Inte mycket

Söööööndag.
Snart en ny vecka. Kom hem nyss och är göörtrött i fötterna efter att ha inventerat hela dan. Nu ska jag kolla sista OS-grenarna, blåsningen och reprisen av efterlyst. Det ni! Sysselsättning på hög nivå!

Det känns som att det är nåt som saknas. Man går omkring med känslan av att det är nåt som fattas, eller att man glömt nåt väldigt viktigt. Den här tidpunkten på året behöver man nått som framkallar en nytändning. En knuff i rätt riktning in i det nya året. En avgiftning av själen. Det är just vid den här tidpunkten på året man behöver komma bort från verkligheten ett tag för att sedan efter nån månad eller två komma tillbaka som en ny människa med motivation. 

Förra året gjorde vi ju precis det, vi åkte till Thailand och vi såg fram emot det i ett år. Och levde på tanken av att vi skulle åka iväg i minst ett halvår. Men nu. Vad händer nu? Inte mycket.

Nästa långresa blir lätt till USA.
Och infinner sig lätt om ett par år.
Eller i mitt nästa liv.

Måltidsblottning

Idag är det mjukisarna på sen ska jag till Pillan och dega i duett. Sover där och sedan blir det jobb imorn. Vi ska väl snacka hennes nya crush och kolla sex and the city.
Löning idag! Hääärrligt. Men håll i pengarna gott folk!

Kakmonstret herself har provat ballerinas nya smak "kladdkaka". Avnjöt dom i förrgår efter att Dannes pappas tjej Tessan rapporterat att hon  syndigt nästan tryckt i sig ett helt paket. Dom var goda med ett kallt glas mjölk till!


Här har vi djungelvrålet till t-shirt jag hitta på stan sist.


Nu ska jag trycka i mig den här c-vitaminbomben i form av blodapelsin dränkt i socker som Danne, fruktens konung köpt hem.(Fast jag tror han köpt dom av misstag, att han råkat ta dom för vanlig apelsin, men inte vill erkänna det riktigt) Han hade även köpt hem apelsin och blodgrapes-juice (redovisat misstag) som inte blev en lika stor succé. Nu ska han enbart köpa brämhults juice i fortsättningen säger han. Jag har aldrig mött en person med lika sor passion för juice! Pressad frukt är det bästa han vet. Frukostarna i Thailand fick honom att uppnå nirvana kan man väl säga.

Medan jag trycker i mig detta ska jag kolla på Landet Brunsås på svt play. Riktigt bra! Se det! 

Ironi

Imorn blir det tvättstugan med 1 tons tvätthög och rensning av stökig garderob.
Så jävla kul!

Ostpopcorn och juice

Igår var jag på bio med jobbarkompisar. Vi såg farsan. Den var bra, men sorgligare än vad jag hade trott. Men kan bero på att jag alltid tycker synd om gamla gubbar, oavsett om dom är nyblivna änklingar eller om dom bara hasar förbi mig på gatan. Dom ser ju så snälla ut. 

Idag ska jag träna. Och det ska jag göra resten av veckan med. Har ätit så fruktansvärt dåligt den här veckan som gått. Igår åt jag t.ex ostpopcorn och ett glas juice till frukost och exotic snacks till lunch, sen blev det "riktig" mat efter ett icabesök. (Uncle Ben's färdiga burkblandning, urk) 
Har i och för sig kört lite vardagsmotion i form av skrubbning av köksskåp i veckan, vilket jag har känt av. Har fått tennisarm typ.
 
A nice nail polish color

Och så skymtar den nya vårjackan.
 


Man får inte ens vara arg utan att det bestraffas;)

Usch.
Jag trodde verkligen jag sjöng på sista versen nyss. Jobbade till 22 idag och när jag klev av bussen bakom filmstan var det förvånadsvärt tomt på gatan för att vara en fredag kl 23. Då ser jag honom. Knarkarturken. Som brukar hänga utanför westan. Han som jag trodde skulle skjuta mig i ryggen för ca en månad sen. 
Jag och Danne hade varit i affären. Vi var osams och jag var jättearg. När jag är arg, då är jag mycket otrevlig och viker mig inte för nåt. Glor någon t.ex på mig, då glor jag sannerligen tillbaka. Och det va det jag gjorde den här dagen. Men jag blängde uppenbarligen tillbaka på fel person. Utanför westan satt en utländsk äldre man som såg otroligt kriminell och farlig ut. Han blängde på mig och jag gav en besvärad blick tillbaka.
Då ser jag i ögonvrån hur människan ställer sig upp och jag hör hur han börjar slänga ur sig massvis av olika glåpord, bl.a "jävla fetto!" och går efter oss mot grinden. Jag spänner hela kroppen och tänker, snart kommer skottet. Danne öppnar grinden och jag smiter snabbt in. Kollar mig sedan över axeln för att se om han sprungit efter, men han stod som tur var kvar utanför grinden och skrek och veva med armarna, men jag skyndade snabbt in i porten för att undgå eventuella skott.
Eftersom jag och Danne var osams så delade vi inga meningar med varann efteråt om saken. Men för någon vecka sedan tog jag upp det och det visade sig att han blivit nästa lika rädd som jag. 
Jag såg alltså den här mannen när jag va på väg hem nyss. Och fick en fruktansvärd känsla av obehag. Han gick på andra sidan gatan och skrek på en alkoholiserad kvinna. Jag sprang in i säkerheten inne på westan och köpte ostpopcorn. Jag klarade mig även den här gången!
Min största skräck är att bli skjuten. Jag drömmer ofta mardrömmar om att jag blir jagad av någon med pistol. Och ibland att jag också blir skjuten, då vaknar jag med ett ryck. Därför tänkte jag den där dagen, att nu är min stund kommen, det här är mitt öde. Han skjuter mig här och nu. 
Haha.
Ni minns väl solskenshistorien med pistolskottet och pizzadegen? Samma sak där. Vad kommer denna skräck ifrån? Ibland, kan jag till och med vända mig om på gatan om jag hör att någon går bakom mig för att säkerställa att ingen siktar mot mig med pistol. Jag menar, risken att bli mördad med en osthyvel känns till och med större i dagens Sverige. Eller?

Nog om paranoida psykbryt.
Igår hade jag och mamma en heldag ihop. Vi gick på stan och shoppade och käkade sedan tapas på La Uva. Så underbart gott! Bl.a jumbokräftor och marinerade champinjoner. Fick även en gudomlig dessert. Smarrigt värre.
Thank you mum. You're the best!



Shoppingrundan resulterade i en vårjacka och en t-shirt. Och så hittde jag äntligen ett nagellack i mintgrönt. Har vänt upp och ner på kicks butiker i min jakt. Men så stod det plötsligt där, precis när jag var på väg ut från butiken, en sista utgåva menad bara för mig.
Nöjd:) 

 

Hello beautiful




Taberaset i Katthult, eehm jag mena Krokek.

Jättefint väder ute. Ser ut som vår från mitt fönster, knallblå himmel och istapparna från taket mittemot skiner upp. Men jag är inomhus och storstädar. Diskade just diskberget från alla hjärtansdag middan jag blev bjuden på igår. Jag är fortfarande mätt. Tack hjärtat!

Fylda lövbiffar, potatisgratäng och beasås. Något nytt, och gott!

Efter detta och en god efterrätt bestående av vaniljglass med frysta bär och ost och kex ligger nu ostbågepåsen och chokladen jag köpte med igår orörd på köksbordet. Jobbiga med det är att jag vet att jag kommer sluka allt när jag städat klart!
Jag som skulle vara duktig den här vecka efter helgens tacos, semmel, chips och choklad-taberas hemma i krokek.
Fan.  

Nu ska jag återgå till städningen och denna låt.
Au revoir.


Korniga bilder

Gissa vad jag snart ska få?
SEMLA!
Det roliga är att jag vet att jag alltid mår sjukt illa efter att ha ätit upp en hel semla. Men alltid ska man ha en ändå! 
Jag blir smått irriterad här också. Just nu använder jag min laptop och när jag går in och kollar bilderna på bl.a Eva så är bilderna så jäkla korniga eller vad man ska säga. Det var dom på Dannes dator med men inte lika. Men hans dator kanske har bättre bildskärpa. Jag har en canon ixus 80 is. Bilderna har inte alltid blivit sådär så funderar på att gå in och höra med dom. Egentligen vill man ju ha en ny kamera men det känns så onödigt på nåt vis. Tänk att ha en canon g11. Drömma kan man ju! Sen är det väl ioförsig lite väl konkigt med en systemkamera.
Intresseklubben antecknar?

Sen vill jag också meddela till alla som är intresserade att snorigheten nu har trollats över till den andra näsborren. Kusligt det här.

Någon mer som känner en lätt irritation över de här bilderna och det faktum att halva sveriges befolkning just nu befinner sig i ett varmt land som börjar med T och slutar med hailand? Hand upp!















Hehe, Danne ser ut som en "American dream" på det här kortet. Ännu ett internskämt men en så kallad "good looking guy", kristen och korrekt från de förenta staterna.


Fettisdagen?

Fy fasan va gott det hade varit med en semla nu! Eller våffla!
När är semmeldagen i år? Är inte den snart?

Våffeldagen förra året.
Var tvunget att dokumenteras tydligen..

Kul det är att vara snorig i en näsborre btw.


Fenomen


Idag ska jag träffa två arbetskambrater och käka och kanske se bio.
Trevlig måndag!

Nehepp, det blev uppskjutet. Va ska man hitta på nu då? Laga mat till sin andre hälft kanske.

Tha Lugg

Här sitter man i sin nyklippta lugg och är bakis. Har nyss kollat igenom alla blåsningar på webbtv. Väldigt kul faktiskt. Ara Abrahamians blåsning va ju bara för rolig!
Min sambo Eva är just nu och hämtar chickenkebab och Ben & Jerrys.
Jag måste ha världens bästa flickvän.

0bs! Bilden visar inte mitt tillstånd just nu.



AAAAAAHHHHH! Eva kom nu och dom hade Bohemian Raspberry nere på westan! OMG OMG OMG!


Inspiration i nostalgisk anda

Okej. Idag har jag och Eva haft fredgsmys. Efter lets dance började Eva visa upp ett visst rastlöst beteende och kom med det enastående förslaget. Hon ville för första gången på 10 år hoppa i mina gamla traser och visa upp sina skills. Det var nämligen så att jag var tokig i att styla Eva när vi var yngre och hon fick gå som på en catwalk fram och tillbaka i mitt lilla rum bara för att jag skulle kunna få nya ideer till nya outfits. Detta är nåt som hängt med upp i åldern kan man väl säga men ikväll blev det ett himla projekt!
Vi har haft riktigt kul och jag har varit i extas hela tiden för att jag tycker att Eva är så jäkla snygg och för att alla outfits blev så grymma! Jag blir så avundsjuk! Jag vill också se så bra ut i mina kläder. Min dröm har väl alltid varit att bli stylist. Hittade en utbildning i Sthlm som lät himla bra och som jag har råd med. Men det fanns inga platser kvar. Ett projekt i den utbildningen var just det här. Ta en person och göra om den helt. Och det kan man väl säga att jag gjorde med dock-klännings-älskande Eva. "Jag är inte rockig!" För att citera henne själv. 
Tänk om man kunde hoppa i de här kläderna utan att behöva känna sig "för mycket" i inskränkta Norrköping! 
Funderar på att framkalla endel av dessa och ha som inspirationsvägg i garderoben. Roligare än att ha sig själv på bild, som skulle kännas lite knäppt.



(Emelie, här kommer din efterlängtade hybris-attack: "frågestund")
Vilken outfit tycker ni var snyggast?

Nu ska vi sova. Vi är trötta efter dagens plåtning. Haha.
Min pojkvän är och "gör stureplan" inatt så jag får skeda med Eva!

SVART


Trenden lär visserligen svischa förbi rätt snabbt men jag tänker minnsan köra med axelvaddar ett bra tag till!
Och svart...vad vore världen utan svart?
(Inspireras av konstverket "Smärta" av Magdalena Hallberg höstterminen 05 Hagagymnasiet. Ett svart hål hade med darrig hand skapats på ett vitt ark. Ljupt.)
-Internskämt!...Måste tilläggas. 
 
Nu har äntligen farmors linneskåp flyttat in i köket. Ser mycket mysigare ut när det stora köket plötsligt fick lite assistans. Sen hittade jag ännu en blus med axelvaddar sista gången vi var där och rensade. Farmors garderob var verkligen en axelvaddsgruva..

















Danne tycker det ser ut som ett "podium" i en kyrka. Det tycker inte jag! Haha.
Imorn är det pf hos mig (pojkvänsfritt) Så ni är hjärtligt välkomna hem till mig på fredagsmys tjejor!

Grattis Embelie!

Var precis och lunchade med födelsedagbarnet! Det blev självklart scampi-taberas. Utrotningen av detta skaldjur lär ju inte förbättras så länge vi fortsätter leverera, "skulle man kunna välja scampin två gånger?"
Vi börjar på toppen av den biologiska pyramiden (pause kök & café) och tar oss sakta men säkert neråt botten och befinner oss tillslut nånstans i Asien där vi tuggar i oss dom små liven direkt ur havet.
Näe va jag svamlar.

I förrgår åt jag och Danne på Texas Longhorn. Vi slog till på deras specialité, hamburgaren. För att inte ha så höga förväntningar så var det MYCKET gott. Besöker det mer än gärna igen! Spring dit!
Efteråt hade man kanske inte världens godaste smak i munnen efter en generös mängd rödlök och jelapenos. Därför ville jag trots kylan slå till på min favorit-Ben & Jerrys när man ändå befann sig på andra sidan kungsvideo. Men dom jävlarna hade fortfarande inte fått in bohemian raspberry! Hur kan dom sluta med att köpa in den godaste av de godaste?! Jag slog till på nån annan sorts kolaglass med chokladbitar i. Den smaka typ billig coopglass och jag och Danne dissekerade i stort sätt glassen i jakt på chokladbitarna som man hade valt att skylta glassen med. Enbart 5 stycken. Näe, nu börjar jakten på bohemian raspberrys come back. En hemlig källa säger konsum oxelbergen, kan det stämma? 

Snart ramlar Eva in och då väntar..
dun dun dun dun (hajen-låten) dun dun dun dun...

Vilket fettoinlägg!!


RSS 2.0