Bilder

Halloj!

Nu har vi varit har pa Koh Tao 6 dagar och planerar att stanna ungefar 4, 5 dagar till. Trivs som fisken i vattnet! :p
Forutom att sola och bada varje dag sa har vi hunnit me lite annat. I forrgar tog vi en liten trip me bat till en o som heter Nah yang som ligger typ 10 min me bat har ifran. Det ar ett snorkelparadis me korallrev och turkost vatten. Vi va dar i tre timmar och gick upp till nastan toppen av on och fotade vora stekta flask-kroppar. Sen solade vi och badade och at glass. Mkt dyrare har an pa Koh Tao! Dom vet val att dom kan ta betalt. Tva glassar for 40 svenska kronor...fy skams!

Nar vi kom tillbaka till Koh Tao hyrde vi en vaspa for att aka till dom lite storre gatorna dar vi hoppade av fargan. Dar shoppade vi lite och sedan lite senare pa kvallen akte vi upp till bargen och at pa en jattefin restaurang som hade jattefin utsikt. Det var visserligen morkt sa sag typ bara sma lysen fran batarna ute pa vattnet. Men man kunde rakna ut att vi var valdigt hogt upp. Satt precis vid kanten av terassen. Vi bestallde in fisk for andra gangen pa resan men den har gangen ingen bekant  fisk som lax (som vi at pa alla hjartans dag) utan en "white snapper" som resulterade i att vi fick in en hel fisk pa tallriken, till Dannes stora besvikelse. Han blev mycket acklad! Men besvikelsen forsvann ratt snabbt nar det visade sig att det smaka gott! Bara det att vi fick sitta och pilla i fiskens inre i morkret och var radda att fa med nat olampligt pa gaffeln..
Vi bestamde oss for att ata frukost pa samma restaurang dagen efter sa vi kunde se harligheten i dagsljus. Det var mkt stimulerande. Har kort pa det har nedanfor.

Sen kom den stora dagen da var allas kara Timbuktu, Tingsek och Chords skulle spela. Vi gick till den svenska baren dar de skulle spela vid halv 7 och drack sa det spruta om det. Klockan gick. Vi satt i sanden pa en arabisk matta i 1-2-3 timmar. Drack och drack, och drack lite till...vantade och borjade bli smatt irriterade pa dj:n som hela tiden upprepade pa grov engelska, "are you ready for Timbuktu people!"...tillslut efter ungefar 3,5 timmars vantan kom uppenbarelsen och det blev en harlig stamning, alla sjong me. (forutom jag som kan typ en enda lat, haha) Pratade lite med ett par fran lulea som var valdigt trevliga. Dom skulle aka runt till Malaysia och Vetnamn och massa i 4 manader...varan manad kandes da som en fjart i rymden. Men vi blir rejalt glada da vi tanker pa att vi har mycket mer an halften kvar..=)

Idag ar forsta mulna dagen. Ratt skont med tanke pa att det ar typ enda dagen vi inte planerat att gora nat speciellt och att jag typ brant sonder mina smalben...haha.

Nasta gang vi hors ar vi nog i Koh Samui.

Saknar alla mina vanner, skulle vart sa kul om alla va har!!!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!



Kommentarer
Postat av: amalia.

2009-02-18 @ 09:01:33
Postat av: amalia.

åååh, vad underbart ni verkar ha det!! så härliga bilder!! JAGVILLOXÅ! här fryser man öronen av sig :( enjoy!

2009-02-18 @ 09:03:09
Postat av: Eva

Jag saknar dig med massa, det är as kallt och tråkigt här hemma. Får bli en karatefylla när ni kommit hem sen ;) Jätte fina bilder.



Puss

2009-02-20 @ 19:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0