Årets 2011

årets bästa händelse : talking funny mirrors appen
årets skenmord: lina råkar stänga av ljudet på iphonen dagen efter o vaknar klockan havl 4 med 20 missade samtal från vänner som misstänker att hon numera ligger inlindad i en svart sopsäck i strömmen.
årets slapphand: moa tappar bort mobilen 3 gånger i loppet av 2 veckor. Men va gör väl de när one night standet köper en ny dan efter.
årets band: the boxer fucking rebillion!
årets ångest: Henrik i bilen hem från midsommar på öland, "jag kan inte andas nu!"
årets internskämt: Säga "Tack för allt" i alla situationer när man ska säga hej då till nån. Sjukt kul, prova själv.
årets chock: mitt under en film ser moa nåt skymta i ögonvrån. Det är lina som får gåshud på smalbenen och en hel djungel uppenbarar sig. Lina missar att hårtabletter inte bara får håret på huvudet att växa.
årets dröm: Lina drömmer om varaner under en resa till Marbella. Resten är censur.
årets sexigaste: varanen
årets låt: Blue Hawaii
årets mest paranoida: Moa har ett lösenord lika långt som den kinesiska muren till sin facebook. Hon kan fackets egna lagbok utantill. Hon laddar inte ner filmer på nätet. Sviker underlaget innan en bilresa, ja då är hon inte att räkna med. Och, hon går omvägar för att se att hon inte fått en p-bot trots att hon betalat. Det finns mer men hade kunnat skriva en roman om det här.
årets värsta walk of shame:
årets efterfest: Lina hamnar i en studio och spelar trummpor till Coldplaylåtar till klockan 6 på morgonen. Having the time of her life, i verklig benämning den här gången.
årets par: Ebba Nyberg och Daniel Carlsson!
årets händelse: Lina och Moa är på väg till gäststugan en sommarnatt i svärtinge, då ett blått ljus lyser upp hela himlen och marken..Vad var det i vinet? Eller är jordens undergång ett faktum? Det visar sig dagen efter att vi skådat kometen som syntes i hela mellansverige.
årets stämingsdödare: Varje gång Moas kompis Rasmus skickar ett sms till Moa skirker Lina "NEEEEJ!" med en djup ångestladdad underton. För när han skickar sms till Moa vet Lina att hon lika gärna kunnat spendera resten av dagen med en amöba. Den hade förmodligen gett henne mer social stimulans än Moa som då sitter med blicken djupt inborrad i mobilen och flinar resten av dagen.
årets rasse: Moa gör bort sig flertalet gånger på krogen. Bl.a går hon fram till en kille i gul banandräkt under halloween och säger "kul att nån vågar klä ut sig till kkk!". Hon hade tur i oturen att killen inte var svensk, men satt på en skön humor.
Andra gången hon gjorde bort sig var på trappan där hon efter att den indisk kille sagt att han fylde år på världens bästa datum frågar "vadå 11 september lr?" - Pinsam tystnad...
årets felstyrning: Moa kan varken skita eller gå efter en mysig lördagsnatt.
årets telefonsamtal: Anonym person ringer upp Lina och det första Lina hör på andra sidan luren är en uppspelt röst skrika: "LINA, NU VET JAG VARFÖR JAG STJÄRTAR!" För er som inte vet vad stjärta är så är det när man man bajsar på sig när man egentligen tror att man bara ska fisa. Kan också nämna att anledningen till att personen stjärtade va den inte tålde bakteriefloran i drycken proviva.
årets aktivitet: Lina, Jennifer, Sandra och Jorun ger sig ut på en liten ridtur dagen efter en hård natt på karateklubben. Att hästarna var av rasen isläandshäst lindrade ju inte huvudvärken precis..Skallebanks-tölt here I come!
Årets meningen med livet: talking funny mirror-appen
Årets restaurang: Går till Sing Thai. Varje söndag i somras satt där tre tjejer och bakfylleåt. Sedan dess ligger restaurangen oss varmt om hjärtat.
Årets skenmord: Lina råkar stänga av ljudet på iphonen dagen efter och vaknar klockan halv 4 med 20 missade samtal från vänner som misstänker att hon numera ligger inlindad i en svart sopsäck i strömmen.
Årets slapphand: Moa tappar bort mobilen 3 gånger i loppet av 2 veckor. Men va gör väl de när one night standet köper en ny dan efter..
Årets ångest: Henrik i bilen hem från midsommar på öland, "jag kan inte andas nu!"
Årets internskämt: Säga "Tack för allt" i alla situationer när man ska säga hej då till nån. Sjukt kul, prova själv.
Årets chock: Mitt under en film ser Moa nåt skymta i ögonvrån. Det är Lina som får gåshud på smalbenen och en hel djungel uppenbarar sig. Lina missar att hårtabletter inte bara får håret på huvudet att växa.
Årets dröm: Lina drömmer om varaner under en resa till Marbella. Resten är censur.
Årets sexigaste: varanen
Årets näst sexigaste: Eric Saade
Årets låt: Blue Hawaii
Årets mest paranoida: Moa har ett lösenord lika långt som den kinesiska muren till sin facebook. Hon kan fackets egna lagbok utantill. Hon laddar inte ner filmer på nätet. Sviker underlaget innan en bilresa, ja då är hon inte att räkna med. Och, hon går omvägar för att se att hon inte fått en p-bot trots att hon betalat. Det finns mer men hade kunnat skriva en roman om det här.
Årets efterfest: Lina hamnar i en studio och spelar trummor till Coldplaylåtar till klockan 6 på morgonen. Having the time of her life, i verklig benämning den här gången.
Årets par: Ebba Nyberg och Daniel Carlsson!
Årets motorstopp: Jennifer, Lina och en hund, mitt på E4an.
Årets händelse: Lina och Moa är på väg till gäststugan en sommarnatt i Svärtinge, då ett blått ljus lyser upp hela himlen och marken..Vad var det i vinet? Eller är jordens undergång ett faktum? Det visar sig dagen efter att de skådat kometen som syntes i hela mellansverige.
Årets stämingsdödare: Varje gång Moas kompis Rasmus skickar ett sms till Moa skriker Lina "NEEEEJ!" med en djup ångestladdad underton. För när han skickar sms till Moa vet Lina att hon lika gärna kunnat spendera resten av dagen med en amöba. Den hade förmodligen gett henne mer social stimulans än Moa som då sitter med blicken djupt inborrad i mobilen och flinar resten av dagen.
Årets band: The Boxer fucking Rebillion!
Årets rasse: Moa gör bort sig flertalet gånger på krogen. Bl.a går hon fram till en kille i gul banandräkt under halloween och säger "kul att nån vågar klä ut sig till kkk!". Hon hade tur i oturen att killen inte var svensk, men satt på en skön humor.
En anna gång på trappan efter att en indisk kille sagt att han fylde år på världens bästa datum frågar hon, "vadå 11 september eller?" - Pinsam tystnad...

Årets våtaste: Det är få gånger på ett år som Lina och Becca får äran att festa loss med varann. Men när det väl händer, så spöregnar det när det är dags för dom att traska hemåt.
Årets felstyrning: Moa kan varken skita eller gå efter en mysig sommarnatt.
Årets telefonsamtal: Anonym person ringer upp Lina och det första Lina hör på andra sidan luren är en uppspelt röst skrika: "LINA, NU

VET JAG VARFÖR JAG STJÄRTAR!" För er som inte vet vad stjärta är så är det när man man bajsar på sig när man egentligen tror att man bara ska fisa. Kan också nämna att anledningen till att personen stjärtade var att den inte tålde bakteriefloran i
drycken proviva.
Årets aktivitet: Lina, Jennifer, Sandra och Jorun ger sig ut på en liten ridtur dagen efter en hård natt på
djungelklubben. Att hästarna var av rasen islandshäst lindrade ju inte huvudvärken precis..Skallebanks-tölt here I come!
Årets raggningsteknik: Kille från england rabblar några repliker från shakespears Romeo och Julia för Lina, det slutar med att dom rullar runt i gräset (leran) utanför dominos p-hus.
Årets hype: planking/uggling.
Årets kräftskiva: "Our canserparty in Arkösund"

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hahahaha alltid lika underhållande ;)

2012-01-07 @ 18:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0