Äckliga sthlmare

Hoho!
Här sitter jag ännu en fredag och gör inget alls! Det är sköönt. Förra fredan fyllde ju Maggis år. Vi käka ju på Athena sen drog vi till Palace senare på kvällen. Jag säger bara...vilket skit!!! Jag ska aldrig mer sätta min fot där inne. Usch och fy. Det slutade ju naturligtvis med att vi drog till otten. Ja asså det va det värsta jag vart me om på Palace, trodde det va jag som överdrev men det va verkligen DYNGTRÅKIGT den här gången med. Blääääääää!

Kollade lite på idol. Daniel och Christoffer är lätt bäst. Marie kan ju sjunga hon med.
Haha, jag stör mig så dant på Gatahnias pojkvän som dom alltid typ zomar in i publiken efter att hon har uppträtt.
Typ bara för att han ser så där äckligt fräsch ut så det bara blir töntigt. "Okeej ni kan väl få filma mig liite råå"
Det roligaste av allt var ju att tomten satt med mobilen när dom riktade kameran mot honom. Blond, solbränd me bakåtslick och välpumpad i tajt tanktop. Jag tycker sånt är så gräsligt. Jag sa det till pappa och då slank det ur honom. "Ah det är ju typiskt sånna där äckliga stockholmare!" Haha det tyckte jag va kul.
image196Bläsch!

Fredagsnöjet, ja jag kollar på tv och sitter framför datorn. Hitta nyss att min kära bror glömt stänga ner ventrilo filen så sitter och dummar mig med hans kompisar. Gjort lite lagomt utvecklingstörda ljud. "va är det fär mojjen ni har med i eran server" va det nån som sa...haha va kuuul!

Jag va ju och klippte mig förra veckan med. Det blev kort och blont.
image195

Bruuuschan

Salaam!
Woaaa vilken slapp dag det blev igår på jobbet. Hela datasystemet krascha efter lunch. Så satt resten av dagen och svulla ships, lösgodis och kakor som världens bästa chef Källman köpte till oss. Efter jobbet gick jag o spinna, kändes som kakorna o allt annat i magen snurra som i en torktumlare runt runt...usch, kändes inget vidare.
Sen hade jag ju sån tur att det fanns biljetter kvar till Johan Glans och Henrik Schyffert samma dag men tidigare. Så idag var jag och hämtade ut biljetterna som jag sedan gav till min bror lite i förskott. Han fyller år imorn men jag hinner inte ge honom då för då är det annat rajtantajtan på G. Blir först frissan, sen hem som ett skott, sen tilbaka in till stan och Athena för lite käk, sen hem till Maggis på förkrök, sen troligtvis Palace.

See you later aligator!

Grattis brorsan 18 år imorn!
image194
David & Jag


Glitter

Halli hallå!
Sitter och kollar på smekmånaden me Ashton Kutcher. Inte rikgtigt lika rolig som när jag och Putte såg den på bio för drygt två år sen...Då garva vi så vi tjöt båda två. Man kändeju igen sig så himla mkt. Största skrattattacken infann sig när hon får näsblod under bröllopsnatten. Jag menar..hur ofta får inte jag det.. "näääsblood, hämta pappeeer!" haha..

Ihelgen va det full rulle. I fredags var jag på förfest med Eva och hennes bruttor. Jag fick bränna kvällens skiva och då kunde ju bara inte kvällen bli misslyckad. Hittade stundens just nu bästa remix. Oh laura-realese me remix. Very good!
Vi hamnade sedan på Otten efter mkt dans och tequila. Där dansa jag, Eva och Sarah som om kvällen inte hade nåt slut, kroniskt skoskav stoppade oss minnsan inte! Sen blev det nattkäk på Max..narutligtvis! Jag och Eva tog med oss hem för att svullan och sedan slå ihop totalt. Vakna 4 timmar efteråt och tog bussen hem till Krokek för att ladda upp inför nästa partajj.

image187

Begav mig till Tessi för att sedan dra vidare till Kakan och hennes beforparty. Sen blev det Hugo där jag träffa Emelie och jag spendera sedan resten av kvällen med henne. Kvällen citat föddes tre sek efter bevis på illamående "nej men snälla jag har bara ätit nåt dåligt" Men vakten va skoningslös.
Denna kväll slutade med nattkäk på Mc Donalds och överliggning hos Jenta. Efter en mickrad Big Mac begav jag mig sedan hemåt dan efter. Inte ett dugg bakis för en gångs skull!

Kolla föresten vilken flashig tröja Eva har på kortet. Den är min by the way! Me like glitter and sparkle...alot! Förutom den som är köpt på HM i sthlm för typ två år sen så hitta jag coolaste tröjan på myrorna för nåra månader sen. Men vågar inte använda den pga av många omedvetna norrköpoingsbor som kankse tror jag blivit galen om jag har på mig den nån utekväll. Annars hade jag lätt tagit på mig den.

image191image193



Idag har jag jobbat. Sen skjutsade Maria Kallo mig till stan för jag skulle träna. Så kul när hon varje gång blir så förvånad över att jag älskar syrians musik. Varje gång hon sätter på en av skivorna i bilen shakar jag låss huvet som om jag drabbats av parkingson. Hon ba du måste följa me på syrians fest nångång, jo jag tackar jag! haha..Det värsta va nog när vi märkte att jag nästan kunde texten i en av favvolåtarna...
Jaja sen träna jag iaf core och step up...usch min rygg tar verkligen stryk av att jag sitter ner hela dagarna.

ÅÅÅÅH VA ARG HAG BLIIIR! Nu hade jag tänkt köpa present till min bror som fyller 18 på fredag. Skulle boka biljetter till Johan Glans. Det har alltid funnits bra med biljetter när jag har gått in och kollat. Men NU...är det fullbokat!...jag skjuter mig i huvet, så jävla typiskt.

RSS 2.0