Gott nytt år..

Ok. Det här året blir ditt år Lina! Eller nästa. Eller näst nästa. Eller året efter det ;)
 Gott Nytt År! Imorgon ska jag jobba. Känns hur bra som helst. Har haft 2 riktigt roliga nyår i hela mitt liv.
I övermorgon väntar en årets-lista! Värd att vänta på!


Orättvist

Bakis är ju bara förnamnet. Igår mådde jag hyffsat på morgonen. Klarade till och med av att stå i kö inne på proppfulla monki i en timme för att Jennifer var tvungen att lämna tillbaka ett par skor. Vi käkade toast på coffeehouse. Sedan kom Eva som mer eller mindre låst ut sig själv och vi åt wooktime. Sedan kom Danne med Ben & Jerrys och ostpopcorn. Sen på kvällen sprang Eva iväg på min begäran och köpte pomme och dipp till oss. Och en glass med kolasås, som egentligen skulle ha chokladsås (katastrof)
Jag mådde bara värre och värre ju mer dagen gick och på kvällen trodde jag att jag skulle avlida. Hjärnceller hade varken jag eller Eva kvar för dom hade vi troligtvis supit bort. Eva skulle betala med mitt kort varpå jag säger att jag inte kommer ihåg mitt lösenord till mitt kort. För det första så borde koden till kontokortet alltid hänga med oavsett vad man utsätter sig för, men att kalla koden för lösenord då?
Och tappade ord hela tiden, vi kunde inte föra en vanlig konversation! Så det va lika bra att äta och hålla käften.
Kul också att jag upptäcker skrapsår på knäna och en bula i huvudet och det jag fruktade mest blev ett faktum när Amalia idag berättade att jag gjorde en vurpa på scenen framför dj-båset vid vippen. Tummen upp Lina! Och jag som inte ens drack speciellt mycket.
Så orättvist.





Poppis

Jag kan förstå frustrationen hos smått kända personer när dom får miljontals vänförfrågningar på facebook och msn. Jag kan verkligen det! För det har hänt mig varje gång jag loggar in på msn i 2,5 år tillbaka.
Varje gång jag loggar in är det minst en förfrågan som poppar upp. Formaterar jag om datorn eller loggar in på nån annans dator kan det komma upp till 200 förfrågningar som jag redan tryckt bort på min dator. Efter att vi formaterade om datorn sist hade jag 35 stycken som jag var tvungen att trycka bort. Det är inget man gör på 1 sek heller.
Jag tror det här kan ha sin grund i att jag och min bror för ca 3 år sen satt och drev med en utlänning på min msn. Han kunde inte engelska så jättebra och min bror älskade att driva med honom, han var äldre kanske 35 uppåt 40. Men jag tyckte det var obehagligt för han började ta bilder på min msnbild och skicka till mig. Jag blockade honom och tog bort honom. Efter några månader så fick jag massa addningar från folk från Kosovo. Först trodde jag att det var han som började adda mig från olika påhittade adresser. Men det bara fortsatte och fortsatte. Och det pågår än idag! Jag har sökt min mailadress och Kosovo på google men det kommer inte fram nåt. Jag har två mailadresser och den jag har på msn är den äldsta som jag gjorde i 6:an och därför är den inte så jättemogen. lina_wagina. Mmm jag vet! Så det kan ju ligga nåt i det. Att dom tror att jag kanske är nån slags porrstjärna som ska visa mig i webbcam. Så har säkert han det där äcklet lagt ut min msnbild jag hade då och skrivit min mailadress. Är du som läser detta ett datasnille kan du inte försöka hitta vart dom kan hitta min mail. Har försökt få ut information från vissa som addat mig men dom kan verkligen ingen bra engelska men vad jag och Danne försökt tolka så är det nån sida dom hittar min mail på. Alla jag har frågat säger att dom kommer från Kosovo.

Mot Kolmårdsskogen

Nu är jag definitivt klar med alla julklappar! Gud jag bara sprutar ut pengar omkring mig. Hoppas på att slippa svårare ångest när jag kollar kontot, vilket jag helst struntar i. Det man inte ser lider man inte av!

Nu ska jag och Danne snart åka hem till mina päron och julmysas lite i krokek. Klä granen ska vi bl.a göra. Jag måste ta med mig de julklappar jag handlat med hem idag också. Jag har 4 st XL påsar var av två innehåller kuddarna jag hittade till mamma. Dom kommer tro att jag överkonsumerat julklappar till dom i år. För det ser mer storslaget ut än vad det är.

Mot kolmårdsskogarna!
  


Tomteägg

Varken jag eller Danne trodde att hans mormors julklapp från två år sen skulle komma till användning. Men titt så det förgyllde vår morgon!


Kom på ett nytt sätt att använda mina harmesbyxor jag brukade träna i. Najs.


Snart kommer Eva och leverar ostpopcorn och trevligt sällskap.
Ciao

Det var bättre förr

Snälla låt inte denna snön bara bli en teaser! I år ska vi fan i mig få en vit jul!

Julkalendrarna nu för tiden är ju så fruktnasvärt dåliga om man jämför med förr. Nu ska det vara modernt och sterilt allting. Har inte ens nåt med julen att göra en del. Jag följer julens hjältar från 99 på youtube istället. Jag minns inte slutet så jag längtar med spänning till julaftonsmorgon ;)

90-talet VS 2000-talet...det var bättre förr!

Dagens ris: Stora pattar

Hello.

Nu har jag handlat klart alla julklappar. Det är skönt att ha det gjort:) Nu kan man ta det lilla lugna innan julafton. Men annars tycker jag det är jäkligt kul att handla julklappar. Älskar att se folk öppna mina paket som jag handlat till dom! Haha. Mycket roligare än att öppna själv tycker jag. (Om jag inte skulle misstänka att paketet innehöll ett jobb, en bostad och möjligen ett dödstestamente från en oljeschejk)
Jag vet redan en sak jag får av Danne. Jag var med när han köpte det. Hittade fina underkäder från Sonia Rykiel för H&M när vi var och handla julklappar tillsammans. Jag gillar inte push up pg.a av mina bomber och trots att jag tycker bustiern i satin är sjukt fin från den kollektionen så ser jag inte klok ut i sånna. Men jag hitta en berfekt bh i spets med bara bygel som satt hyggligt. Efter att ha sett lite av modevisningen på internet så sjönk mitt hopp något när jag stod och letade bland storlekarna. Men jag hittade rätt tillslut och det kändes hur bra som helst att stora designers kanske börjat vidga vyerna lite. När jag står i provrummet ser jag att det hänger en extra prislapp på bh:n. På den står det "Now even in D-cup!" Som om det vore vÄrsta grejen..Jag muttrade surt om upptäckten till Danne som stod utanför och höll tummarna. Han flina och sa "Vi får akta oss så att det inte rullar ner en jalusi bakom kassorna med en etta på och en trumpet triumf utbryter och en röst utropar, första d-kupan är såld! när vi betalar sen"
Då bev jag lite glad igen. Men ärligt, är inte d-kupa vanligt eller är det bara jag som är nåt oidentifierat från yttre rymden?

Men jag hatar att ha d kupa..Det är mycket snyggare med små. Kläder sitter så mycket snyggare! Man ser automatiskt smalare ut! När man t.ex har oversizetröjor på sig så faller inte tröjan så smickrande alla gånger. Man riskerar ofta att se ut som Katjakaj i Katjakaj och Bentebent. Skulle man kanske göra en förminskning? Nä. Skulle inte tro det.

Snygga bilder eller hur! Men så här små anses nog bara snyggt i modebranschen.
 
Det här är det fulaste som finns enligt mig.
För mig är det här nåt oidentifierat från yttre rymden..




 

Dagens ros

Går till Daniel som nyligen hade ner båda ljustakarna från bordet så att parkettgolvet begravdes under stearin och mitt glas med vatten krossades. (Att det hände som en efterföljd av att jag hade ner tidningshyllan under bordet är en annan sak)
Detta skedde för 2 timmar sen och tror faktiskt att allt är uppstädat nu. Great!

Se inte så oskyldig ut 


Dumma

Aaah jag är så otroligt jäkla festsugen! Så ska jag jobba hela den här helgen också!
"Hjääälp! Help! Hiilfee! Säl! Björn Ulveus!!"




























DUMMA!


Reality

Idag har jag verkligen levt upp till den dokusåpanörd jag är! Har suttit och kollat allt jag missat på webbtv. Och nu har jag suttit och kollat alla aktuella avsnitt på tv. Jag är ingen tvnörd på så sett att jag kollar alla dessa kriminalserier (som bara blir fler och fler) och andra dramaserier. Nä, den enda jag följer är Seinfeld. Realityserier däremot, är något jag avgudar! Det finns inget bättre än bonde söker fru, ensam mamma söker, paradise hotel, mammas pojkar, the hills...m.m! Såg just paradise hotel och shit vad spännand det är! Sitter med en lättare hjärtinfarkt varje parcermoni.
OCH. Jag är till och med sådan nörd att jag hittat en sjuk likhet mellan en person från the hills och en deltagare i mammas pojkar..Dom är mer lika i verkligheten!


Usch jag hatar mig själv för det här. Så otroligt nördigt. Men jag var tvungen.
Men jag är inte så ensam om att bli smått hysterisk över alla serier. Idag och många andra gånger sitter jag som i ett smsmaraton med Eva och Emelie för att ventilera åsikter om alla deltgare i vad det nu kan vara. I dagens final i mammas pojkar lät det bl.a "vilka jäkla pedofiler!" "Jag dör om han väljer henne" "Sämsta finalen!"
Man kan ju undra om vi har några värdiga liv ibland..

En annan grej. Jag kom på att jag har en sån spray som man kan spraya i ansiktet om man sitter mycket framför datorn. Sån som skyddar huden mot allt statiskt damm. Fick den av Jennifer en dag innan jag sa upp mig från mitt förra jobb som gav mig massa konstiga utslag i ansiktet. Så den undsättningen kom lite sent. Men så kom jag på att jag kunde ha nytta av den de gångerna jag är på norman och assisterar lite. Kände mig måttligt stolt över att den äntligen kom till användning. Tills jag kom på den lilla detaljen att jag alltid sitter framför datorn när jag är hemma också! Tror det kan ligga en omedveten förnekelse över detta..Haha. Så nu kommer nog den lilla clarinsflaskan att ta slut. Jag ser framför mig, jag går upp på morgonen, borstar tänderna och sprutar på lite skyddande spray i ansiktet för att sedan sätta mig framför datorn..resten av dagen. Så tragiskt!

Över till annat mindre ångestframkallande. Igår gick jag och Danne en sväng på stan och handlade julklappar. Jag har skrivit en lista på allt jag ska handla till alla. Så jag inte svävar iväg och handlar så myckte som jag egenlitgen skulle vilja handla. Mamma har ju börjat inreda sovrummet i lite newport stil. Och jag hittade värsta kapen på chili! Två kuddar i riktig new england stil för enbart 260 kr. En röd med en stjärna på och en blå med texten newport på.  Katsching! Sen fick mormor den parfym hon alltid önskat sig efter första julen jag gav henne den. Vaniljdoften från yves rocher och tillhörande produkter till den i en liten presentförpackning. Nu är jag snart klar. Bara en liten sväng imorn också. Så skönt att få det avklarat!  

Sen blir det idolfinal hos Emelie imorn kväll. Hon ska bjuda på mat. Ska bli spännande att se vad det blir. Emelie är ju lite av ett proffs i köket! Jag står för vinet och jag tänkte att hidden rock får bli mitt försök till att värva henne till det röda vinets sida. Kan ju inte misslyckas med detta förträffliga vin!
På tal om fredag och mat. Danne är så duktig! Jag har haft tur. Tänk om jag träffat nån som hatar matlagning lika mycket som jag..Vi hade svultit ihjäl! Sparris älskar jag och det är rätt konstigt att vi aldrig handlat det förut. Men förra veckan gjorde vi det och det blev en succé!

Avslutningvis, vill ja efter detta resultat av fenomenet "skriva av sig" visa en bild på vad jag och Sandra sysslade med på jobbet i måndags. Vi slog in 124 julklappar till Kolmårdens alla anställda (har typ 40 st kvar) Vad vi garva åt resultatet. Ser ut som nån sorts labbsal av nåt slag med alla silverpaket. Resväskor är vad vi kolmårdare får i julklapp. Snacka om att jag hade kronisk värk i korsryggen dagen efter.



Never ending story

David skickade det här till mig på msn härom dagen. Vi blir så nostalgiska vi två. Vi är så sjukt lika jag och han också för vi kommer ihåg exakt samma grejer från när vi var små. Konstiga detaljer i filmer som vi uppmärksammade och sånt. Någon mer som älskade den här filmen? Fasen, kan man inte gör om sina vhs till dvd:er någonstans så man kan kolla på alla gamla filmer som ligger och dammar hemma?
 

Pistolskott

Hej! Snart ska jag springa till bussen. Men först måste jag berätta om en lite rolig grej som hände igår morse. Jag vaknar med ett ryck av något som kan liknas med ett pistolskott. Jag blir livrädd och hjärtat dunkar som bara den. Jag ligger blixtstilla och bara väntar på att någon ska dyka upp i hallen. Då hör jag ännu ett ljud, det låter som att nåt ramlar ner och går sönder i köket. I det här läget är jag helt säker på att någon är i lägenheten. Danne hade åkt till jobbet för någon timme sedan så det kan inte vara han. Jag skickar iväg ett sms till Danne om att jag är livrädd och att jag hört ett pistolskott.
Jag går till och med så långt att jag lyfter på täcket för att se om jag är träffad! Ni vet man har ju hört att smärtan inte behöver komma på en gång...
Aja, jag vågar inte gå upp och jag får tillbaka ett sms från Danne att det säkert var brevbäraren. Efter 45 min somnar jag om och när jag vaknar lite lugnare efter 2 timmar går jag upp. Ingen post...Men jag orkar inte grubbla mer på den saken.
Senare på kvällen kommer Danne hem och vi ska börja laga vår fläskfilé, varpå Danne öppnar en lucka till ett skåp i köket och säger, "vafan är det här?!" Då ligger det en lång korv av pizzadeg i skåpet. Degen har alltså jäst och skjutits ur den runda förpackninen den låg i. Lite jag garva!
Den jävla degen skrämde livet ur mig!
Usch alltså jag lovar er det var längesen jag var så rädd. Mitt liv passerade revy pg.a av den där degen!

Aja nu ska jag som sagt snart till bussen. Ska jobba. Sen blir det advent hemma den här helgen också. Hade hoppats på att kunna gå till otten ikväll. Lät himla kul med college tema! Menmen.
 
Kolla jag gjorde en kudde av en gammal tröja jag aldrig använt sist jag var hemma=))


Fredag

Fredag, och morgonmötet är i full gång som vanligt.


Nu längtar jag bara tills ikväll. Vi ska laga fläskfilé. Danne ska göra sin specialité. Så måste gå till affären nu och köpa persilja. Synd bara att jag min matlagningsdyslektiker inte vet hur det ser ut.

Snart är det fredagsmyyys!



Shoppingstopp

Varför ska rödlökssmaken sitta i så länge efter att man ätit? Åt varma mackor på coffeehouse kl 4 idag och jag har rykande färsk rödlökssmak i munnen fortfarande! Najs!
Jag och Tessi va som sagt och fika sen blev det spring på stan som vanligt. Jag hittade 2 plagg på bikbok. Hittar aldrig nånting där men idag gick jag som en dektektiv med lupp, och det funka. En fin ljusgrå tröja med knappar hela vägen ner på ryggen och en svart klänning med lite puffärm. I efterhand tycker jag att den är lite tråkig. Hittade en annan med rejäl puffärm som var skitcool verkligen. Jag passade i den jättebra också. Men jag tror att man lätt tröttnar på en sån.
Efter det så gick jag och Dannes mamma på Amalias och hennes mammas vernissage. Jättefina saker dom kånkat ihop! Själv blev jag mest sugen på ett silverarmband med ingraverad text. Måste bara komma på nån fyndig text först. En coldplaytext står ju högt i kurs..

Badrumsfashion

Nyår blir ju en riktig höjdare i år! Jag ska jobba till kl 22 och börjar kl 8 dagen efter! Man får se det från den ljusa sidan! Någon nyårsblåsa behöver man ju inte ha nån onödig ångest över..Julafton och juldagen skulle ju farmors blus vara fin. AJA. Shoppingstopp på ett tag nu! Allvarlit talat. 

Nämen!

Ser man på...Drog just slutsatsen att "grannen" på andra sidan gatan har städhjälp!
Detta är inte varje dag! Alltså att man bor granne med nån som har råd med städhjälp. Så exotiskt! Haha. Nä vilken märklig reaktion jag fick på detta. Men känns det inte lite väl Anna Anka. Trodde inte ett par i en lägenhet på max 4 rum anordnar städhjälp. Näe..Eller så är det jag som är bäng.
Nu blir det fika med Tessi och sen knäppingsborg och vernissage. 

BYE 


RSS 2.0