Så skönt flum

Så impad jag belv av Di Leva i "Så mycket bättre" på tv 4. Han är ju dunderskön! Den här låten hade jag omedvetet saknat..

hungover


my precious

/Gollum

Interior design baby

Jag känner att jag äntligen börjat hittat tillbaka till min kreativitet och inspiration när det gäller hemmet! Har inte haft någon lust över huvudtaget att ta tag i nåt på sista tiden. Kan ha att göra me hur snabbt allting vände o förändrades för ett halvår sen. Man har mått som man har mått och sen jobbat som en tok. Jag har inte haft ork att ta tag i saker. Sen har allt känts meningslöst när jag ändå inte är nöjd från scratch med ett svårmublerat rum. Men nu när min nya soffa är på plats kan man börja tänka i lite nya banor. Kul kul! På ingång e nya kuddar och tavel/foto-vägg.

Jag tänkte slå på stort o beställa kuddfodral från bästa Josef Frank. Älskar svenskt tenn och önskar jag hade råd me mer!
Men nu är frågan vilka motiv jag vill ha. Har redan bestämt mig för Manhattan-motivet. Men har tänkt mig en kudde till. Frågan e vilket motiv jag ska välja till den..? Eller så tar jag bara en. Det här e mina favoriter. Dom e ju så fina allihop!


Nu ska jag fira att jag fått fast anställning och en cykel! Och vad ska jag fira med om inte med ostbågar!
Och denna låt...Åååh tjejor längtar till på lördaaag!

Hur grym är han inte?!

I know you got plenty to offer baby, but I guess I've taken quite enough, Well I'm some stain there on your bed sheet, You're my dimond in the rough

Just give me some candy, before I go

MJAU

Hela denna outfit shoppade jag när jag för 3 veckor sen tog en runda all by my self på maxi. Skönt det är att shoppa själv!
Helt sjukt så dålig kamera jag har. Men kanske inte den bästa förutsättningen att ta kort på smutsig spegel heller:p Ge mig en canon G11 då!

Sen hitta jag dessa två guldklimpar som jag älskar! Nu slipper man slita sönder sitt hår i ett vredesutbrott när man ska välja kläder innan man ska ut. Bara att slänga på sig en sån här över nåt svart så är det klart!

Idag är jag ledig och ska träna i eftermiddag! Jag är så rädd. Rädd för att få hjärtflimmer eller norra europas värsta kramp, eller bara komma till insikt om hur snabbt kroppen går ner sig! Jag går ju från att träna minst 3 ggr i veckan till att inte ha tränat ett dugg på snart ett halvår! Stackars kropp! Allt eller inget har varit mitt motto sen jag skaffa gymkort för nu 6 år sen.

Jag tappar andan varje gång jag startar datorn


Lina kan om Lina vill

mm..det ni!

Jag vill komma igång me bloggandet igen det va kul, o skönt att skriva av sig. Men jag orkar inte o hinner inte. Kanske ett inlägg i veckan åtminstone! Kom igen!

RSS 2.0