Fly

Jag märker inte ens att dagarna går. Tiden bara flyger iväg. Jag har ingen tidsuppfattning, jag vet inte va jag gjorde gårdagen...förutom att jobba då. Kanske för att jag inte gör annat än att jobba. Kul sommar. Innan varje sommar (detta tror jag många håller med om) så tänker man, oh gud så härligt med sommar, picknick i parken, sitta på uteserveringar och fika med kompisar, trädgårn varje kväll, härliga sol och bad, vin i solnedgången, grillning m.m. Men deprimerande nog slutar detta alltid med att man den 30 augusti sitter helt apatisk med öppen mun och undrar vart fan sommarn tog vägen och allt man skulle hinna med...?!
För övrigt kan man ju kalla det här en redig omvänding för mig. Positiv men ändå negativ. För ett säsongsjobb är ju inte bestående. Nu kommer ångesten tillbaka snart och jag måste börja söka igen. Känns så hopplöst. Varför skulle saker och ting ornda sig i höst, när det kunde ha orndnat sig förra?...Finns inget hopp what so ever längre.
Ibland hoppas jag på att allt skit som bara tycks drabba en själv ibland nångång får en redig törn och att man genom något sorts mirakel längre fram i tiden sitter på en yacht nån stans utanför Malibus kust med en solhatt och en drink i handen.
Drömmar har ju inga gränser iaf...

Har bilder från min och Dannes trip till Tylösand på andra datorn.
Men för att lägga in nåt lägger jag in detta. Jag börja nästan gråta härom dagen när jag tänkte på hur otroligt skönt och brrraa vi hade det i Thailand. Just nu vill jag vekligen fly bort från allt och alla. Blää.

Kan nån ta mig tillbaka!!
 

Ja anledningen till den fina kombinationen var att vi skulle flyga till Bangkok den dagen och jag slulle slänga på mig ett par shorts ett par minuter senare. Så lugn ba lugn..kag brukar inte sola i hello kitty trosor.


Sommartid

Update

Joel fyllde 25 år förra veckan. Det firades med smörgåstårta och femkamp i krokek.
Efter att ha lekt ordlek med stjärten och charader for vi in till stan och otten. Där blev jag rätt kortvarig med anledning av en planerad sthlmstrip dan därpå.
Förövrigt är den dagen numera också känd för den dagen min tumme uppgraderades en storlek och höll på att explodera av nån underlig anledning, sjukt obehagligt!

25-årskris?..





















Dagen efter va vi uppe med tuppen. Blev GI frukost, not,  från pressbyrån och iväg med raketfart.Vi va tvugna att hitta på nåt våran nästan enda lediga dag tillsammans på några veckor. Så det blev en dag av svettshopping i Sthlm. Solen stekte och det verkligen rann ner svett på hela ryggen när jag stog i provhytten. Jag blir så jävla irriterad när det är så varmt också. Riktig gnällspik! "Fan i helvete ska det va så jävla svårt att ha nån jävla luftkonditionering här inne på Zara. Har dom inte ens råd med det på ett ställe där hälften av jordens ena kön springer och shoppar så det sprutar om det, kan dom inte ens ha en fläkt i taket eller nåt!" Muttrade jag nåt i stil med medan det rann mellan brösten på mig typ, haha!

Snoppbok hittad på Urban Outfitters

Vi gjorde en favorit i repris och la oss i kungsträdgården och pusta ut ett tag.



Jag och Eva hade en myspysdag häromdan också med picknick i folkparken, och lite brännskador på ryggen till det också. Varför känns det inte förän man kommer hem? Aja, känns behövligt med dagar som den när man jobbar så mkt nu i sommar. Att man får tillfälle att njuta fullt ut nån dag också!
Blev baguette med skagen och kycklingröra, körsbärstomater och fanta plus ett gäng skvallertidningar. Dagen avslutades med en cola light i rättan tid på bagarstugan. Naaaajs.

Eva har likadana frans-skor som mig fast bruna. Så sjukt snygga!



                                                                             
Dessa glajjer fynda jag på jobbet! Men Eva va stråt vassare i dom.

Nä ni va mycket kort det tas såhär sommartid! Börjar bli lätt anfådd här. Hehe.
Har massa mer kort från ofterwork osv. men det får bli nästa gång. Nu har jag lovat Eva att vi ska ta ett bad. (Ja vi badar badkar ihop)

So long!


RSS 2.0