However much you use me baby, come on use me more

However much you want me, I swear I'll make you want me more and more and more and more

Jag älskar julen!

Dagen innan jag skulle hem till krokek i veckan så kände jag en riktig längtan efter att få komma hem. För jag kallar det fortfarande mitt hem. Men det blir verkligen en annan sak när man flyttat till eget. Man får ett helikopter-perspektiv på nåt sätt. Uppskattar det mer. Och jag blir nästan sentimental för det är sådan nostalgi. Det är så mycket minnen överallt både ute och inne när man vistats där större delen av sitt liv.

Och så är det så mycket juligare hemma! Att åka ut till kolmårdsskogarna och mammas mysigt pyntade hem är verkligen en rening för själen. Känns dock konstigt att kliva in i ett tomt rum som förut var ens flickrum. Jag har ju bott där hela mitt liv tills nu...

Den här soffan ska snart ersättas av en ny, större. Va därför tvungen att föreviga minnet på bild.

Jag pyntade granen själv i år. En riktig Musse Pigg-gran som vi brukar säga!
Mammas kökstomte är lite läskig tycker jag..

Härlig dag i förrgår som började med julklappsshopping, sedan mc donalds-hämt, julkappsinslagning på golvet och sedan body-pump för att städa upp efter mitt oansvariga beteende. Idag ska jag ut och vet inte om jag kommer kunna ta ett enda danssteg pga av träningsvärk.
Trodde ni det va pepparkakor ni såg i skålen trodde ni fel. Friterade osthjärtan ersätter äckliga pepparkakor;)
Min stringhylla börjar bli propp! Men vafan! Ett toppmodernt, avskalat och rymligt hem kan jag skaffa när jag har hus, gifter mig o får barn..Tills dess kör jag så mycket retro jag bara kan!

Mina ljusslingor jag köpte i thailand satt uppe i sommras med. Men kommer lite mer till sin rätt nu på julen.

ordning och reda

Mitt smyckesbord har fått sig en omgång.
Före
Efter
Mina smycken sväljer korset likt en glamorös bläckfisk
Och ja jag har hört talas om funktionell förvaring i form av boxar och byråer som sväljer allt plotter med en klinisk och avskalad efterkänsla. Men såhär får farmors kommod en fin funktionalitet.

Idag är en sån dag

Fallin to pieces

Juletider

Innergården hade visst sina fördelar även på vintern

Glömde ta kort på mitt cheeseparty! Va för upphetsad över situationen helt enkelt ;)
Men resterna slank ner som kvällsmat 7 dagar framöver..

Jag i uppsatt! En utrotningshotad syn som mamma o mormor skulle skänka hela sin ekonomi för att rädda. Jag vet inte jag..

Presenter från snuttisarna

Becca o Elin sponsrade min dåliga uppsättning av julpynt och gav mig en gyllene fågel. Fräsig! Skitsnygg ring, örhängen, liten ask och deras hemmgjorda jordnötssmör va också uppskattat!
Jennifer är en ny stjärna på vänhimlen men känner mig redan allt för väl..
Och vad fick jag inte av Moa om inte en kväll på restaurang! Tradition jag diggar!

Youtube-konferens..och jag som klätt mig i paljetter..;)

Första adventsmys me tjejerna

"Tapas-bord" me jobbet
Slank in på en blogg nyligen som jag missat helt. (Har i för sig slutat läsa bloggar av nån konstig anledning. Till och med klings!) Och det går ju inte att gå miste om att den här killen har stil.
Men efter några månader som singel så utesluter jag att det är någon "man" vi talar om här..utan förmodligen en pojke. 90-tal är det inga tvivel om. 92 minst. Eller va säger ni? Mamma hade gärna fått knipa 3 år till. Hugo 23, det var på tiden! Snart kan jag undvika att falla i fällan!


RSS 2.0