Det bor en Örjan Lax i var man

Jag saknar min Moby skiva som en viss Ortiz tog med sig hem från Åreresan dec 07! Tycker han är riktigt bra. Nu får jag nöja mig med youtube. Hittade endel nya låtar jag inte hört som var mycket bra! Jag får nästan samma känsla som när jag lyssnar på Coldplay. Det var efter att jag hört den här låten på en gammal Absolut music skiva när jag kanske var 16 år som jag fastnade. Så sorglig. Så söt.


Har jobbat idag. Följer Alex Schulmans blogg och uppdaterade mig lite idag mellan kunderna. Lite jag garvade inombords åt det här inlägget. Alla känner väl igen sig..Älskart!
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/11/mitt-i-ett-massmordarleende



Donken take away


Det känns inte lika kul när man inte har en "före -och efter bild", men tänkte visa hur fin garderoben blev efter att vi gjort om. Men tänk er en helbrun 70-talsvägg och två stora vita garderober som tog typ alla plats. Nu har vi målat om och satt in ett elfasystem med en till stång. Har inte riktigt fått sån odning som vi vill ha än men snart så! När garderoben var nymålad innan vi hade ställt in allt såg det ut som att det utan problem kunnat funka som ett extra rum. Nästan så vi tänkte till två gånger innan vi tillslut slängde in garderobssystemet.
Garderoben 360 grader.


Helst skulle man ju ha en sån här garderob för sig själv;)

Ikväll blir det fredagsmys med Pillan. Blir förmodligen Mc donalds take away till idol, vi är för lata för att laga mat. Sist vi träffades blev det ett varv på stan, en räkmacka på kupolen och en kopp te hos mig. Kändes sjukt att det då var ett år sen man sågs sist. Det var halloween förra året. Men vi hade förvånadsvärt lite skvaller om forna arbetskambrater. Det blev mest snack om "karlar" som Pillan helst uttrycker det och om "hängbröst-testet" Haha! Det var kul. Och lite ångestfyllt.
I helgen blir det jobb. Sen får jag se om jag stannar i Krokek till på tisdag för ska jobba då också. Känns onödigt att åka fram och tillbaka. Kan ju blir rätt mysigt att fira advent hemma också.
Nu ska jag ställa fram adventsljusstaken, för antar att min partner inte gör det när han är ensam i helgen..

 


~Smygfisen~

Yello!

I fredags var jag på Norman och jobbade. Det är ett roligt gäng som jobbar där så det känns jättrebra att komma dit och hjälpa till ibland.
Dock måste jag tänka efter lite mer om jag ska fortsätta gå hem på lunchen. Igår hade jag mina nya boots på mig och min nya stickade tröja. Jag svettades ihjäl!! Hela dagen var jag genomsvettig. Är det inte asvarmt ute för att vara i slutet av november..? Jag hade bara tröjan och en kavaj på mig och svettades ändå. Sen är det väl inte så jättesmart att ta på sig högklackat när man ska gå st:persgatan upp och ner 4 ggr. Stackars tossingar!
Svettutstyrseln. Tror det berodde på tröjan. Eftersom jag svettades som en gris inomhus också.
 
Sen tror jag att det blir att jag lämnar tillbaka den här nättoppen idag. Den känns lite för ambisiös. Eller den ser snyggare ut till shorts. Men orka vänta till våren.








Ja ja, hur blir det med pälshattarna i år då? Är det nåt man ska slänga på sig i år också kanske?

Jag tycker iaf det är jättefint om man hitter en snygg form, som jag gjorde på myrorna förra året.



Igår fylde farmor år. Hon har fått flytta till äldreboende nu. Vi var där och åt smörgåstårta.
Kära, kära farmor är så grym som pallar att gå igenom så mycket. Hon har haft det jobbigt en längre tid och nu har hon fått kapa av ena benet. Var på sjukhuset när hon låg där, det var inte roligt att se, hon såg så fruktansvärt skör ut. Hon vägde väl 36 kg. Farmor har alltid har varit en sjukt pigg dam med mycket humor. Hon kan till och med skratta när pappa drar till med "Ja lite sköna strumpor som du kan ha på foten" Hon var också den som introducerade "smygfisen" och "blygar'n" för mig och David. Minns en gång när hon var barnvakt och vi alla tre vaknar upp i sängen och märker att det är ett stor hål i lakanet, varpå hon säger "Men David, har du skitit hål i lakanet!"
Det jobbigaste nu är att hon alltid har sagt att hon aldrig någonsin skulle vilja hamna på äldreboende. Att hon hellre gick bort innan den dagen kom. Och nu sitter hon där i sin rullstol och jag kan se vad hon tänker. Men hon håller humöret uppe och har fortfarande sina små skämt som hon drar. I går fick vi reda på att benet inte har läkt ordentligt så idag ska hon till sjukhuset igen och kapa av ännu mer av benet. Tycker så fruktansvärt synd om henne!
I fredags var jag i hennes gamla lägenhet för att ta hand om saker som jag kanske vill ha som hon inte kan ha med sig till äldreboendet. Det fanns jättemycket fina grejer. Jag tog med mig en telefunken, några förvaringsboxar, armband och ringar som jag kommer ihåg att hon har haft sen vi var små, fågeltavlor (hon älskar småfåglar) , en porslinsskål och en blus jag hade på mig igår när jag var ute. Jättefin var den. 
Lilla älskade farmor! Tänker på dig varje dag!


Som sagt var jag ute igår. Jag kände att jag var tvungen med tanke på att jag jobbar de 2 kommande helgerna.
Jag hängde på Maggis och hennes jobbarkompisar på fest. Sen blev det Hugo och Otten. Jag sejfade inte dirkekt kvällen till ära utan drack bacardi och vin hela kvällen. Men förutom att jag säkert snacka hål i huvudet på folk jag aldrig träffat förut så blev det en bra kväll på krogen.
Kvällen i bilder.


Långt inlägg. Nu får det vara bra!
Ciao!

Mårten Andersson vs Ossy

Gud bevare mig väl! Dom har börjat sälja Ben & Jerrys på westan nedanför oss! Det var ett mäkta smart drag! Kommer ge god utdelning för dom.
Bohemian raspberry är fortfarande favoriten. Har inte smakat nån som jag tyckt varit godare hittills. Blir nog en ikväll efter body pumpen:) Får köra plus minus n0ll idag...hehe.

Igår var jag och Maggis som sagt på stand up. Det var roligt. Vi blev lite smått runda om fötterna och då har man väl nära till skratt antar jag!
En lite rolig grej som hände efter föreställningen var ju när jag och Maggis hade hämtat våra jackor (och var fulla av skratt pg.a garderobskillen som verkligen trodde att han var nåt, stod och pillade bland galjarna med värsta putmunnen och gick med utputad höft som vissa går när dom tror att dom är fräna...eller nåt) haha, låter som det va han som var roligast på den tillställningen. Nä men då när vi stod och tog på oss jackorna i alla fall så kom konferencieren fram till oss och frågade lite hurtigt "Har ni kollat på Mårten?!"...Hmm..Rätt dum fråga va? Då drar Maggis till med "Ja tyvärr!"...Svaret kanske inte var jättepoppis, så vi gick och garva ännu mer och förde liv när vi var på väg mot ytterdörren. Då står Mårten där som en uppenbaresle ensam på trottoaren utanför och vi får typ en hjärtinfarkt. Han frågade om vi hade eld...Maggis tände hans cigg, isande tystanad uppstår. Jag tänker, jag måste säga nåt! Jag säger, vad bra du va! Han säger, tycker du? Jag säger, ja! Sen går vi.
Tanken på hur vi hade mått om han hade hört vad vi sa gjorde att vi garvade ännu mer. Sen gick vi och pratade om det ända till munken. Sen kom vi på oss själva med att tycka det va asballt att vi hade träffat Mårten utanför. Jag sa det, "Jag har träffat Ossy Osbourn och Mårten Andersson!" Status! Maggis kontrade med. "Jag har träffat Mårten Andersson och Matt LeBlanc!"
Se gick vi in på proppfulla munken och hakade på musikkrysset.

Nu har jag ätit lite av Ben & Jerry glassen. Fanns bara 4 smaker att välja bland så det blev nån cookies nåntig. Jäkligt sött! Nu vill jag ha nåt salt istället. Haha.

Näe nu orkar jag inte mera! Känner mig lite som på kortet hära.
Sov gott cyberdairy!


Föresten föresten! Jag och Danne kollade Paranormal Activity i förrgår. Rekommenderar den stark till folk som gillar att sitta på helspänn en hel film. Vi båda var livrädda och tog puls på varann stup i kvarten. Och gåshud över hela kroppen fick vi. Ja herregud...Se den.


Monki existerar!

Nu jäklar händer det grejer vill jag lova. I måndags skulle jag springa till ica för inhandla några välbehövliga grejer som pålägg och lite annat. Men så kom jag på att jag inte varit förbi monki på länge. Jag brukar glömma bort att monki existerar och bara gå på domino, linden och sprialen 1. Haha. Så dumt!
I alla fall. Det resulterade i tre nya plagg! Hurrey. (jag shoppar typ aldrig längre) Eller shoppar gör jag ju men jag tar inte sånna "shoppingrundor" längre då man springer runt på stan och kommer hem med 10 påsar. Jag mins inte sist jag gjorde de.
Det var ju inte det enda heller. Igår blev jag sjukt besviken på mig själv att jag inte slog till på ett par midcut boots på din sko som jag kollade på när vi var i Helsingfors. För nu är de allt jag någonsin velat ha. Gick snabbt in på hemsidan för att kolla om dom fanns kvar. Och mycket riktigt, de fanns! Jag, Lina Eriksson, hade TUR för en gångs skull. Kan ni fatta?! ;)
Men dom fanns enbart på Maxi. Så åkte dit igår och passade på att luncha med Danne. Blev thaibuffé. Himla gott!
Sen kan man ju inte vara på maxi utan att titta förbi Kappahl och mamma. Där hittade jag en kofta. Som jag köpte. Jättefin stickad, i typ metallic.
När jag kom hem infann sig en lätt ångest över vad jag gjort. Men den är över nu.
Nättröja kunde man ju inte i sin vildaste fantasi tro att man skulle återuppleva. Men den här va cool. Dock är jag inte säker på den än, en randig oversizetröja och jeans med hög midja. 


Nu ska jag snart möta upp Maggis på stan. Svänga in på systemet och köpa vin och fixa mc donals take away och sedan gå upp till oss och pimpla lite innan vi sedan drar oss till skandiateatern och stand up med bl.a Mårten Andersson. Som Maggis fick i present.
Emelie kraken var tvunget att sticka på kurs i sthlm den här veckan så hon kunde inte följa med. Det va synd!

Imorn eller nån annan dag i veckan tror jag minnsan det blir några "min outfit" bilder.
Ska bli spännande att hänga på den "trenden". Haha. Nyårslistan i december 2007 på bloggen gjorde jag en årets som handlade om just det.  
Får se om jag lyckas. Jag springer ju inte runt med nån systemkamera så några bilder i världsklass behöver man ju inte förvänta sig.

Nu ska jag svira om, som det så fint heter.
Nu jäklar ska det bli skrattfest! :D

D.s Emelie haffades av sthlm streetstyle igår. Hon skickade en kopia..
D.s 



 


Presenter

Fick så mycket fina och bra saker. I sånna här tider försöker jag alltid se till att försöka önska mig sånt jag behöver och verkligen vill ha.
I år stod några av dessa saker på listan. TACK!

Av Daniel
Berlock till armband, den med guldhjärtat (som han valt själv)

D&G parfym unisex, nr 3.


Av familjen
Kakor (ni som känner mig vet ju att jag nyligen lärt mig dricka kaffe, men INTE utan cookies), Lancome eye make-up remover-bästa!, TREsemmé schampoo och balsam. Provade några tester och blev jättenöjd. Mitt hår blir sjukt risigt efter dusch, men icke nu längre! Mascara, Loreals Telescopic.

Armband från Tiamo.

Min bror makes some effort. Choklad och te. Det vänstra tet Bangalore Palace
var förbannat gott.

Av mina trogna följeslagare
Lyckta från indiska. Passar perfekt i köksfönstret.

Halsband från indiska. Art deco, som Emelie stolt beskrev det.

Och välbehövliga trosor. Jennifer har alltid spytt galla så fort hon får en skymt av mina fula gamla bomullstrosor med tantvarning, helgen i Oslo blev inget undantag. Svarta med en fin rosa rosett från Gina. Jen kommer bli så stolt.
 


I fredags kom Danne hem med det här. Vin, cider, chips och dip. "Nu förlänger vi din födelsedag!" sa han. Bästa bästa du!
Sen belv det lax till käk. (Han blev skitsur för att jag sa att man inte kan dricka rött vin till fisk, men att det inte gjorde nåt) Tog ett tag innan han släppte det där. Men det funka.
Kändes som det var första gången på länge det blev fredagsmys ihop. Dock inte så jättemycket mys med tanke på att Danne dricker vin som en annan drickar saft och verkligen häller i sig utan att tänka på konsekvenserna. En liten trött mjuk amöba satt brevid mig resten av kvällen. 
Grymt bra av Calle och Mariette den fredagen. Men dom fick ju en av världens absolut bästa låtar<3

Idag fick jag ränna iväg till jobbet med ett stort igensvullet ögonlock. Mycket kul! Har fått någon vagel eller nåt inatt. Inte alls smickrande! Kändes ju bra att se ut så när man träffar folk hela dagarna på jobbet. Saken blir ju inte bättre av att jag jobbade igår också och gästerna som var på hotellet igår också var där idag, och såg att jag inte hade nåt svullet öga igår. Nästan så jag kände mig skyldig att berätta för varje kund vad som hade hänt. Det lyste hustrumisshandel om deras blickar. Hoppas det försvinner snart! Kan ju inte visa mig så här!

OVER AND OUT!


Cyberdairy

Bättre sent än aldrig. Måste ju göra en uppföljare till maskeradfesten i Oslo herregud!


Sen finns ju det ett gäng fler bilder på facebook, men min "cyberdagbok" ska ju få sitt också tycker jag. Man vill ju gå tillbaks om ett år eller två;)

Hade ju kalas för mig i lördags förra veckan. Det blev tacos, oblyga samtal, bacardishots och r&b musik för hela slanta! Iband när jag tänker efter på hur vi pratar med varann under våra små sammantränden tycker jag att vi är ett grymt ograsiöst gäng. Det blir mycket intimt snack om saker andra håller för sig själva, eller skulle offra sin högra hand för att få osagt. Mycket öppensinnigt kompisgäng kan man väl säga att vi är.
Men Eva får som vanligt en smärre chock och sitter och rodnar så mycket att man undrar hur länge nån kan sitta och le samtidigt som man stirrar rakt ner i ett bord utan att få ett nervöst nervsammanbrott. Eva besitter inte sånt hemningslöst beteende som oss andra ibland. 
Vi är inga "jag ska bara gå och pudra näsan"-tjejer kan man väl säga. Vi är mer "jag är så jävla skitnödig, jag går och bajsar, med stort A"-tjejer.

Min födelsedagshatt, fyndad på HM.

Romantisk middag?                                                                       

Ja det här va ju fint ordnat, synd bara att jag inte gillar..kalas. (internskämt, alltid lika kul eller hur?

Ni vet att jag har patent va? Så se upp när jag beger mig utt i pose-natten! Kan stå er dyrt!
Stjärnorna

Eva sitter och rodnar med ett glas saft (spetsat med läkrsprit) Nä bacardi.

Ass-star

12 November!

Det magiska datumet då härskarens födelse ägde rum år 1987.
Haha.
Man märker att man blir äldre när man inte har några som helst problem med att somna
dagen innan, när det känns som man nyss fylde år och när man inte känner någon speciell
lycka över att bli äldre.

En annan slutasat är att man blir lugnare med åren...
















  







Imorse hade Danne sprungit till Fräcka och köpt min favoritbaguette med salami och brieost.
Så det blev frukost på sängen kan man säga. Sen fick jag en jättefin berlock till mitt pandora armband och en parfym från D&G som jag har kollat på.
Tack älskling! Du är bäst!


Nu blir det fläskfilé ute i Korkek.
oCH FÖRESTEN SÅ SUGER BLOGG.SE. NI SER JU SÅ DÅLIGT DET BLIR NÄR JAG SKRIVER. INTE MITT FEL.
TjilleviPP!


Babylicious

Dom är små sakerna gav Danne till sin kusin i 1 årspresent. Grymma va!

Ett år närmre döden

Nu har jag precis ätit en god frukost med min man som just sprungit iväg för hemliga ärenden på stan. På torsdag är jag ännu ett år närmre döden. Känns sådär!

Själv ska jag hoppa in på hotellet idag som är fullbokat. Får se om det blir mycket att göra.
Liten butik men en del bra grejor finns. Durance en Provence produkter och baglady smycken. Har redan köpt på mig endel julklappar.

Its snowing!

Its snowing! Eller igår iaf. Sjukligt mysigt! Jag min gamle erimit kröp ihop och gömde mig lite extra länge i soffhörnet för lite egentid (som om jag inte hade tillräckligt) 
Vill ni veta de bästa programmen kl 11.00 och framåt på vardagar? Efter 10 med Malou von Sivers, prodject runway, Ellen Degeneres, Opera Winfrey, extreme home make over. Ifall att ni skulle råka bli arbetslösa en dag menar jag. En viss dötid infinner sig mitt på dagen men då rekommenderar jag starkt internet och den ultimata uppfinningen web-tv.


I dag var jag hos schyssta Caisa på Norman och assisterade henne med lite behövligt datarbete. Det gick bra tror jag. Även en datadyslektiker som jag kan fixa ett krångligt system med ordrar som ska förlängas och avslutas. I och försig vet jag ju inte hurvida jag fixade det än men det kändes rätt bra iaf. En timmes lunch var lyx tycker jag! Jag sprang hem och satte i mig den här härligheten. Grandiosa capriccosa har blivit en klassiker. Tycker den gjorde sig fint på dessa plasttallrikar jag släpat hit från min "när-jag-flyttar-hemifrån-låda" ute i Krokek.

Nu ska jag smeta på en ansiktsmask och bli fräsch inför imorgon. För då blir det nämligen ett litet födelsedagskalas för mig! Usch jag vill inte bli äldre, näe fy.


Dagdrömmar.nu

Det här hade jag INTE tackat nej till nu


RSS 2.0