kinder maxi

Om jag ska fortsätta kalla konsum saluhallen för den perfekta mötesplatsen så är det ju ganska oroväckande att jag väljer att stolt spatsera runt i butiken me dessa varor.
Insåg det lätt osexiga valet av varor när jag la upp dem på rullbandet. De har verkligen inget som helst att göra med varann, förutom att de har ett 100-procentigt fettinnehåll.
Jag kommer på mig själv med att stå och intala mig själv om att jag ju faktiskt ska bjuda en vän på fika imorn och att de är därför jag köper två napoleonbakelser, som om expediten kunde läsa mina tankar? (finns det nåt osexigare namn på en bakelse föresten?) När det i själva verket inte alls är så. Jag har bara blivit så jävla sugen när jag gått förbi den där förbaskade sukthörnan i början av butiken att jag inte kunnat låta bli att haffa en!
Bäst av allt är när jag är på väg ut ur affären och kommer på att jag glömt något. Går tillbaka och letar förbrilt bland en annan killes varor som han håller på att packa, och hittar den, kinder maxi chokladen, yes! Eller? Fy fan va viktig den lilla chokladbiten var. Undra va han tänkte. Förmodligen att jag var mycket attraherande.

Den var jävligt god dock!





RSS 2.0