HYLLNING TILL 2007

Alltså det här året har varit så jäkla kul! Jag har gjort mkt spontana saker. Jag har fått åka iväg mkt. Bla utomlands med familjen för första gången. Jag var i hultsfred där jag aldrig kunde tro att jag skulle hamna. Sen var jag nere i skåne och jobba som värdinna. Jag var på besök i linköping för att festa för första gången och så har jag vart i sthlm ett antal gånger.

Åre invigde året fint oxå. I <3 2007 :D

ÅRE 06/ 07




Höll du några av dina nyårslöften? Ja..Typ kan man väl säga iaf. För jag träna minst 3 dar i veckan enda fram till juni...då man alltid blir lite latare. Sen satte jag igång, kanske något mer slött i september igen. Men har iaf aldrig tränat så mkt under ett år. Tror det är mkt därför jag mått så bra oxå:)

Vilka länder besökte du? Grekland


Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Inget, men jag hoppas på ännu mer spontanitet av mig men framförallt kompisar!

Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej. Helt frisk som vanligt. Även om jag önskar om jag haft sämre immunförsvar ibland när man inte gärna vill gå till jobbet.

Största musikaliska upptäckten?
Ingen ny så men jag själv upptäckte Cold war kids sent en kväll när jag kolla på Jay Leno. Älskar gitarren i mitten av låten Hang me up to dry, det svänger!. Och M.I.A har jag också upptäckt är väldans bra. M.I.A


Vad spenderade du mest pengar på?
Som vanligt måste det väl va kläder. Men hultsfred va ju annars jävligt dyrt.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Shit, det är sjukt många. Men om jag ska begränsa mig en aning. Oh laura-release me, Pontiak- hallå tjejer och av nån konstig anledning patience med take that. Lyssna på den massor nån gång efter nyår där.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mkt gladare! Mkt!

Blev du kär i år?
Ja, men allt rinner som vanligt ut i sanden.Tar så jävla lång tid på mig att bli det, sen när det är dags att rensa hjärtat, då är det försent..

Favoritprogram på TV? Boston tea party, Sex and the City.

Bästa boken du läste i år? Jag läser inte böcker! Elle räcker.


Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Väldigt blandad. Men en resumé kan va stoora solglasisar höga bralls och guldsmycken! Mer second hand än tidigare.

Vilken kändis var du mest sugen på? Det har gått fram och tillbaka..mohaha..Kihlen-Daniel-Kihlen-Daniel. Och så Paolo Nutini..såklart.image443
image446









ÅRETS!!!

Årets överdos: Allt modebloggande. Kändes i början som en rätt kul grej tjejer höll på med. Men övergick rätt snabbt till något tröttsamt. Nu vill alla dela med sig av "dagens outfit" och "senaste köp"...sorry men, Tack, det räcker nu!

Årets kommentar: Jag väckte stor uppståndelse med, "Harmynt är snyggt på dom som passar i det"...jag fatta inte varför men aja..


Årets överdift: Emelie påstår att hon pluggar till raketforskare på en studentfest i Linkp.
image448

Årets bästa köp: mina silverpumps. De kändes en aningen överdrivna i början. men herregud, icke! I love them. Och alla andra ute på krogen också för den delen. Efter en utekväll på söder i sthlm hade de fått hela två komplimagener, av killar!! "det första jag såg när jag kom in va du och dina superläckra skor" haha...



Årets sämsta köp: Lite tråkigt, men denna plats går också till ett par skor (surprise, not) Mina converse. Jag kan väl säga så mkt som att en tjej som mig som stapplar omkring i höga skor för det mesta inte ska ta sig an ett par sånna här. Iaf inte om man inte lagt märke till de stora storlekarna! Fan ser ut som kalleanka i dom. Prata me en converseexpert och hon sa, herregud lina du måste ju gå ner minst 2 stl i dom där! Jahaja, 800 åt helvete..


Årets bedrift: Jag åker fritt fall.


Årets låt: Juvelen-Watch your step

Årets bråk: Jag och mamma börjar slåss på planet från Rhodos..hahaha

Årets lyft för egot: Jag blir fotad i gamla stan av två turister...jajamen.


Årets publicering: Jag är "vem fan är du" i januarinummret av moore


Årets butik: Myrorna


Årets golddigger: Alltså Viktoria Beckham har jag aldrig tyckt illa om. Men efter flytten till L.A och programmen om det som gick på 4:an så undrar man va kvinnan har för moral. Finns ju bara en enda anledning till varför dom flyttade dit.


Årets träff: Jag, Jennifer och Ozzy..hell yeah!
image454

Årets pose: Ja, det är väl inte svårt att lista ut. Puss pårÄ!


Årets nykomling. Björn Gustavsson är inte bara rolig, han var söt när jag såg honom gå förbi skafferiet på drottninggatan!

Årets skadeglädje: Jag och Emelies åt Jennifer då hon tände till på en person bara för att han kunde prata franska, morronen efter upptäcker hon också att det va till hans enda fördel..

Årets skadeglädje nr2: Jag och Emelies åt Jennifer då hon vaknar upp brevid jobbarkompisen "Mr. Bean" dan efter första firmafesten.

Årets roligaste café: Café string södermalm. Jag och Emelie hade rätt kul där..både åt oss själva och andra..






Årets MYS/MP3-FAVORIT
: Howie Day-Collide (+årets sämsta kvalitet på youtube-videon)



Årets livsstil: Hultsfred


Årets sämsta ursäkt: "Jag har nog bara ätit nåt dåligt"

Årets godaste: Gyrosen i Grekland. Ooorgasm.

Årets upptäckt: OK! Jag blundar när jag är full!


Årets det var på tiden: Tack för fler och bättre butiker i norrk city.

Årets förbättring: Mitt lokalsinne helt klart!

Årets pinsamhet: Jag och Eva råkar gå från notan på Olearys, jag får gå tillbaks och be om ursäkt två timmar senare.

Årets premiär: Jag och Jennifer åkte upp till sthlm och André och Robin. Där blev det sthlm by night för första gången.


Årets farligaste drog: Mc Dooonalds!

Årets bad stomack: Hytten på boattrip, vi va ruttna efter buffén kan jag lova!


Årets Reunion: Jag och Eva har iaf lyckats umgås mer än vad vi gjorde 06. Klar förbättring. Mkt minnen att disskutera:)
image510

Årets (genom tidernas) bästa eurovisionlåt: Verka Serduchka - Danzing
image456

Årets fylleattack: Framförallt jag men också Nico i busskuren i sommras. Klockan sex på morronen. Jennifer filma skiten och kan säga att det är inte lite ångest man får när man ser detta.
image457

Årets chock
: Jag och Jennifer sitter i vip-rummet i Åre på nyår. Vår superfulla norsk häller ut champange för 7000 på bordet. Vi satt med öppna munnar ja...

Årets asgarv: Midsommarafton. Alla skratta hela tiden. Aproliga personer. Skitkul :)
image459

Årets tinnitus: Vi men speciellt Jennifer går lösa på singstar..


Årets roligaste: Huur lätt som helst. Kristoffer Appelquist (tätt följd av Johan Glans)


Årets maskerader: Går till Nico 20 år, Jen 20 år, och Jens och min egna maskerad inne på buttericks


Årets upprepning: "Hej mitt namn är Lina jag ringer från vevay..." Som alla vet så säljer jag smink. Alltså ibland drömmer jag mardrömmar om de där jävla manuset.
image506

Årets charmtroll: Tilldelas Emelie och hennes Joel för deras charmiga framton.


Årets internetdejtare: Maggis

Årets ett par glas för mkt: Jaaag

Årets psykon: Är lätt jag och Moa. När ingen ser och hör så gör vi dom mest sjuka grejerna. Sitter och frälsar oss med ostbågar, letar figurer i furutak, åker ut i skogen för att leta älg, och filmar oss själva hysteriska i badet.


Årets opassadne skämt (/isande tystnad): Emelie skämtar med läkarstudent om att han ska amputera ett ben och ha sex med det.

Årets dancepartners: Lina and Asad yo!
image517

Årets julklapp: Drygaste badmössan..


Årets repeat:

Reducerat pris?

Sen var det dags för Julmys i lördags med Jennifer och Emelie. Det va supermysigt. Drack glögg och åtimage431 pepparkakor med mögelost och saffransbullar. Vi låg som i en ormgrop i Jennifer soffa. Jag va mest dryg och skrattade hela tiden åt mig själv. Jag blir så himla konstig när jag är bakis alltså. Ibland får jag inte fram ord. Haha, skitkul.
Sen skulle Emelie ut och jag och Jennifer blev väldans frästade. Så vid typ halv tio blev det att paniköppna en av jentas viner och sen wooom, iväg. Det blev förfest hos Macke sen hugos och sen hamna jag och Jen på efterfest i Lindö. Det va trevligt. Förutom att jag sitter och sällskapsdricker utan att tänka på att man faktikt blir full av sprit. Och allt slår på en gång! Hiiilfee! Men sen vakna vi, tog en taxi fort som fan hem. Och sen vakna jag ensam hemma hos Jennifer (för hon hade gått till jobbet) vid 3 av att pappa ringer. Vart är du? Jag ba ööh vah? Jag visste inte vart jag var, vad klockan va, eller vilken dag det va. Tummen upp Lina!
Nu är det iaf lördan en vecka efteråt, och jag ska minnsan ladda upp den här helgen inför Juldan, leche och sen nyår. Känns bäst så. Man måste va snäll mot farbror lever ibland oxå :D

image440

Inne på ica kungsgatan innan myskvällen så spårade jag och Emelie ur en aning. Började kalla jennifer för mamma, gick omkring och peta på allt. Och var allmänt trötta och löjliga. Lekte snåla östgötar. Spelade in tre filmer me kameran tror jag. Synd att det inte går att lägga upp här. Eller? Här kommer iaf lite bilder.

image435

Kan man få den här till reducerat pris?
image433
Kan man få den här till reducerat pris?
image434
Oh se där, ett maskbett på katet, kan man få den till reducerat pris?
image436
Vilka fula frisyrer, kan man få den till reducerat pris?image437



FRÅN OSS ALLA, TILL ER ALLA, EN RIKTIGT GOD JUL! http://www.elfyourself.com/?id=1702703560





.

Fjomp

Tjabba tjena hallå!
Förra fredan var det julbord på jobbet. Oj såde klirra i magkassan. Namnam. Gratis är gott! Och jag höll på att dö av garv när högste chefen kommer och ska va sådär allmän viktig och ska sätta sig i stolen brevid Anders för att säga nåt , och helt plötligt bara försvinner. Aaah de va sjukt kul. Stolen va typ trasig lr nåt. Kul att de va Anders som nyss bytt ut den stolen till en annan för att slippa sitta på den själv.
Ja sen så blev det ju Teaterbaren för alla senare. Det var mkt trevligt. Mkt dans blev det! Jag kunde inte gå när kvällen va slut. Det va så illa att jag tillome sa nej när Pillan ringde och fråga om jag skulle me och käka.



Jag hade svårt att bestämma va jag skulle ha på mig. Gissa va det blev?..

image417image429
Inget av det...såklart! Blev ju självklart nåt heelt annat. Annars va ju min idé att göra ett linne ev en scarf väldigt kreativt..lr? Nja. Snyggt me uppknäppta braller by the way.


Man kan nästan tro att låten stog på repeate den här kvällen, men jag hörde den faktiskt inte alls. Men Jag blev så hilma glader när den spelades på hugos i lördags. Men va såg jag till min förskräckelse i videon. Är det inte Veronica Maggio i solglasögonen? (& kanintänder) Va ju skvaller i sommras om att hon o kihlen hade nåt på g. Hoppas inte! Han är min! Även om han har flcikvän! ;p

Peace för Bakis at Pillis...
image441

Nu är det Jul här i vårt hus!

Hallojsan..
Här sitter jag och är sjuukt trött! Jag har varit sjuukt trött hela den här veckan. Fattar inte varför. Har inte sovit sämre än vanligt. Men förra helgen kanske satte sina spår trots att det inte blev nån utgång för en gångs skull. Istället gick jag omkring som ett vilset djur här hemma och kom på mig själv att det enda jag gjorde var att äta. Jag åt hela tiden! Jag är rätt säker på att jag åtminsone gick upp två kilo förra helgen. Ett riktigt svullo var jag. Så jag har tränat varje dag...men känns verkligen inte som det hjälper. Armarna fladdrar i vinden fortfarande ;)
Sen ska jag faktiskt inte sitta här och ljuga för jag var faktiskt ute i fredags. Satt o kolla på idol med en jobbarkompis och sen fick hon för sig att hon skulle till palace och jag kunde ju inte skita i att följa med. Efter att ha blivit antastad av en 40 årig gubbe som luktade ruttet ägg och andra närmanden av bla en stor, mörk man så hade väl kvällen vart sådär...Men har ju iförsäj aldrig kul på Palace...it still sucks!

Sen så asgarvade pappa åt mig i lördags och undrade va fan jag syssla med. Jag var så himla rastlös att jag tog min kamera och gick runt och fota i lägenheten. Haha. Men jag älskar jul och allt runt omkring jul. Julpynt och allt sånt. Så jag tänkte att jag tar ett varv i lyan och plåtar lite...haha. Fick även med kvällens pizza med currysås och mej själv i ett desperat försök att hålla in magen efteråt...Sen har jag ju även hunnit med att se mr. bean och kalkonen, tur att jag inte missade det! Och sen har jag och andra familjemedlemmar fåt chansen att pryda vogues nya omslag...haha
image396
image398image401image413
image416foto by Lajna

Kalla mig deppig, men det är jag inte. Jag blir glad av sånt här........Coldpay=genialiskt...Keanes cover på min lugna favorit=genialiskt!


In da club!

Ja i torsdags tog jag med mig min vän Asad för att gå på 50 cent konsert. Här i lilla Norrpan. Efter att ha stått och oroat oss i "gästlistekön" i dryga haltvimmen så hoppa Asad av glädje när vi tillslut kom in och begav oss in i hallen. Jag satt sedan mest och irriterade mig på att vi inte satt på de riktgia plasterna vi hade fått utan på bättre platser närmare scen. För när som helst kunde de ju komma nån o chasa bort oss. Men det gjorde det aldrig! Så vi satt perfekt hela kvällen!
För att ha sett konserten gratis så va det kanon. Hade aldrig gått annars, lyssnar ju inte så mkt på sån musik. In da club är min favoritlåt och blev lite orolig där ett tag. Han körde den nämligen typ sist av allt. Men jag fick den tillslut!
Some pictures...

image389image390

festfestfest

image350

Mitt liv tycks bara handla om fest. Iaf om man kollar på de inlägg jag lyckats med på sistone. Men finns tyvärr inge
t annat roligt att komma med...
I fredags köpte jag nästa alla julklappar och det kändes så himla skönt att få det gjort. Beställde pizza på bussen på väg hem. Satte mig och svulla framför tvn. Bra med två tjejer till idolfinalen tycker jag. Håller på Amanda. Marie är jättebra men tråkig att kolla på tycker jag.
Sen i lördags blev det förferre hos Jenta. Sen gick alla förutom jag och Emelie till Trappan. Och vi begav oss till Hugos. Där det i princip var folktomt. Så vi drog till otten där det var betydligt roligare. Idag va jag ganska bakis men tillräckligt pigg fär att följa med mamma och pappa ut på byn för att julhandla lite.
Ja sen är det väl inte mkt mer med det mer än att här kommer massa mer bilder...för ovanlighetens skull...


Yes då slapp vi falsksång ikväll! Myrornas krig rädda oss!
image358

Mm just det!
image371
image381
Neej inte nu igen galningar!
image379image382

RSS 2.0