Tillstånd: Mosade

Hallå allesammen!

Nu äntligen är sommarn här. Och vad passar inte bättre då än att börja jobba lite mer...?!
För det är nu högsäsongen sätter igång och det är till skillnad från förut lättare att räkna lediga dagar än jobb-dagar.
Idag är enda dan jag är ledig denna vecka. Igår slutade jag tidigt och jag och Danne passade på att lägga oss i solen på innergården. Efter att ha läst varsin tidning i ca halvtimmen somna vi som stockar och sov i 2 timmar. Helst utslagna. Måste sätt roligt ut me två personer liggandes åt ett varsit håll me ryggarna mot varandra i gröngräset. Men mysit va det iaf!
 För att fortsätta på mys-temat gick vi upp för att laga mat och kolla på Sverige-Serbien. Lagom till matchen började var maten klar. Men mysfaktorn varade inte länge...När Danne tar ut färskpotatisen från ugnen (delade potatisar) ser jag till min förskräckelse att männskan inte har sköljt av dom innan han lagt in dom. Jag sa till honom men han vägrade tro på mig och sa efteråt att han trodde att de skulle bli lite krispiga. Joo tjena, det va just va dom belv, gott att tugga grus menar jag. Så det resulterade i att jag fick äta upp två köttbitar med sallad och danne gjorde 3 mackor i ren protest. "fitt-potatisar!" löd det. Ajajaj så det kan gå...

Så va det ju midsommar också. Efter mycket om och men, rent utsagt , så blev Danne hemma midsommar och vi firade med John och Pantéa hemma hos John. Det blev grillning och "med andra ord". Jag och Danne förlora hela tiden. Efter endast hävande av rödvin blev det inte mycket till tillställning och kvällen bara fortsatte med "med andra ord"
Man kan säga att det nästa spårade ur. Sista timmarna satt vi med påsen med alla ord i och förklara hejdlöst utan att ens bry oss om spelet. Vi mer eller mindre satt och sov medan Danne som va mest "påt" rabbla upp sina förklaringar i 170 kg i timmen.

En rättvis förklaring på kvällen...


Blidde ingen klänning denna midsommar...



Sen finns det väl dar sen jag skrev sist då man känt sig mer eller mindre BAKIS.
Har väl blivit iaf 2 utgångar. Dannes bror Dennis tog studenten, och trots att det va 3 år sen man själv gjorde det kan man ju inte låta bli att dras med i firandet. Jag och Jennifer var inte sena med att haka på ut efter lite vinpimplande på ballkongen. Vi begav oss til hugo (oh god i missed hugo!) med hennes andre hälft. Han var lite väl generös och bjöd på diverse saker. Jag tyckte jag var väldigt tydlig med att förklara min svaghet för tequila, men tydligen inte. Efter en shot, blev det som alla andra ggr, SVART. Vaknar upp dan efter och inser att jag ställt till det väldigt. Speciellt för min partner. Hans mobil låg i tusen delar efter ett vredesutbrott pga mig. En lång historia, men kan väl säga såhär att jag ibland blir jävligt sur utan anledning ibland efter att ha druckit fel sorts dricka...Och det går oftast ut över min käresta.

Innan det svartna...

Munbloss för full hals..........nä den va dålig!


Da love couple!

Tur att det finns andra som också känner ångest dagen efter ibland. Min kära vän Eva ringde mig på jobbet och jag satt och garva till jag tappa luften (inget skämt) fick typ dra efter andan i lunchrummet. Vi kände oss riktigt mosade den dagen. Vi tillbringade kvällen tillsammans in case of need...

Dämpade vår smärta...

Jobbet räddar mig förhoppningsvis från fler kvällar som dessa.
Söndag är min nästa lediga dag, då blir det Stockholm för hela slanten. Svårt att hitta dagar då både jag och Danne är lediga så det fick bli en söndag. Får gå upp tidigt för att hinna springa tillräckligt på stan..
På lördag blir det troligtvis 25-års fest efter jobbet. Vad köper man till en 25-årig kille, (man?) ?

Nä nu ska jag snart dra till trägårn med Emelie!

GLAD SOMMAR!

Jag kommer tjuta som en gris om jag inte får se Coldplay spela tillsammans för sista gången i sommar!



Mobäjlbildäre

Tjabba tjena hallå!

vi säger så....
haha närå

Hej alla trogna läsare (ni 2) sort of..!

Här sitter nu jag och min man i en mörk lägenhet med tusen tända ljus, efter en mysig kväll på stan (borde gå ut i dagsljuset oftare, för nu är ju faktiskt kvällarna sjukt ljusa)
Mycket romantiskt, bortsätt från att han nu sitter och kör nåt mördarspel på playstation och jag sitter här och nördar mig...=/
Vi va på Black lion in och åt. Vädret tillät oss att sitta ute, efter att ha suttit inne hela dagen blev jag rätt snopen över att det va rätt varmt ute trots att det va mulet...Naajs.


I helgen jobbade jag igen. Dock bara korta pass. I söndags begav jag mig till strandvägen för att närvara på grillfest hos en chef på hotellet. Litet intro inför sommaren typ. Det va trevligt och maten va gooood. Vi började kvällen med en femkamp. Jag sög i alla grenar utom den sista, då jag vann i kubb! Men maten va ändå höjdpunkten, hotellet hade lagat allt förutom köttet då, så fanns det största brieosten också! Där va min kväll räddad ;p
Hade kul med Julia och Annie. Dom skratta ju iof mest åt mig efter att jag berättat om min "sällskapsrese-vink" jag gjorde på Koh Tao i Thailand. Den jag gjorde åt fiskaren när vi åkte förbi honom i vattenskotern och trasslade in oss i han fikselina och han va fly förbannad och stog och skrek och vifta med armarna och jag ba: "hejhej! vinkvink*"  Den vinken återkom fler gånger under kvällen tätt följd av asgarv. Inte ens jag har tänkt på hur mycket sällkapsresan det va över den vinken. Haha!

Dagarna innan helgen var Eva förbi och pratade ut om sitt dramatiska liv. Om hur hon blev lämnad mitt inne i Finspång city av sin vän för en pojke. Där satt hon på en sten mitt i ingen mans land helt själv, och räddarna i nöden blir skräckinjagande sant två turkar i 30 års åldern som erbjuder sig att följa henne hem till dom så hon kan ladda sin mobil och kolla upp buss. Männsikan följer med och riskerar sitt liv! Men inget hände som tur var och flickkraken kom tillslut hem oskadd tidigt på morgonen.

Eva är lite av ett orginal!
Vi tog ett kort, och det fastställer hennes likhet med Whitney Port från The City!

Sjukt lika inte sant?

La in bilder från Dannes mobil. Man glömmer så lätt!
Kolla så han anstängt sig vid påsk för att ge mig ett oförglömligt "påskägg" (skokartong)
Det gick dock snabbare än väntat att äta upp. Precis som när man går på bio och köper en bautapåse godis så tror man att den ska räcka hela veckan, men när man endå äter upp allt i slutändan på en enda dag bara att man gör det i intervaller..haha!


Jag känner för att ha en hund att gå ut med nu när det börjar bli varmt, eller andra årstider också föresten. Jag känner alltid att jag ska ha en anledning till att gå ut, jag har liksom svårt för att gå ut och bara ta en promenad, det är ytterst sällan. Om jag hade en hund hade det vart både roligare och mysigare. Men vem orkar med det jobbet. Är ju som att skaffa barn. Skaffar nog aldrig hund. Danne vill ju ha en. Men han vill ha en ras som jag inte alls fattar varför någon skulle vilja ha. En sån här tråkig liten hund, jack russle terrier eller va det heter. En mycket oorginell hund om ni frågar mig. Om jag skulle ha en hund skulle jag vilja ha en långhårig chiuhaua, eller någon annan liten hund, för då är dom ju som valpar hela livet, och det är ju då dom är som sötast!
Dannes pappa och hans tjej har skaffat en hundvalp. Det va ett tag sen nu så antar att den inte är valp längre. Den växer jättefort. Den är helt lurvig! Som ett gossedjur. Men va som sagt ett tag sen jag såg den och det är en sån ras som blir skyhög och jättestor.

Bild från Dannes mobil

I onsdags va vi på Ikea. Köpte lite småsaker som föll mig i smaken. Och jag kunde äntligen göra om fönstret i köket.


Imorn ska jag jobba. Sen på torsdag blir det stundentskiva. Sen på fredag ska jag jobba igen. Och i helgen är jag ledig. Ska bli skönt at va ledig en helg

Skor, skor, och lite skor också..

Hej!

Igår va jag och Daniel på bio med Shoenation och Carl&Henrik. Filmen va den bästa komedin jag sett på länge!
"The hangover" Så himla bra va den! Skulle kunnat sett den igen direkt efter. Det var förhandsvisning, den hade inte ens släppts i USA än. Det va tydligen utvalda biografer i världen som fick visa den igår. Hur som helst. Gå och se den! Den har premiär 10:e tror jag.


Shoenation och Carl&Henrik tillsammans med East fm hade anordnat kvällen. Så det gick ingen nöd på plånboken. Va väl i och försej meningen att man skulle shoppa låss i butikerna innan, va där och fick lite tilltugg innan bion. Danne köpte ett par espadrillos. Jag hade säkert också pungat upp om det inte vore för att jag inte har nåt att punga upp! Hittade ett par coola sneakers med paljetter. Tycker dom va fina:)
 Men får se om jag kanske köper dom efter löning om dom finns kvar. Kan behövas en färgklick i min skohylla! Tog fram alla mina skor jag har här hos Danne härom dagen för att få pli på hur många jag äger, med de få jag har hemma. För jag kom på efter att ha sett en artikel i aftonbladet om kvinnor och skor att jag inte alls har många skor i jämförelse med andra. I alla fall, när jag rada upp dom så insåg jag hur tråkigt svart det såg ut. Inte en enda färgklick. Bara svart och vitt. Har ett par färgklickar hemma i Krokek men dom används typ aldrig..
Booring...


Jag klickade ju aldrig hem dom där svarta i förra inlägget. Insåg att det blev för dyrt för mig. Men jag vill fortfarande ha dom! Men som sagt, kanske borde satsa på sneakersen istället. Eller ett par andra färglglada. Blev väldigt sugen på dessa från top shop också.

Men nog om skor. Känns som om det här blir min terapi som en mycket pank person...

I lördags blev det utgång. Kanske inte den allra bästa på länge men hade en trevlig kväll med en ny bekant vid namn Jonathan som nu också har lovat att följa min blogg slaviskt. Han är lite utav en bloggläsare och har koll på alla! Vet dock inte om jag kan leva upp till hans förväntningar om att uppdatera varje dag, jag är ju trots allt ingen "bloggerska"..haha!


Tack gode gud att jag bar brösttejp denna kväll...

När jag var i Krokek sist gav jag mig som ganska många andra gånger upp på vinden för att leta grejer jag kommer på är spårlöst förvunna. Det är omöjligt att gå på våran vind för det ligger saker överallt. Min mamma är av den typiska: "nej den ska vi spara den kanske kommer till använding nån gån, när jag gått ner i vikt.."  sorten.
Detta resulterar i att inte bara vår vind utan hela huset är fullt av kläder med prislappar kvar från Kappahl där hon jobbar, och andra kläder kan lätt fösvinna i den röran. Har blivit några små fighter om sånt kan man väl säga...
Men sist iaf så hitta jag ett par av mina allra första Lee jeans sedan 7:an. Sånna med riktig hög midja. Jag fattar fortfarande inte hur jag kunde hitta dom, va det några jeans jag inte trodde fanns kvar så va det dom, man låna ju kläder av varann lika ofta som man åt glassnickers på den tiden. Men där låg dom plötlsigt framför mig, som en uppenbarelse. För finns det nåt snyggare en höga avklippta lee shorts i sommar. Jag har redan införskaffat 2 par shorts i år. Trodde jag aldrig, är inte så mycket för att flasha lår, men har hittat 2 par jättefina på gina som jag verkligen gillar. Dom här lee jeansen blev iaf rätt bra tillslut. Är ju snyggt både till vardags och fest! =)




RSS 2.0