Dags igen...

Nu är det snart jul. Så himla mysigt. Jag tycker det är så smidigt med årstiderna trots att sverige kunde haft lite längre sommar. För jag, som många andra, lyckas alltid bli riktigt sugen på julen precis i rättan tid. Trots att det alltid känns pissigt i slutet av sommarn över att det ska bli grått och trist.
Jag nästna ryser när jag tittar över på andra sidan gatan här hos Danne. Alla har gjort så himla mysigt i fönstrena. Och jag har minnsan legat i hemma hos Danne jag också. Och då gäller det inte enbart julpynt utan lite annat också. Ser nästan ut som ett nytt hem fast jag bara har piffat lite me lite småsaker. I köket har jag satt upp en ny gardin, målat om en ful vinröd vägg i vitt, satt upp en taklampa, tagit bort två köksskåp och målat om vintrinskået från grått till vitt. Det har blivit riktigt hemtrevligt =)
Till vardagsrummet/sovrummet köpte vi soffkuddar och det va allt. Visst har jag piffat lite me ljus och ramar och grejer men det behövdes inte alls mycket för att det skulle få sig ett riktigt lyft.
Köket...

Vardagsrummet...


Tycker det har blivit möjsmöjs!

Jaa...Jag i min storhet har ju fyllt år. Jag vill inte bli äldre! Snälla nån kom på en maskin så man stannar i tiden. Allt kommer gå så fort upp till 30. Jag vet det!
Fina presenter fick jag från fina personer...Rekomenderar ansiktskrämen längst till höger starkt. Vet inte va den heter men syns på bilden.

Lancomeproduker (som önskat) från Danne, presentkort på monki av Dannes familj, rosa samsung från familjen, sprit, massageolja, diorläppglans och gratis middag av världens bästa kompisar<3

 Åh det är skönt att skriva av sig ibland. Låter kanske löjligt men jag blir bara sugen på att skriva i den här jädra bloggen typ en gång i månaden, ibland ännu mer sällan.
Just nu kan det bero på at jag sitter i min pojkväns lägenhet alldeles ensam och äter popcorn, toffifee och dricker mango-te i ren tristess. Har tagit en paus nu. Bra att Johan Palm åkte ur idol. Kan va värt att firas. "Champangne och paarlin på de!" som jag fick i sms av Danne nyss. Som befinner sig hos en släkting i Borås. Han hatade Johan Palm. (Stavningen på pralin är ett internt skämt, inte vi som har dyslexi)

De senaste veckorna har jag rent mentalt haft fotkedja på mig. Som leder så långt som till sol & motion men inte längre. Har inte vart på stan på flera flera veckor. Men den här och förra veckan kapa jag kedjan. Men då enbart för extremt ekonomisk shopping (är ohyggligt pank)
Jag kan faktikst säga att jag känt mig lite som en buddistmunk på sista tiden. "Att köpa saker ger ingen lycka, ett par nya skor ger mig ingen hållbar glädje. Lev i nuet" 
TYYYYYYP! Hahaha! Och det har faktiskt varit riktigt skönt. Jag har börjat tänka på allt jag har istället på det som jag inte har. Inget köpsug alls....Releast..
Men som sagt...lite ekonomisk shopping har det blitt. Rätt så ekonomsikt iaf =p

Oversize jacka 80 kr, Myrorna. Kängor 120 kr, Myrorna. Kjol 249 kr, gina tricot. Pälsmössa 99 kr, Myrorna. Dond Donna ballerinas 99kr, Wedins-rea. Stövlar 100 kr, Myrorna. Jacka me kort ärm 798 kr, HM.



Om man bortser från jackan från HM så va det rätt billiga och bra saker tycker jag!
Kanske inte jättepraktiskt me korta ärmar på en vinterjacka men tänkte höga skinnhanskar till kanske vore nåt...?

Nu var det ett tag sen men halloween var jättekul och jag fullkomligt älskade lösnäsan Pillan hade fått tag på. Som gjuten för mig. Dan efter va det dags för min bror att kicka some ass på halloweenparty. Och gissa om han gjorde me min proffssminkning...Heth Ledger vänder sig i graven.


För att bara byta ämne tvärt. Idag va jag och Emelie på stan och köpte julpynt. Jag köpte två sånna "koner" me små ljus i till Danne att ha i fönstret, svarta så dom skulle passa bra. Syns lite på ett av korten längre upp. Skönt gjort av hemtex att köra halva priset så ofta. Så att sånna som jag kan komma och fynda ;).
Sen så leta vi efter ett roligt spel att spela imorn då det blir lite partaj hemma hos Emelie och Joel. Rapakalja är ju helt klart min favorit. Men alias verkar ju också rätt kul. Ska bli spännande och se om dom köpte nåt tillslut. 
Sen gick jag och spinna 45 min. Duktig som jag är. Nu har jag äntligen gått ner mina "smekmånaders-kilon" som man så fint kan kalla dom.
Förutom träningen så har viktraset blivit påskyndat i takt med att jag och Danne har börjat dämpa vår tristess genom att spela kort och umgås på riktigt istället för att springa ner på videowest och köpa ostpopcorn och frukt & mandel choklad stup i kvarten för att sätta oss att frossa med. Det är endast tillåtet vid speciella tillfällen hädan efter...haha. 
Och så drar jag en fin paralell till mat och säger att jag idag fick laga min egen mat eftersom mannen min inte var hemma. Han brukar få stå för matlagningen eftersom jag hatar att laga mat. Som vanligt när jag får fria händer och ska laga min egen mat så gjorde jag kycklingfile och sallad. Det går snabbt och det är goooooooooott. Mmmm..


Nä ni! Nu får vi se när jag jag lyckas lägga upp nåt mer nytt här. Tills dess...frys inte öronen av er i vinTervädret, akta er för ostbågesnoppar, djurplågeri och små små troll...... ARRIVIDERCI!

RSS 2.0