Vredesutbrott

Den här helgen har varit så luuugn. I fredags mötte jag upp Emelie och Jennifer på myrorna. Jag fynda skor och Jennifer en sjukt cool skjorta/blus i äkta Jennifer-style. Sen gick vi hem till Jen och snacka skit på the balcony. I lördags åkte jag in och jobbade på cashday. Fick 600 spän i handen efter 3 timmar. Det dög väl. Sen åkte jag till Jennifer och vi gick till ICA och köpte massa gott som vi skulle käka på kvällen. Kollade på film och åt baguette med skagenröra, choklad, ostbågar och nötter. Sen satt vi och läste orgasmboken högt tillsammans. Något som Jennifer verkligen kan behöva. (och därför hade köpt två grejer inne på ooups för att få den gratis) Sen åkte jag hem och idag har jag bara gått och mökat i linne och mormorstrosor heela dan. Dammat mitt rum, fått vredesutbrott och kollat på kristallen som gick i repris. Tyckte de va klockrent att programmet "världens mordernaste land" med Fredrik Lindström vann pris. Hur bra som helst.

Den 17 oktober kommer Johan Glans och Henrik Schyffert till skandiateatern. Jag ska dit! Johan Glans är bäst!
image186

Kiss och Bajs

Nej men vet ni. Jag har hittat världens coolaste gossedjur! Nu kommer 99,9% av mina kära vänner tänka, nejmen gud va "typiskt-lina". Ja det kanske det är. Men nu slipper ni fundera på va jag vill ha i 20års present. (Lr nja kanske förväntar mig nåt liite bättre). Kiss och Bajs gossedjuren är ju helt genialiska. Känns som designern till barnmärket har snott nåt som var menat att vara gjort av mig.
image177

Imorn är det fredag. Tror det blir en lugn helg. Funderar på att gå på ansiktsbehandling. Har två presentkort frånimage185 törnrosa som legat och väntat i över ett år nu. Så det är lite brådis. Inte för att dom inte har behövts men för att dom glömts bort! Nästa helg däremot hoppas jag på röjj när Slagsmålsklubben besöker stan. Jag och Jennifer kommer nog stå som två galna blippblopp-höns.

Sen är det väl ingen hemlighet att Norrköping och folket här inte lockar speciellt mkt längre. Måste bli en till trip till Linköping nån helg med girlsen. Sist blev ju rätt lyckat när jag drog me tjejerna till Martin och studentfest där kvällens mest ironiska kommentar utdelades till Emelie som påstod att hon studerade till raketforskare till samtliga som frågade. Hmhm...Uppföljaren av den kommentaren hittas på www.hitta.se om man söker på Emelie Carlsson Norrköping.....Rocketscientist in my aaas!!!


Jag har kommit in i någon slags "grov rastlöshets"-period. Jag vill göra så mycket....Jag vill ha nytt jobb, jag vill jobba i Norge jag vill bo och jobba i Sthlm jag vill åka till Australien jag vill åka till Thailand jag vill bila i Kalifornien jag vill till Manhattan och jag vill till Paris...sen kan jag börja leva på riktigt....dvs, jag lär typ vara 30 bast när jag är klar med allt detta om allt ska fortsätta i denna takt. Pengarna växer rätt bra på sparkontot men spontana och spar-glada vänner finns det tyvärr inte gott om. Och jag vill inte vänta jag vill börja göra allt nuuu.




Måste bara visa hur förra helgens bravader slutade. Trappuppgång + roligt pensionärsredskap höll mig och Becca sysselsatta. Tror klockan var 5 på morgonen
image183image184


Hiv-mannnen

Här sitter man på jobbet och räknar ner till helgen.  Mamma fyller år idag. Så det blir bara en snabb sväng på stan efter jobbet sen hem och äta bakpotatis och dricka vin. Va en snabbis på Clas Olsson och köpte kökshandukar igår. (nej det är inte jag som har dålig fantasi) utan hon som önskade sig det...Men va tvungen att kompensera med något mer, det blev två kanallrosa ljus.

Löning om drygt två veckor. Inte mkt pengar kvar på kontot efter allt fanatiskt shoppande jag sysslat med. Fick tex för mig att jag skulle ha converse basketdojjer i tyg nu lagom till höst/vinter! =/ Menmen, jag ser ju lagomt fusk-sportig ut i dom plus parkasen som kom på posten :p
Förra helgen blev lugn och trevlig. Åt ju som sagt på restaurang me Jen o Emelie. Pasta-orgie bev det som planerat. Var ganska så gott. Efter maten blev det prat om efterrätt men eftersom inte jag (det säkra kortet när det gäller dessert) inte skulle ha nåt så skulle ingen annan ha det heller. (Ingen kände till min hemliga plan att om vi skippa efterätten kanske jag skulle hinna hem till allafall andra halvleken av Sverige-Danmark) Planen gick väl sådär, kom hem lagom till "eftersnacket"....damn it!

Segt as hell på jobbet. Kollar igenom alla mina sms på mobilen. Rätt kul. Roligaste messet jag hitta var:
Tat lungt, hiv-mannen är där!  Som var från pappa när jag befann mig på hultan.

Nu är jag hemma. Har käkat massa maaat. Bakpotatis med skagenröra och sen efterätt och gud vet allt...Proppis man är!  Är grymt festsugen. Blev ju inget förra helgen...har tydligen satt sina spår.
Asså gud vad jag saknar min kamera. Har vart på lagning i typ ett halvår nu, känns det som iallafall. Men nu är den klar så nu är det bara att hämta den. Då ska jag fortsätta att missbruka den så fruktansvärt mkt! Fast inte så mkt att den går sönder en gång till =p

Usch så rastlöst det blev. Nu skulle Jennifer va här. Så vi kan leka med vår nyuppfunne vän Sune. Vi gjorde grymmaste filmerna på hennes haka förra helgen. I brist på annat ritade jag en gubbe med hjälp av kajalpenna på hennes haka, och vipps så va serien "Sunes liv" uppfunnen. Måste lägga in det på datorn så ni får se. Jen me sin Jay Leno-haka kan nog tjäna cash på den där typen av teater.

Jag har ingen sterio i mitt rum och det har verkligen kännts förjävligt nu när min dator är på lagning (jaa den OXÅ) Min stereo har ju flyttat ner i vardagsrummet i brist på musik där. I samband med att jag kom på att den befann sig där nere hitta jag oxå alla mina kära skivor som blivit bortglömda alltmer att min laptop tagit över mitt liv. A rush of blood to the head fanns ju bl.a där. Som mitt kära ex brände åt mig för flera år sedan. Ett allt för härligt senarium utspelade sig i vardagsrummet när jag ensam hemma satte på högsta volym inklusive bas för att lyssna på hela skivan. Vilka låtar och vilka flashbacks jag fick. Nåt oförglömligt var ju konserten i Globen som snabbt for upp i minnet. Kan dom komma hit snart igen!! Fan vi missa ju slutet av konserten. Kan ju inte neka till att tårarna sipprade ner för kinden på tunnelbanan till centralstaion
Nä, så fort nån vet nåt om när Coldplay spelar i Sverige nästa gång så säg till! Eller Paolo Nutini som jag nu förtiden också måste ha koll på! Han ska jag ju gifta mig med :D

Scientist live...kolla in clocks också, när Chris knullar pianot...





Allt panga bubblor-spelande på jobbet tar lite på krafterna ibland. Jag blandar upp lite "panga-bubblornalir" med surf på bl.a feber.se och hittar massa coola grejer som jag tycker om! Brickbord älskar jag, har ju ett i mitt rum och nåt mer ska det fasen bli när jag rör mig vidare...så att säga...Sen massa annat oxå. Typ AS-dryga toalettsittsar och AS-dryga hundkojor...Och cool brödrost!
image172

Kycklinglår

Stjärt!
Idag har jag jobbat dårååå. Tur att halva dan bestod av ett två timmars långt möte. Slapp jag jobba mig igenom hela dan med kroniskt huvudvärk. Moa ringde på lunchen. Hon lät ganska rastlös...så jag erbjöd mig till att sällskapa henne idag. Guess where we ended up....Donket! Blev lite smått irriterade när en barnfamlilj valde att sätta sig i bordet brevid "för att det låg så nära bollhaaavet" nussinutt dåå...Herregud sa vi, det är barnförbjudet när vi sätter igång vår mc donalds-orgie.
Sen gick vi en runda på Maxi, sen åkte vi hem till Moa, kollade ID och blev sjukt förbannade på dagens tävlande som gissa fel typ det första han gjorde. Nu har vi suttit och garvat som vanligt åt massa sjuka grejer på youtube. Sen har vi kollat upp lite jobb i Norge. Hitta ett inressant jobb. Paketera kycklinglår lät givande. Vi skulle inte gå back pga av matpengar iaf...fy va snuskigt.

Nästa vecka börjar Myggan på kanal 5. Dont miss that! Filip och Fredrik KAN inte misslyckas.

image171


Nä nu tror jag att jag fått stjärt-canser så måste avlägsna. Nej förlåt, näs-aids




Bort från hela skiten, ut från stan *harkel,host

Jag vill flytta hemifrån!!!! Men jag kan inte än för jag vill ha ett annat jobb och resa och hitta på massa roliga saker innan dess! Jag och Moa funderar ju starkt på att försöka slå egenom i Norge snart...Och komma hem me massa cash för att sedan dra nån annan stans låångt härifrån för ett tag. Really hope so! Menmen...lätt att säga men svårare att få det gjort!
Moa och jag sa det att, vart vi än hamnar, om vi så får stå och rensa fisk i ett halvår, så kommer vi ha kul endå. Jag menar det är nästan snudd på förbjudet att ligga och garva åt kvistar i furutak ca 1 timme i sträck klockan tre på natten för att man inte kan sova. "Kolla ser du grodan där!" "ojoj kolla in murran där då!"...Vi blev lite rädda för oss själva där ett tag.

Imorn är det fredag och jag har ännu en gång lyckats ta mig igenom en vecka på Transcom. Har snart jobbat där ett år!!!!!! Det är värt en applåd................................................................tack tack det räcker nu.
På lördag ska jag ut och käka nånstans med Emelie och Jenniföör. Det blir intressant. Blir det en kvällsmiddag i vanlig anda lär den sluta med att Jennifer sitter och trånat över hur mycket kött köttet smakade,  Emelie klagar på att det smakar för lite vitlök och jag sitter med helren tallrik efter att ha typ slickat upp allt, jättenöjd och glad efter den goda maten.
Jag går mer en gärna tillbaks till Harrys och äter deras pastasås. Haha! Skulle jag ge betyg på restaurangmat skulle det sluta med 5stjärnigt överallt. Vm i finsmakning...nooot.
 
Jaja men som sagt jag har fått största "flytta-hemifrån-kicken" och vill verkligen här ifrån (skogen).
Hittar massa inredningprylar och annat skit som jag blir besatt i och har redan beställt en lampa för 1000 spän. Från Ellos by the way av alla ställen. Haha....

Kolla va dryg stol. Mohaha..Skulle inte tacka nej!

image170image166
 Lampan är snart min!
image167
Usch när jag sätter igång får man verkligen se sig för. Inga förhastade slutsatser. Men jag blir gaaalen. Ge mig pengar, någon?!! Kolla in den fläschiga inredningen på vårt hotell på Rhodos....
image169

Ujuj

Slippin in my faith until I fall, he never returned that call, woman open the door don't let it sting I wanna breathe that fire again!
She said I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine
put your back on me
put your back on me
put your back on meeeeeeeee!
ooooooohhhh

The stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun
when you read my mind...

Låten knäcker och jag sjunger den till halsmandlarna exploderar! Förjevvla bra! Tröttnar aldrig.
image163

Hallå varför blev det så himla kallt så himla snabbt?? Mössa och vantar känns väl lite väl tidigt att plocka fram. Och finns det något värre än att bo i denna stad när det är dags för höstshopping. För det första finns ju inget man vill ha. Och finns det så har alla andra det. Eller om nån affär får in nåt extra orginärt så försvinner det på två röda.
Det får nog bli min gamla grå mössa som får pryda mitt huve ett år till. Den har allt varit med om mycket.

RSS 2.0