aldrig pallat att sitta hemma i kolmpårdsskogarna i 2 veckor. Kom in i sån här härlig rutin som jag så länge längtat efter. Tidig morgon, jobb, hem, käk, tv, läsa, sova. Varje dag samma sak. Och jag stortrivs med det!
Men som sagt, nu har jag landat i stan och det är samma visa som förut. Sov hur länge du vill, ät frukost när du vill, gå och strosa i lägenheten, bli rastlös, träna, ät, tv, sov. Inte lika kul med arbetslösa veckor. 

Mys hemma i mitt rum.
 
Min läsning. Vintageboken har jag vunnit! 

Mina två kompisar från Thailand och Katarina the cat. Jag döpte dom två när jag va hemma, men jag minns inte till vad. Det var nåt klyftigt minns jag.

Mitt skåp som jag gjorde på slöjden i 6an. Med diverse saker i.

I skåpet sitter den här bilden på mig och Emelie. Vi är cowboys på ottenmaskerad. Den kvällen sa Olivier från big brother att jag såg ut som Viktoria Silverstedt. Jag blev generad. Hahaha!


På tal om maskerad. I helgen blir det maskerad hos Jennifer i Olso. Jag har haft värsta ångesten för vad jag och Danne ska bidra med. Tycker det är asjobbigt. Blir ju ändå bara halvdant. Men jag har bestämt mig nu att jag ska vara Cortney Love och Danne ska vara mimare. (Jag bestämmer inte över Danne, men han har ingen fantasi) Skitsamma hur det blir. Huvudsaken är att man får se Olso för första gången och träffa sin käre vän i hennes nya tillvaro!
Sist jag var på maskerad var 2 och halvt år sen tror jag. Då var jag lyxhora och då blev det inte halvdant vill jag säga! Usch nu fick jag sån ångest för jag minns att jag hade ett klockrent vimmelfoto från otten den kvällen på min förra dator som gick sönder. Hatar när jag kommer på vilka bilder som inte finns kvar längre. Blir helt rörd. Shit det var så kul när Nicko gick in utklädd till muslim på otten. Det blev blandade känslor med hyllande klatschningar till grova hot.
Nä men iaf, jag har ett fotoalbum hemma med lite bilder som fått hänga med trots datakatastrofen :P

Lägg till kort paljettkjol och ett par lila riktiga horstövlar till det. Gud alla var klockrena den där kvällen!

Nu ska jag spinna snart. Önska mig lycka till! Kan behövas. Igår trodde jag mitt bröst sulle explodera mitt i intervallerna.

Jag och Danne på lördag...i bästa fall.


Nu är garderoben snart klar föresten. Den blir så himla mycket bättre! :)

Rajrajrajraj!

Nej. Jag kan inte hålla mig. Här kommer ett nytt inlägg redan dan efter det förra(!)..Jag avancerar ;)
Nä men det har som sagt hänt en hel del som kanske kan vara kul att dela med sig med sig själv om sisodär ett år. Jag kan berätta för dig Lina att du träffade en varg en vacker dag i Kolmårdsskogen i slutet av september. Det var mysigt och du blev extra glad över att de två vargarna på en grupp av ungefär 10 pers valde att sätta sig och mysa vid just dig. Du blev lite sådär äckligt självgod för en stund.



Sen fyllde din kära mor 50 år och det blev kryssning för hela slanten.


Sen var det fullt ös med Eva en "0nzdakväll" som slutade med ännu en shot-tragedi. Det blev att ventilera hos Maggis med mc donalds och pizza dagen efter. Där blev det även en del Amada Vardet imitationer i trötthetens tecken inpå kvällskvisten. Tack Maggis för att du stod ut med mig denna dag, och även Eva som ramlade in och snacka hål i huvudet på oss ;P

Jag och Eva innan vi ramlade in på otten..

Förmodligen fanns det fler orsaker än shots till denna snefylla den här kvällen..

Eva stod och ratta på stereon halva kvällen innan vi insåg att dosan hade legat framför oss på bordet hela tiden.
Lite oss två upp dagen kan man säga.

Eva hyllar medbrottslingen till shotten denna kväll..

Nyinköpt doftsljus från Durance fick neutralisera odören efter oss galningar i köket.
Raj raj raj raj raj raj raj raj raaaj..h0 h0!

Uppdrag: "P0rr"

Otten

Eva och brorsan. Usch Eva det där såg lite obehagligt ut ;)

Sen så var det dags för maggis att bli 22 fruktansvärda åldriga år;) Haha.
Bilderna från den festen är ju inte helt otippat groteska då Emelie och Maggis finns med på bild om man slår upp "extrem utvecklingsstörning" i en ordbok. Men här har ni ett aningen grasiöst handplock från sortimentet..


Dancebattle!

Emelie var sjuuuukt PEPP alltsåå!

Bäst på den här bilden är väl Emelies svar på schampoo-reklam.

"Magdalena tyckte det var ett roligt kalas man hade ställt till med, hon tycker att Lordi är ett bra band"

Master drinken på Manesa


Sist men icke minst så var du på en stor fest på vildmarkshotellet för alla anställda under säsongen. Hela 6 st drinkbiljetter delades ut och det kunde ha slutat illa. Men du var rätt trött efter de 2 hårda dagarna så det blev rätt lungt. Sista busssen hem hade ju varit ett enda stort kräkskalas så det var ju skönt att du missade det.

Senita och jag

Rosa pantern och orgasm är mina favoriter

Sandra och jag

Senita hade svårt att bestämma sig...

Korv med bröd

Hej!
Nu kände jag att jag va tvungen att skriva ett inlägg för nu va det ju så längesen. Folk har ju till och med tröttnat på rubriken "pärontårta". (Folk, ja för ni vet väl att typ halva Sverige läser min blogg va?!) Not.
Det finns inte en chans att jag hinner sumera vad som hänt sen senaste inlägget så det tänker jag inte göra. Allt finns ju föresten redan på fejjan. Nästan iaf. Usch va fjortis det där lät.
Men jag vill ändå lägga upp här förr eller senare för det här är ju faktiskt som en slags offentlig dagbok, minus det allt för personliga, som jag själv följer på nåt sätt, jag följer mig själv och vad jag gjorde för ett år sen, eller 2.
Jag kom underfund med det när jag gick igenom alla gamla inlägg härom dagen. Satt med ett leende på läpparna kan jag ju säga. Så mkt minnen:)
Men jag blev lite ledsen för jag lyckades inte hitta det allra första inlägget. Verkar som de allra första inläggen försvunnit...Lite synd. Jag minns så väl det första inlägget jag skrev. Skrev om det 3 gånger för att jag inte fattade hur man förhandsgranska, så allt försvann. Jag satt helt varm om kinderna, döförbannad och skulle trångt fortsätta. Sista inlägget 2007 är ju favoriten. År 2007 var ett år jag alltid kommer minnas. Så jäkla underbart år! Tar nog ett tag innan jag kommer känna likandant inför ett år igen..haha låter som ett förhållande. Nä men fysatan! Bästa! 
Men nu är jag ju ingen superbloggare, så tänk alla "riktiga" bloggare som uppdaterar varje dag. Dom kan ju kolla exakt va dom gjorde varje dag i t.ex mars för 2 år sen, måste va kul..eller läskigt.

Jag är troligtvis jätte efter och alla har säkert redan sett den. Men kan inte låta bli att lägga ut den här videon David visade igår för den var så jädra bra. Garva sönder utan att fatta riktigt varför...aa det går inte förklara. Kolla! 



Typ så osammanhängande som man kan drömma ibland..eller nåt..SJUKT kul!

RSS 2.0