Den tråkiga verkligheten

Nu är man hemkommen till den tråkiga arbetslösa verkligheten. Och flagar av sin fina färg gör man också. Vaknar upp med en jobbig ångestkänsla varje morgon. Börjar bli orolig över att jag ska bli deprimerad igen som jag va ett tag förra året efter sommaren och allt jobbsökande som aldrig gav (ger) resultat.
Det som är mest jobbigt är inte och har inte varit pengabristen,  för jag är så fruktansvärt ekonomiskt (inte ironiskt utan faktiskt sant) utan det är att jag aldrig kan få flytta hemifrån som jag så gärna vill göra, och har längtat efter i 2 år nu.
Känns inte heller som jag lyckats pricka in min arbetslöshet på rätt ställe i världsekonomins årskurva...

Jag tycker att livet är så orättvist just nu, arbetsgivare som får in mitt cv kan inte fatta hur mycket jag skulle ge om jag fick ett jobb just nu, för det skulle betyda allt, dom fattar inte va dom går miste om. Jag skulle ju bli helt lyrisk om jag fick ett jobb (som inte innefattar telefonförsäljning eller restaurang)
Har man hållt på i ett år så kan man inte se annat en mörkt på framtiden. Usch

Men i lördags mådde jag allt bra när jag fick gå ut och partaja med mina kära kompisar. Efter att ha fått ett par glas för mycket av generösa tjejtjusare på palace så va det dags att stapla hemåt. Emelie kom då på att hon glömt att utlösa sin fisbomb hon hade haft med sig ut. Utan att utse offer för bomben tog vi tillfälle i akt att prova den i eget sällskap. Jag va först fram för att lukta på härligheten....och det brast direkt. Fyfan va jag garva, det lukta äggmök. Och Moa garva, hon garva inte lite heller. Och jag är mycket svag för smittsamma garv så jag garva ännu mer...slutade me att jag satt i skräddare på marken (drottninggatan kl 03.30) och skriker "sluuta garva Moa jag kissar på mig, jaaag kissaaar på miiig!!" Gick ju inte att sätta sig på ett mer knipvänligare sett i norra europas känsligaset spets-tights heller.
Sen hur asfalten såg ut under mig när jag rest mig upp är det bara för er att räkna ut.



 

Snart hem :(

Nu ar vi pa Phi Phi. Just i den har datasalen funka internet ratt bra sa hann lagga ut lite mer bilder. Det ar bilder fran zoot igen. Grymma apor eller hur :p Men lite synd om dom me ju! Men ni som kanner mig lar ju fatta att jag garva nagot...haha.
Sen ar det bilder fran Bangkok och varat fina hotell. Blev dock ratt trotta pa bangkok ganska snart pga av massa saker sa var skont att aka hit. Det har ar natsan lika bra som Koh Tao. Hur fint som helst. Var pa snorklingtur i forrgar i nagra laguner kring Maya beach. Den on som ar med i filmen the Beach. Hur fint som helst! Bast hitills pa resan tycker vi. Vi ska till och med ta en till tur imorgon. Ar bilder fran det har nedanfor ocksa.
Vi vill inte hem. Vill inte tillbaks till skitvadret och den obehagliga verkligheten :p Men ska bli lite skont ocksa. Ar makta trotta pa alla Thailandare som inte kan ett ord engelska nar dom rakar bo pa planetens typ storsta turistfalla. Kan lata bitteret men efter en manad blir man fan trott. Far typ prata teckensprak me vissa..
Har sa himla mycket man vill beratta men kommer inte pa natt nar man val sitter har. Men ar ju hemma om 4 dagar sa forhoppningsvis berattar vi allt da.

Puss & Kram pa er!!


RSS 2.0