Köpsug

Ringde till HM idag. Hade Beställt hm kläder ala Roberto Cavalli i november. Och har inte fått dom än! När jag ringt förut har dom kommit med dåliga bortförklaringar, men idag, äntligen, är kläderna på väg! Tur för dom! Trodde dom hade sålt för mer än va dom hade sytt upp. Fick 50 kr i rabbat..wohoo! Not. 
Cavalli har ju vart min favorit sen jag lärde mig läsa Elle:p Så hade vart så sjukt typiskt mig att inte få tag på nåt när det äntligen hamna på HM.
Beställningen som är påväg består av en scarf, bh, trosor, skjorta och en t-shirt till min bror som skulle varit julklapp. Nu blev den ju en något försenad julklapp, som han dessutom får betala själv! Haha!
image573

Gud tror aldrig jag har varit så här pank som jag är nu innan löning. Kan bero en hel del på att jag har lekt kung i baren några helger i rad nu. Ajing bajsing! Måste gå tillbaks till gamla goa tider då man drack enbart innan man gick ut och inget mer! Haha.
SÅ typiskt också att jag hitta tillbaka till min favosida eleven.se på jobbet idag och fick köpsug så det bara sprudlade om det. Är sugen på en consealer från smashbox. Har aldrig provat märket men nåt säger miga att det ska vara bra.
Varför ska man alltid bli köpsugen när man inte har pengar! Och sen när man har pengar och är köpsugen, så hittar man inget att köpa! Good combination there...
Blir att spara in lite på varje lön nu när Jennifer gått med på att dra till Thailand nästa Januari också! Eller gått med på, det va hennes idé. Hoppas du håller det nu gumman!
image574

Jag måste ta tag i mitt körkort snart!! Jag kan ju inte göra en Agneta Eriksson och åka buss i resten av mitt liv!
Men helt ärligt, jag är livrädd när jag kör bil! Och pappa är livrädd för mig när han sitter brevid. "Kan du aldrig lära dig att du OCH bussen FÅR plats på en och samma väg utan att du ska köra ner i diket!!" "Bromsaaa innan du svängeeeer!" Haha.
Jag kommer nog inte våga åka bil när jag väl fått körkort. Kanske enbart om jag fick fjolla runt i den här..
image575
Haha, av nån konstig anledning har jag alltid velat ha en citroen, typ den som är lite bubbelförmad. Sen hitta jag den här och ba wooow..haha


Aaaaaah! Jag tro inte det är sant! Heath Ledger är död! Dom sa det på nyheterna! Nu, precis nyss! Hjälp! Jag måste ringa Jennifer.....

What! Varför..
image576
Han hade ju barn! Med Michelle Williams som tydligen befinner sig i Sverige och spelar in film av Lukas Moodysson..


Hängbuk

Tjena fan. Du som säkert är den enda som läser min blogg. haha..känn dej hopplös!

Ny vecka...nya tag. Ja nu jevvlar ska det ske saker här. Förhoppningsvis.
Det blir hårdbanting på hög nivå från och med imorn. Jag kan inte acceptera det här längre. 
När man sitter och trycker i sig ostknäckes, ostbågar och en chokladkaka samtidigt som man sitter o glor på vicktorias secret med hängbuken nere vid knäna i soffan så börjar man fan undra hur länge man ska orka se ut såhär..hahaha. Nu ska jag börja träna igen. På kära sol & motion. Blir lika hårt som förr. MINST 3 pass i veckan. Helst 4. Och så får jag se om jag kan motstå Guds gova och det som göt livet värt att leva ~ MAAAAAT!!!!

Jag ska visa hur jag kände mig för nåra veckor sen framför tv:n och victorias secretshow...
Som hon i bakgrunden på den här bilden!!!!! HAHAHA
image559

Haha, tyckte jag va rolig där...

Utgång med Eva förre helgen. Och utgång både fredag lördag den här helgen me Emelie och Jennifer. Hugo blev det och ganska tråkigt. Jeje, får väl hoppas på roligare utgång löningshelgen. Blit iaf teaterbaren med jobbet på fredag. Hoppas det blir kul=)
image561
image563

Min laptop har ju vart på lagning så jag hade glömt alla bilder o filmer och allt annat jag hade på den. Och nu när jag fått tillbax datorn så finns det massa roligt jag glömt bort. Kolla snusket!!!






Celibat

Heeej!

Hela den här veckan har vart så sjukt annorlunda. Jag har bott alldeles själv i Jennifers lägenhet i stan. För hon har vart i fjällen i en vecka. Skönt tänkte jag. Kan jag gå upp senare när jag ska till jobbet. Men jag blev sjuk och kunde inte gå till jobbet (låter som jag tyckte det va jobbigt..pfff!) Så jag har suttit hemma och kollat på MTV så mkt det bara går. Och massa annat skit. Emelie och Jennifer tycker jag ska lära mig att leva utan datorn. Och det va jobbigt! Men jag vande mig.
Emelie kom på besök ett par gånger också. Vi busa lite med Jennifers garderob.
image548Stockholm streetstyle nästa..

Sen gjorde vi lite annat för att stimulera en vardag i regnets tecken


Fan ibland trodde jag att jag höll på att bli galen. Ett liv i celibat!
image553

Aja, jag tyckte lite synd om mig själv. Men nu vet jag hur det känns att va Jennifer iaf. Förutom att jag inte jobbade nåt på hela veckan...
Nu sitter jag här och är jÄtte festsugen. Men ingan kaaaan. Åååh va de e jobbigt.

Och här är nu min en vecka gamla lugg!....Jag blev väl rätt nöjd. Förutom att jag kände mig som cleopatra när jag gick därifrån.
image555image556image558

Va tycks! Emelie tycker jag ser ut som lilla My. Good or baad..(?)

Sämre sämst nyår

image522

Det nya året firades in av mig och Jennifer. I tron på en för en gångs skull kul nyårsafton hade min älskade Jennifer dukat upp för två hemma i hennes lilla lya. Såg nästan ut som vi gift oss. Jag stog för rosorna tål att tilläggas. Fysatan va klockrent dom matchade.

Kvällen till ära skulle vi laga en rätt som Emelie rekomenderat. Fläskfilé och en sås med konjak i blev det. Som vanligt fick ju Jennifer stå för matlagningen. Jag tycker ju det är så jäkla tråkigt att laga mat. Och sen så kan jag det ju inte heller. Det räcker med att jag kollar på. Och det uppskattas nog också...I brist på efterätt så fixade Jennifer nåt heör iögonkastande. Kolla in ostbågarna som ligger btw...
image523image537

Efter mat, dryck och dans på egen hand flumma vi vidare till strad hotell. Där stog väl tiden i princip still och efter att ha kommit underfund med det lite väl sent gick vi och ställde oss utanför palace för att frysa häcken av oss och sedan gå hem där vi däcka på en millisekund så fort huvudet nudda kudden....Ja fråga mig inte. Men allt jag vet är att det inte går att ha ett roligt nyår. Om man inte är i fjällen eller nåt sånt äckligt skidacktigt pjosk.
Dan efter var däremot TUSEN ggr roligare. Mkt pga av att jag är så lättroad när jag är bakis. Men också för att vi kände oss så fruktansvärt eländiga. Det var helt blött i soffan där jag hade sovit. Jennifer trodde jag hade pissat på mig. Och jag blev lite rädd där ett tag. Så full var jag väl inte? Det var ju endå Jen som var värst. (och kanske därför jag själv kände mig så himla nykter) Men jag hade iaf lyckats somna med ett glas vatten i handen, och dessutom klarat av ett 30 minuter långtsamtal med Emelie i sömnen (som jag inte hade nån aning om innan hon ringde och berätta) Scaaary..Jag pratade i sömnen!
Jaja...vi hade iaf en mysig nyårsdag med mc donalds, Ivanhoe och styr i tvättstugan.

På väg till mc donalds...och våra rosor befann sig väl i samma skick som vi..






Sen måste jag ju berätta om mina fynd jag gjorde sist på myrorna. Jag och Jenta gick dit nån gång förra veckan tror jag det va. Hitta bla den vita tröjan och skärpet jag hade nyår. Och dessutom, en soffa! Wii. Värsta impulsköpet. Kostade visserligen bara 500, men endå. Så det blev ut med min 6 år gamla och in med den "nya". Jag älskar den. Tror dock den kommer göra sig finare när jag nån gång flyttar hemifrån. Den gör sig inte riktigt till min gula barndomstapet(!)
image546
personerna i ramen är ett gamalt kort på mina päron


Sen så va det ju dags att börja jobba igår. Lite ångestladdat var det ju. Och idag har jag varit hemma. Är förkyld (för första gången i mitt liv känns det som). Imorn ska jag däremot tillbaks. Sen blir det frisören efteråt. Jag sla klippa lugg!!!! Jag måste få en drastisk förändring känner jag. Och det är en lugg för mig. Hoppas detblir bra. Annars avlider jag.

Hmm va har mer hänt som jag missat. Måste passa på att skriva av mig när jag endå har tid. Jo jag och Emelie var ju i Linköping i fredags. Och shoppade låss. Jag köpte ett par spandex leggings som enligt mig och Emelie är blå, och enligt Jennifer är lila. Aja, får se om dom kommer till användning nån gång...haha! Sen en fin tunn blus på hm, halsband, sport-bh och en tröja på vila. Emelie lyckades hitta en nyårsblåsa.
Tog ett mkt hett kort på mig, tycker ni inte mina inköp passar ihop? asg*
image545

RSS 2.0