Tillägnat Emelie

image161
I helgen blev det party me Moa, AGAIN. Moa och min diskission gick igår: "Varför är det så gott med mat? och "Varför är det så kul att festa?" Onyttigare personer får man väl leta efter. Eller va säger du bajbi. Mc donalds/Max 24/7. Resultat, flås efter 2 minuters gång och guinnies rekord-varning i dagligt kaloriintag.
Jag träna igår för första gången på länge. Idag sitter jag, som en ren uppenbarelse i min sletna datastol och utsrålar noll energi. Med andra ord, man får anstränga sig en aning för att kunna urskilja min ögonvita idag. Helt svullen och trött.

Ifredags träffa jag Eva. Gick och käka lite på Olearys. Det va trevligt. Sen gick vi därifrån .(ordagrant) Behöver inte berätta mer. Vi två klantskallar slutar aldrig överaska.

Sen som sagt blev det ju utgång me Moa på lördagen. Började med en förfest i en studentlya. Behagligast där va väl att man från vindsvånignen såg enda bort till mc donalds-skylten, tyckte jag och moa. Och smed planer inför nattkäket.
 Kvällen blev en höjdare och glädjen stog i taket.... Ända tills Moa och jag ville ifrån Hugo till otten då Moa på den långa färden dit lyckades bli påsprungen av nån i 120km/h och trodde hennes käke flög bort enda till kaktusparken. Men det va som tur var inte så illa. Bara nästan.



Nu en uppdatering på modefronten ala Emelie som läst en hel Elle för första gången:
"Tack för lånet Gummsan!
Nu kan jag allt om vintage och heute counture!
Är redo för en afrika/etnoinspererad höst med inslag av mystiskt svart, senapsgult, nedhasade mormorsstrumpor och ledord som Art Déco, skalplagg och matta grundfärger uppblandat med spännande högblanka lackdetaljer för den som vågar!
Lav ya! /Fashionista nr 1"

Som sagt, mer ironsikt människa får man leta efter!!

Right back at ya!

Säsongens habegär är helt klart Giorgio Armanis sommarskapelse Mediterranean palette 800 kroner för att image162förlänga solbrännan.
En annan sak du glömt Emelie är orientalismen som nu inspererar modevärlden med knallfärger, draperingar och konstfulla mönster. Det bjuder på tunikor, haremsbyxor, kimonokappor, gnistrande juveler, knallfärger, metallskimmer, transparens, pälsbräm och fjäderdekoration! Något man inte får missa!
Glöm heller inte att skaffa dig en MC-jacka...ett plagg som bla hyllas av Jean Paul Gaultier i höst.

Lav ya tooo bejbii /Fashionista nr 2

Tigerbalsam









Idag image158var jag och bättrat på min solbränna ännu en gång. Går rätt bra faktiskt. Har nog aldrig vart så här brun av mig självt. Jag skulle ha tränat den här veckan men det har kommit massa saker i vägen hela tiden. Fast det känns bara som dåliga ursäkter. Imorn måste jag hämta biljetterna till mig och Moa. Fick ju för oss att vi skulle dra på DMX. Hoppas han kommer nu också...!








image160
Helt plötsligt kom jag att tänka på en sak som jag och Moa har glömt att göra. Cyckla i nerförsbacke me en klutt tigerbalsam i pannan! Så det känns som man har ett hål i huvet...Eller på ögonlocken så det känns som man inte har några ögon. Eller i hela ansiktet så det känns som man inte har nåt huve alls! HAHAHA..sist vi satt och diskutera det där på midsommardan hände det en olycka. Shit va vi garvade.





Min bror är verkligen en klass för sig. Har nu i ca två veckor fått stå ut me att varje gång jag kommit hem från jobbet bli tvungen till att svara på de mest sjuka grejerna. Typ skulle du döda en familjs hund framför ögonen på dom trots att dom inte ville det för en miljon kronor? Eller skulle du äta bajs för en miljon? Haha, jag blir helt psyko men gud va kul vi har! Så kör vi pest eller kolera hela tiden. Typ va skulle du helst göra, tatuera in hej i pannan eller bli en aggresiv emo och klä dig som en resten av ditt liv...Fast den va ju rätt lätt..





En sockerdricka te!

Hola!image148
I fredgas köpte jag o Jenta en varsin tetra vin. Satt på hennes balkong och diskutera avveckling av regnskogen och den globala uppvärmingen. Tänk om det ändå vore så. Kvällens evighetsdiskussion handlade om va tjejer ska säga när dom har "släppt väder". Lina: fjärta vs Jennifer: prutta var en rätt jämn match. Va nära på att bli slagsmål där ett tag. Som tur va kom mcdonalds imellan så det lugnade ner sig. Varför berättar jag ens detta?
Sen satt vi och kolla på gamla kort på mobilerna. Mitt hemliga album bestående av mig och Emelie goes utvecklingsstörda garvade vi åt ett tag. Ser nån det albumet i min mobil kommer jag och Emelie bli inlåsta för livet. Det ÄR förbjudet att se ut så...




Och igår blev det utgång me kära vänner bestående av Moa och CO. Det blev disktrasemassakern på Marias förfest. Sen har jag och Moa styrt och ställt me massa ordlekar. Smått lättroade är vi men fysatan va kul att gå in på en pizzeria och beställa en ketallbabbrik...Kebabtallrik, fri översättning. Eller en pastallasad. Eller om man sitter i en djup diskussion om livet kan man ju alltid klämma ur sig, "bättre är det värre men förr är det nu".

På otten blev sedan Martin överöst med beställningar i form av: "En sockerdricka te!" Och, "när jag INTE har pengar KAN jag inte köpa sockerdricka, och när jag HAR pengar FÅR jag inte köpa sockerdricka. När i hunnen ska jag få dricka sockerdrickaaa!"
image146Moa & Sandraimage153
Otten

Rolig insident va ju när Sandra går upp till Rabi och säger: "Dig har jag legat me" Och därefter kommer på att det är helt fel person. "Jo vi har visst legat me varann!"




image151
image150
FREAKING HOT!

Helt galet

Gud vilken kväll igår. illa när det känns som om man skulle behöva en återställare för att kunna överleva. Riktgitimage137 kul iaf att festa me alla tre favvisar i form av Eva, Emelie och Jennifer! Och sen följde ju annat roligt folk me oss från förfesten. Och de i form av två killar som är homosexuella och ska göra om sig helt o hållet till tjejer! Iklädda tjejkläder och piffigt sminkade stapplade dom iväg med oss i sina högklackisar mot otten. Och stannade för att kissa i diverse innegårdar påväg ner. Görkul att umgås me! Kul att Eva trodde de va en tjej när vi mötte upp henne på Deli.
Eva the rich bitch söp ner mig på otten vilket slutade me att jennifer och nån dj från gayklubben nere i hamnen(där hon spenderat hela kvällen, haha) fick bära hem mig i princip. Efter att hela maginnehållet sprutats ut utanför grand hotell. Nice huh?
Blir alltid så när jag är ute med Eva. Hon är allt för generös. Sen när man bjuder tillbaks ska man smaka halva glaset..
Fyfan va jenta och jag garva imorse. Helt jäkla destroyed va jag. Och sen hade den där djn tydligen sovit där utan att jag visste om det och lämnat en väldigt sÖt lapp till Jenta, med världens fulate handstil! "Jag va inte ute efter något sånt men du var iaf den trevligaste människan jag träffat på länge, skulle gärna ta en fika nån dag" och därefter både mobilnr och hemnr. Haha! Saknades bara ett läppavtryck på spegeln.
image141
Sexiga hållningar vi har Emelie och jag!


Nu kan jag iaf inte använda meningen "pappa borde vinna ett pris" längre. För nu har snillet gått och vunnit ännu en sak tack vare sina dikter han kommer på. Männsikan hade gått in på coop för typ en månad sen och sett en gigantikst cocacola-grill. "Skriv ett rim om varför just du ska vinna den". Och klart han gör de. Och vinner...Förr har han vunnit en klocka och kommit tvåa i nån gratis semester tävling..och nu det här! När jag kommer hem står en stoor röd cocacola grill utanför dörn, fy va jag garva.

Imorn ska man jobba också. Höjden av ångest. Jag måste skaffa nytt jobb(!)
Och va kul det är när man suttit med ett cv i typ en hel dag och sen när man kommer hem från semester så står det sending failed. Och sista datumet för ansökan hade gått ut.



Den här låten tröttnar jag aldrig på. Går ju inte att stå still till. Och så himla fin i slutet:)





Nu ska jag gå och kolla på Katjakaj och Bentebent. Missar inte ett enda avsnitt! Så klockrena! Hahaha!
image138

Back to work

Nu ska jag snart börja knega igen, fy satan va ruttet. Här kommer lite kort från  Rhodos.




image136
Jag och David kör "Föreställ nån som tror den är snygg men vinögd"


Nu är det ju augustifesten i käre norrpan så nu ska jag köra sista rejset innan arbetet sätter igång. Alltid lite livligare i stan då juh:) Ikväll ska jag våldgästa jennifer me lite sprit. Haha, näe det blir nog lungt hon va ju på tjollavippen igår, satt o kline mitt inne på Hugo minnsan.

Asså jag har börjat lyssna massa på U2 på youtube. (moahhaa de rimma!..nästan) Gamla, men shit va bra låtar. Jag har aldrig riktgit insett att dom är så bra(!)  Låten, with or without you...jag har säkert kollat på denna video 100 gånger minst. Mer perfekt maskulin röst får man väl leta efter...Jag känner mig lite tantsnuskig, men asså, guu va kärlekskrank jag blir. Jag smälter, underbar låt...men lite sent påkommet kanske! haha. Jag är verkligen ingen r&b tjej som sitter o snackar om hur bra fergies nya låt "big girls dont cry" är. hehe. Nä här har vi lugn nostalgi på hög nivå! 
City of blinding lights och beautiful day är ju klockrena de med. Fan dom kommer nästan upp i coldplay-nivå på min skala.
Text och allt medföljer så det är bara att sjunga med om man vill. Haha.

RSS 2.0